Güncellemeler
+1 yıl
ABD'yi o kadar çok seviyorum ki ABD'yi sevmeyen hatta ABD'ye karşı en ufak bir eleştiride bulunan insanları bile öldürmek istiyorum.
Arkadaşlar ben ABD'yi taparcasına seviyorum. Evde Amerikan aksanıyla İngilizce konuşuyorum, aldığım ürünlerin Amerikan malı olmasına dikkat ediyorum, Amerikan tarihini araştırıyorum yani Amerika'yı çok seviyorum. Yani herkes başka ülkeleri sever ama ben ABD'yi aşırı benimsedim. Her gün Amerikalı mucitleri araştırarak gurur duyuyorum. ABD'nin zaferleriyle gurur duyuyorum. ABD'nin girdiği savaşları araştırarak en küçük muharebes, ne kadar bilgi ediniyorum. Ve ABD'nin kazandığı zaferlerle gurur duyuyorum sanki kendi başarımmış gibi hissediyorum. Kendimi Türk değil Amerikalı olarak görüyorum. ABD'nin düşmanı olan devletlere ve komünizme karşı çok büyük bir nefret benimsiyorum. ABD'nin Japonya'tya attığı atom bombasınan bile gurur duyuyrum. Sizce bütün bunlar normal mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hiç normal değil delirme gibi geldi bana 😒
Neden öyle dedin ki
Onlar senin düşmanın nasıl olurda onlara hayran olursun
Ben onları düşman olarak görmüyorum. Ben Rusya ve Çin'i düşman olarak görüyorum. Ayrıca biz NATO üyesiyiz ve ABD ile düşman değil müttefiğiz.
Neden bukadar takıntılıyım anlamdım ben burada yaşıyorum kesin senin kadar takıntılı degilimdir
Bilmem ABD'ye karşı büyük bir sevgim var.
İyi o zaman
Evet bende kendimi amerikalı gibi hissediyorum ve seviyorum kendimi yarı Amerikan yarı türk hissediyorum Amerika'da yaşamayıda istiyorum inşallah bir gün giderim 🇹🇷🤝🇺🇲
Abd'yi bende çok seviyorum
Ne güzel
Pek normal değil takıntı gibi
Evet ABD'yi biraz takıntı haline getirdim.
Ama bunu aşabilirsin
Nasıl
Deli misin aga sen
Ne alaka