+1 yılSaçma sapan kilomla ilgili laflar. Yok geçen sene çok zayıftın kilo almışsın iyi olmuş bilmem ne. Sana ne ben bilerek zayıflıyorum ince beden seviyorum kilo alınca üzülüyorum. Sana mı sorcam dan. galak sen kimsin ben sana niye kendimi beğendireyim ger. zek sen kendi tipine bak mal diyesim geliyor susuyorum.
Benim kilomu niye takip ediyor millet ben anlamıyorum bunlar ger. zek hepsi tipimden size ne dingiller. Bir de yaş muhabbeti var yok yaşından küçük görünüyorsun 22 gibisin bilmem ulan 22 ile 27 arasında ne fark var bir asır mı var dandikler
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılZayıfladın mı sen? Yemek yemiyor musun? Derdin ne? Neden kendini aç bırakıyorsun? Neden stres yapıyorsun? Neden sıkıntıya giriyorsun? Kocan mı öldü? Seni gören çocuğu olmuyor sanır, bu hal ne?
Rahatsız olduğumu bile bile tekrara alarak bunları sormaları.😒
021 Yorumla- +1 yıl
Yani bilerek rahatsız etmek için mi soruyorlar? Bunu kim yapıyor?
- +1 yıl
@mavikelebek1995 annemlerden tut tüm akrabalar böyle😒
- +1 yıl
Arkadaşlar veya dışarıdaki insanlar da yapıyor mu? Bana da ailem degil ama diğer insanlar yapıyor bunu bazen
- +1 yıl
Rahatsız etmek için mi bilmiyorum ama ben birine bunları söyleyince rahatsız olacağını düşünürüm. Onlar bunu düşünemiyorsa bilemiyorum.
- +1 yıl
İnsanlarda kilo takıntısı var. Herkes birbirinin kilosuna bakıyor yorum yapıyor çok saçma
- +1 yıl
Boyun kilon kaç? Ben orta kilodayım ama saçma sapan yorumlar yapıyorlar anlamıyorum
- +1 yıl
@mavikelebek1995 benim de kilolu veya zayıf tanıdıklarım var ama bugüne kadar kimseye neden çok kilolusun, neden çok zayıfsın, neden ağzını tutmuyorsun bu ne hal? Demiyorum mesela
- +1 yıl
Ben de demiyorum ama herkes bana diyor. Anlamıyorum acaba bende mi bir gariplik var diye düşünüyorum bazen
Bir ara sırf bu sebep yüzünden takıntıya girmiştim vücudumda anormallik var zannetmeye başlamıştım kendimden utanıyordum o kendini bilmezler yüzünden psikolojim bozulmuştu - +1 yıl
@mavikelebek1995 off yani kendimden şüphe değilde özgüven eksikliği oluşturuyor bende , annem bile şöyle böyle diye eleştiri yapıyorsa kim bilir dışarda ki insanlar görünce nasıl yorumluyordur diye diye asosyalleşmeye başladım.
- +1 yıl
Ben de öyleydim hatta evden çıkmıyordum bi ara. İnsanlardan korkuyordum biri tipime laf yapacak diye aman beni görmesinler diyordum. Tipimi tamemen örten kıyafetler giyiyordum korkudan
- +1 yıl
@mavikelebek1995 şimdi nasılsın peki?
- +1 yıl
Kendimi normal görüyorum, psikolojim düzeldi
Gene birisi laf söylese o kadar kafama takmam artık. Çünkü ben normal olduğumu biliyorum, bana laf edenler zaten obez oluyor XL ve yukarısı oluyor - +1 yıl
Ama arada kafama takıp sinirleniyorum, benim kilom onları neden bu kadar ilgilendiriyor anlamıyorum. Ben zayıflasam ellerine ne geçecek, şismanlasam ellerine ne geçecek anlamıyorum bilmiyorum
- +1 yıl
Ama maalesef kendime güvensiz bir duruşum var artık o hâlâ düzelmedi
- +1 yıl
@mavikelebek1995 bence kilonda dış görünüşünde gayet güzel, ve normal başkalarının ne dediği umrunda olmasın. Ben kendimi insanlardan soyutlayınca daha az hata yaptığımı ve daha az hüsrana uğradığımı fark ettim.
- +1 yıl
Teşekkür ederim. En son bir misafir geldi, kendisi ekmek yemiyor, bana zorla ekmek yedirmeye çalıştı, kaçtım odama gittim ağladım. Bu kadın eskiden obezdi, şimdi kilo vermiş, ama vücut yapısı bozuk, ne yaparsa yapsın gövdesi çok geniş ve aşırı yağlı
- +1 yıl
Bir akrabam var. Eskiden obezdi, çok cılızsın yazık sana deyip beni aşağılardı, ben ağlardım kahkaha atardı, anneme hadi bu kıza hamur işi yedirelim kilo aldıralım derdi. Kilo verdi, benden daha zayıf şu anda ve manken edasıyla yürüyor
- +1 yıl
@mavikelebek1995 zorla mı?🤦♀️ Neyin kafasını yaşıyor bu insanlar 😒
- +1 yıl
Kendi egosunu, senin üzerinden tatmin etmeye çalışıyor. Sakın ona izin verme!
