Bugün sabah, oturduğumuz sitenin kafesine gidip kafeyi işleten adamla ayaküstü resimde anlattığım gibi konuştuk. Biraz önce de yine kahve içmeye gittim ve ödeme yaparken bana " Konya insanı daraltıyor, değil mi Ömer? " dedi. Adam öyle derken o esnada orada oturan karısı ve oğlu da bana baktı. Ben de adama cevap olarak " Beni asıl daraltan Konya değil, ailem " dedim. Sizce adam bana neden öyle demiş olabilir?
Sizce kafeyi işleten adam bana neden " Konya insanı daraltıyor, değil mi Ömer? " demiş olabilir?
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
0
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bilmiyorum belki de sohbet etmek için demiştir. Sence ne demek istemiştir? Karısı ve çocuğu bize bakıyordu dedin. Yani bence senin tahmininde o adam da Konya'dan ve aile hayatından sıkılmış mı demek istiyorsun? Senin tahminin ne?
Ailenin dedikodusunu yapmış gibi olmuşsun keşke bunu yapmasaydin. Bir daha ailem beni daraltiyor falan deme Konya'da kimseye tamam mı. Peki o adam ailene söyler mi senin böyle dediğini
Söyleyeceğini sanmıyorum, ama ben beni yanlış anlamaması için " Ailem beni çok daraltıyor " dedim. Öyle demeseydim adam Konya'yı, Konya'lıları ( dolayısıyla kendilerini de ) sevmediğimi düşünecekti.
Bugün sabah, sitemizdeki kafeye gidip orayı işleten adamla ayaküstü sohbet ettik. Ben ona Konya'yı sevmediğimi, Konya'nın beni daralttığını söyledim. Biraz önce de kahve içmeye gittim be ödeme yaparken bana " Konya insanı daraltıyor, değil mi Ömer? " dedi. O esnada adamın karısı ve oğlu da bana bakıyordu.
Takıntlı değilim, sadece ailemin baskıcı tutumundan dolayı Konya'da bulunmayı ssvmiyorum. Ama bu sevgisizliğimin Konya insanlarıyla falan hiç ilgisi yok.
Benim babam namazında niyazında, harama göz ucuyla dahi bakmayı aklının ucundan bile geçirmeyen biri. Biz bir keresinde ailecek Bolu'ya tatile gidip bir ailenin işlettiği bir pansiyonda kalmıştık. Akşam vakti o aileyle birlikte oturup çay içip sohbet etmiştik, adamlar içki de içiyordu ve sohbetletinde Konya'nın ayağına atıyorlardı. Babam da onlara katılıp Konya'lıların ayağına atmıştı. 😁
Yani adamlar içki içen insanlardı ve Konya'yı kötülüyordu, babam ise namazında niyazında biri olmasına rağmen onlara katılıp Konya'yı, Konya insanını kötülemişti. 😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bilmiyorum belki de sohbet etmek için demiştir. Sence ne demek istemiştir? Karısı ve çocuğu bize bakıyordu dedin. Yani bence senin tahmininde o adam da Konya'dan ve aile hayatından sıkılmış mı demek istiyorsun? Senin tahminin ne?
Bence adam Konya'lı ve Konya'yı da çok seviyor. Benim " Ben Konya'yı sevmiyorum " dememe alınmış ve bana bir şekilde laf sokmaya çalıştı.
Adam kendi halinde, işinde gücünde biri, yani öyle aile hayatından sıkılacak biri değil.
Senin dediğin gibidir o zaman o anlda söylemiştir
Bu adam senin aileni tanıyor, değil mi?
Neden ailem daraltıyor dedin adama
Keşke demeseydin
Biz sitede 4 halam, 1 amcam, 1 dedemgil, 1 biz olmak üzere 7 eviz.
2 halam ve 1 amcam Danimarka'da yaşıyor, ama dedem sitenin arsa sahibiydi ve kendi evlerinden onlara da ev vermişti.
