AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sorun edilecek şey değil, insanlar işini yapıyor.
Sadece işini ve bunu da iyi yapan biriyse elbette her mesleğin erbabı iyi biridir özellikle işi için. Ama çoğu insan böyle mi acaba?
Yaptıracağın yere bağlı. Farklısının söz konusu olamayacağı kalitede yerlerde yaptırırsın. Daha düşük yerlerde ne işimiz olur..
Kabul edilebilir bir cevap, ekstra detaylarla zorlamayı bırakıyorum.
onaylarım evet. yani masaj ihtiyacı varsa elbette işi uzmanına yaptırmak lazım.
Uzman ama uzmanlığı masaj değil: Kadınlar... Yine de onaylar mısın?
yaa konuya masaj olarak girdin başka yere götürürsen elbet cevabı değişebilir.
Bir çok konunun girişi ilgisiz bir konunun ara sokaklarından geçer. Neyin nereye varacağını bilemezsin o yüzden uç örneklerle detayları da düşünmek gereklidir bence.
detayları elbet düşünüyorum :)
Pekii ya sen? Sana masaj yapmak isteyen bir kadın var diyelim; ve niyetini okuyabiliyorsun; seninle beraber olmak istiyor. Sana masaj yaptırmasına izin verir misin ya da bunu ister misin? İş oraya varırsa da onunla birlikte olur musun?
daha önce mutlu son masajı çok yaptırdım :)
Ama eşin varken de aynı şekilde düşünür müsün? Sanırım bekar olarak yaptırdın?
eşim yanımda değildi yurtdışında olduğumda yaptırıyorum genelde. yanımda eşim varken yaptırmadım hiç
Sen de eşinin yanında değilken yurtdışındayken, eşin de yurtiçindeyken kendine masaj yaptırsa ve onun için de bu tarz benzer sonlu bir ihtimali olsa, bunu onaylar mısın?
Peki yanında eşin varken başka bir kadına masaj yaptırmayı arzular mısın varsayalım ki eşin onaylıyor bunu?
hep varsayım yapıyorsun :D ben eşime söylemiyorum masaj yaptırdığımı ve söylenmez de zaten. o da masaj yaptırdıysa bana söylemesin bi zahmet böyle bir şey yapmışsa da.
:D varsayımlar üzerinden analiz yapıyorum işte. Hem senin kendini tanımana vesile olmak istiyorum eğer sorgulamalarında boşluklar varsa diye hem de genel olarak insanların bakış açılarını inceleme fırsatı buluyorum farklı farklı durumlar için
Evet seni anlıyorum
Teşekkür ederim zaten düşünme düşmanı biri olsan 2. 3. sorudan sonra sohbeti keserdin. Ama her bir soru için fikir yürütmeye devam ettin. Anlayışla cevap verdin.
Sorun değil sanal ortam zaten her türlü düşünce var.
Ama neteye varmak istediğini anlayamadım tam olarak
Zaman geçsin diye işte, makara yapıyorum
Evet anlıyorum. Vende öyle yapıyorum. Sen evlimisin peki eşine böyle masaj yapılması mesela 4 el masajı ayarlarmıydın?
Değilim, birlikte gideceksek masaja ona erkek bana da kadın yapabilirdi mesela. Çünkü ben de masaj severim niye ona yapılıyor sadece. Ama 4 el masaj sadece ona olacaksa 2 erkeğin yapması... Bilemiyorum hoşuma gitmezdi heralde. Bilinçaltında orgy havası veriyor. Hoş değil.
Rusyada bir kız arkadaşıma bunu teklif etmiştim. Birlikte masaja gitme tekkifi çift masajı.
Kabul etmedi heralde
Evet kabul etmedi evliyim diye 😊
Evli olduğunu söylemeseydin keşke
Yalan söylemek bana göre değil 😅 . Zaten metroda tanışmıştık benim yüzümden tacize uğramıştı. Sonra aylarca görüştük filan ama böyle oldu işte. Evliyim diye ileri gitmedi bir noktaya kadar oldu
Delikanlı adammışsın ama sebep olduğun olayın üstüne güzel maceralar inşa etmek de kolay olmazdı bence.
Yoo kolay oldu aslında. Daha ilk günden suyunun tadına baktım. Zaten tabışma şeklimiz uçuktu.
Deme. Vay canına dostum sen bir kazanovasın. Nasıldı?
Açıkcası metroda bacaklarına baktığımı farketti bende saklamadım ve bu cesaretim hoşuna gidip daha cüretkar olunca başka bir adam gidip ellemeye başladı 😅 neyse tesadüf aynı semtte indik metrodan ve uçuk bir tanışma şekli ve aybı gün kumsalda buluşup kayalıklarınnüzerinde gün batımında ayakta devam ettik
Çok iyi macera. Kumsal? Nerenin kumsalı
nehir kenarındaydı rusyada
İyiymiş. Masaj diye girdik konu nerelere geldi hakikaten :D
evet öyle oldu
Hocam enteresan bir karaktersin. Çocuğun var mı?
evet
Allah analı babalı büyütsün
Onları ölmekten beter ederim
Ne yaparsın mesela
Yapılan masajın niyeti önemli
Nasıl niyetlere okeysin nasıl niyetlere değilsin mesela
Gerçekten masajsa eyvallah ama cinsellikse hayır
Gerçekten masaj ama çok da çekici bir insan. Bu durumda?
Masörler bu duruma alışkın işte
Bazen alışkanlıkları dışına çıkabilir insanlar, eğer kadını çok çekici bulursa arada bir yakınlık olma ihtimali seni düşündürtmez mi
Yok hayır sanmıyorum
Pekala :D
Aslaaaaaaaaaaaaa
Sen peki yaptırır mıydın eşin varken bir başka erkeğe masaj?
Bizde oyle seyler olamaz
Peki aynı cinsten birine yaptırmaya ne düşünüyorsun, ama yapan kişinin cinsel tercihi kendi cinsi. Bu durumda?
asla onaylamam