- +1 yıl
Gündelikçi bu kadın, ayda birkaç kez geliyor bize
Odama saklanıyorum uyuyor numarası yapıyorum 🤦🏼♀️
Kilo takıntımı öğrendi ya artık, rahat bırakmaz beni
- +1 yıl
@mavikelebek1995 ne kadar çok kafaya takarsan o kadar çok bela olucak o yüzden rahat bırak kendini
+1 yılİnsan kilo alabilir bunda ne var ki insanın başına gersey gelebilir önemli olan sevgi görünüş değil herkes değişiyor zamanla ama gönüller bir olunca işte her zaman gözünde aynı görüyor insan şahsen benim sevgilim kilolu olsaydı onunla beraber spor yapardım sabahları erkenden kalkıp eşofmanlarimızı giyer beraber gülerek kosu yapmasını sağlar yanında olurdum
00 Yorumla
çalışıyomusun :D ne zaman evlencen falan hoş ters cevap verdiğim için pek sorun olmuyor artık. çalışıyormusun çalışmıyorsam neden çalışmıyorsun a,,,,, nın a,,,,.. karnımı senmi doyuruyorsun at kafası ya. saçma canım rezil sorular ben bir kişiye sormam ya banane mk ne tamam ye öl :D sürekli ters cevap veriyorum artık yani eliyorum bu loserleri çevremden
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBana genelde özel sorular sorulursa rahatsız olurum mesela cinsellik sever misin sorusu ya da ne zaman evleniyorsun sorusu ya da niye sevgilin yok sorusu gibi sorular ya da kimseyi ilgilendirmediği sormadığım halde bana sorular sorular da olabilir.
10 Yorumla
+1 yıl2. cocuk ne zaman niye diyete girmiyosun niye evdesin niye mutsuzsun niye dunya ustune yıkılmış gibi davranıyosun sanki biz hiç çile çekmedik niye sinirlisin niye bağırıyorsun kızın ameliyat olacak mı daha kız gelişme gosteriyo mi bari ameliyatlar ise yariyo mu vs vs bi kaşık suda boğasım var hepsini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir öncelik sırası yok ama insanların bazen haddini aşan, sırf konuşmak için sorduğu sorulardan rahatsız oluyorum. Örneğin;
- Kilo mu aldın?
- Atandın mı?
- Ne zaman evleniyorsun?
- Okul bitti mi, ne okudun?
Bu sorular ahiret sorusu gibi geliyor. Kardeşim sanane yani sanane kendi hayatına, kendi çocuğuna, kendi işine baksana sen. Ne yapacaksın beni? Allah'ım böyle insanların neslini tüketsin.
10 YorumlaAkşam napıyorsun?
Evlenmedin mi halâ?
Neden evlenmedin?
Hala evlilik düşünmüyor musun?
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl22 yaşındayım akrabalarım kendimden küçüklerim bana hesap soruyor yok ne çalışacaksın yok askerlik bitti mi yok ne zaman evleneceksin bunu 1 kez de demiyorlar sürekli yüzüme yüzüme diyip duruyorlar artık herkesi sildim numaraları sosyal medya olsun bu hesabıda silicem birazdan iç dünyam da yaşayacağım artık insanlardan uzak muhatap olasım yok kimseyle
010 Yorumla- +1 yıl
İnsanlardan uzak yaşadıkça ve kendini birileri için kısıtladıkça daha çok üzülürsün yapma bence bırak kendi cehennemlerinde ne bk yiyolarsa yesinler sen hiç birini umursama gerekirse onlarla olabileceğin ortam ve yerlerde bulunma kendi hayatını kendin çiz ve onların sorularına cevap verme varsın saygısız desinler onların demesiyle sana Bi şey olmaz sen de kendinden Bi şey kaybetmezsin kendin istemediğin sürece kendine iyi bak dikkat et reyiz
Cevap sahibi+1 yıl@Deli0723 6 yıldır tek başıma takıldığım günler de oldu insanlar benden uzak dursun yeterli ben tek başıma da yoluma bakarım kimseden gram beklentim yok zaten bütün sosyal medya hesaplarımı sildim birazdan bunuda silicem sorularımı bekliyorum onların hepsini silcem şimdi kafam kaldırmıyorlar artık hiç birşeyi insan yüzü görmeye tahammülüm yok kendime bile katlanamıyorum sildiğimi de zaten hayatıma geri sokmam ben kendime bile o 2 ci şansı vermedim
Cevap sahibi+1 yıl@Deli0723 benim ruh sağlığım gayet iyi yakarım sigaramı bakarım keyfime insanlar ayak bağı olmasın bana yeter psikologlara akıl verecek insanlarız da deliyi oynamak işimize geliyor bilmem anlatabildim mi :)
Cevap sahibi+1 yıltek tabanca devamke
Cevap sahibi+1 yılbiraz akıl vereceğinize huzur verin be
- +1 yıl