Adam da hepimizi tanıyor.
Ailenin dedikodusunu yapmış gibi olmuşsun keşke bunu yapmasaydin. Bir daha ailem beni daraltiyor falan deme Konya'da kimseye tamam mı. Peki o adam ailene söyler mi senin böyle dediğini
Söyleyeceğini sanmıyorum, ama ben beni yanlış anlamaması için " Ailem beni çok daraltıyor " dedim. Öyle demeseydim adam Konya'yı, Konya'lıları ( dolayısıyla kendilerini de ) sevmediğimi düşünecekti.
Öyle söylemekle ona engel oldum.
Bence bu adam senin ağzını aramak için söylemiş Konya insanı daraltıyor değil mi derken. Yani nedenini öğrenmek istiyor merak etmiş.. bence
Adamın karısı ve kızı da bana baktı demişsin bunu neden dikkate aldın
Yani sence bunun da mı bir anlamı var
Ben de senin gibi düşündüm ve asıl sorunumun Konya'yla, Konya'lılarla olmadığını belirtmek istedim.
Adam öyle deyince karısıyla oğlu da sanki ne diyeceğimi merak eder gibi bana baktılar.
Yani sence Konya'yı sevmediğimi ima etmekle ayıp etmiş miyim?
Hayır ayıp etmemişsin
Peki, teşekkür ederim.
Rica ederim
Mekandan ziyade cevren seni bunaltiyor aslinda demek istemis herhalde
özet çek ömer
Bugün sabah, sitemizdeki kafeye gidip orayı işleten adamla ayaküstü sohbet ettik. Ben ona Konya'yı sevmediğimi, Konya'nın beni daralttığını söyledim. Biraz önce de kahve içmeye gittim be ödeme yaparken bana " Konya insanı daraltıyor, değil mi Ömer? " dedi. O esnada adamın karısı ve oğlu da bana bakıyordu.
ee yani
Ben de adama cevap olarak " Beni asıl daraltan Konya değil, ailem " dedim.
" Sizce adam bana niye " Konya insanı daraltıyor, değil mi Ömer? " diye sormuştur? " diye sordum.
mk ne takıntılısın ya adam konya güzel işte demek istemiş konyayı sevmediğin için laf çakmış sana
Takıntlı değilim, sadece ailemin baskıcı tutumundan dolayı Konya'da bulunmayı ssvmiyorum. Ama bu sevgisizliğimin Konya insanlarıyla falan hiç ilgisi yok.
ömer bize nerelisin dediler mi ne deriz biliyormusun
Ne dersiniz?
övünmek gibi olmasın ama konyalıyız deriz
Siz Konya'lı mısınız?
yes beybi
Sana bir şey diyeyim mi? 😁
de
Benim babam namazında niyazında, harama göz ucuyla dahi bakmayı aklının ucundan bile geçirmeyen biri. Biz bir keresinde ailecek Bolu'ya tatile gidip bir ailenin işlettiği bir pansiyonda kalmıştık. Akşam vakti o aileyle birlikte oturup çay içip sohbet etmiştik, adamlar içki de içiyordu ve sohbetletinde Konya'nın ayağına atıyorlardı. Babam da onlara katılıp Konya'lıların ayağına atmıştı. 😁
Yani adamlar içki içen insanlardı ve Konya'yı kötülüyordu, babam ise namazında niyazında biri olmasına rağmen onlara katılıp Konya'yı, Konya insanını kötülemişti. 😁
konyada yapsınlar bunu errrkekler söyle onlara dksksksk
Ama ben Konya insanı hakkında asla kötü konuşmam, aksine diğer şehirlerin insanlarına göre çok daha samimi olduklarını düşünüyorum.
sana bi sır vereyim mi
Olur.
bende sevmem konyalıları sjsjsjskks
Sen Konya'lı değil miydin?
sjsjsj hiç gelmedim akrabalarımı da sevemem