Aynısını ben de yaşadım ve zamanın ne kadar kötü olduğunu da biliyorum zaten pek de önemsenmemiştim bi şekilde zar zor da olsa geçmişti hatta intihar bile ettim ben sadece sana bi yardımım olur belki diye yazmıştım amacım akıl vermek falan da değildi yalnız olmadığını bilme ve düzelmeye çalışırsın belki diye ama anlaşılan yanlış anlaşıldım canın sağolsun ayrıca huzurunu bozuyosam da kusura bakma
Cevap sahibi+1 yıl@Deli0723 kusura bakma sende teşekkür güzel yorumun için hepimizin hayatında oluyor böyle şeyler ne kadar az insan o kadar huzur
Cevap sahibi+1 yıl@Deli0723 sizde
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılNiye eşinden boşandın , birdaha evlenmeyi düşünmüyormusun , birini bul evlen gibi sorular beni çok rahatsız eder özellikle de akrabalar tarafından soruluyorsa daha da gıcık olurum 😂 benim hayatımı benden daha çok onlar merak ediyor 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Dulmusun
Aile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Niye iş seçiyorsun, neden talipleri değerlendirmiyorsun, neden evlenmiyorsun size ne ya? Bana bu soruları soranların artık beni çekemediğine o kadar eminim ki.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s +1 yılYa kilo almışsın vermişsin onlar neyse de daha merhaba demeden meslek soranlar beni aşırı sinirlendiriyor. Adımı bilmiyor ama meslek soruyor, sanki nikahına alacak, cidden iyice sinir oluyorum artık
00 Yorumla
+1 yılYa genelde mesleğim sorulduğunda geriliyorum. Polisim bu arada. Siz de bilin. Ancak samimi bir ortamda yeni tanışdığım birisi benden niye işimi sorsun ki? Yaptığım işe göre mi samimiyyet kuracağız. Bu kişi hemcinsim de ola bilir yani. Türkiyede çok olağan şey ilk tanışmada nereli olduğun ve ne iş yaptığının sorulması. Utanmasa maaşımı da soracak. Bi de burcumu sorduklarında deliriyorum.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHep evde misin?
Niye çalışmıyorsun?
Atanamadın mı hala?
Niye bir yerde çalışmıyorsun?
Evde canın sıkılmıyor mu?
Neden evlenmiyorsun?
Bu yüzden herkesle görüşmeyi kestim00 Yorumla
+1 yılBiriyle görüşüyor musun?
Yeniden evlenmek istiyor musun? Falancanin bir oglu var tanıştırayım sizi?
Tanışmak isteyenlere neden kötü davranıyorsun?00 YorumlaKilo mu aldın sorusu ama bazıları soru değil de direkt söyleme eylemi içindeler. "kilo almışsın" diye. Sanane, var ki yiyorum aç köpek! 🤣🤣
02 Yorumla- +1 yıl
Paramız var yiyoruz siz de yiyin aç köpekler diyelim direkt.
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgililerimden soru açmaları, sen niye bu kadar zayıfsın ortaokula gider gibisin, neden fazla konuşmuyosun ya abi hazetmiyorum demek ki sizden konuşmuyorum
00 Yorumla
+1 yıl"Merhaba nasılsın"
"Bizim oğlanın/kızın ödevi var bi bakar mısın?"
"Tanıdığımın hesabı var patlatabilir misin?"
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen de kardeşimin nikahında kardeşim nikah şahidi olmamı teklif etmediği için hiç uzulmedigimi söylüyordum. Kuzenim gelmiş niye üzülmüş gibi davranıyorsun o zaman diyor. Ya sen canım mısın?
00 Yorumla
+1 yılSapıkça sorular, daha genç olmama rağmen sorulan evlilik ne zaman soruları, uyurken uyandırıp " uyuyor musun" sorusu...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılRahatsız olduğum bir soru yok çok gereksiz sorular geliyor türk milleti olarak çok boş bir milletiz
01 Yorumla- +1 yıl
Okul biter askerliği yaptınmı, askerliği yaparsın evlilik var mı, evlenirsin çocuk var mı, varsa kız mı erkekmi yoksa neden yapmadınız sanane baba sanane yani 😆
- Aile & Toplum konusunda 789 cevap paylaştı.
+1 yılNerelisin? Rahatsız da olmuyorum direk sinir tavan. Hayır sanane ona göre mi muamele yapacaksın...
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
m +1 yılNeden evlenmiyorsun sorusu. Kadınlardan hoşlanıyorum diyesim geliyor mors etmek için ama yalan işte
01 Yorumla
+1 yılDaha önce cinsellik yasadınmı hiç sorusu beni delirtmeye yetiyor insan gecmişte cahilken ne yaptığının farkında bile olmuyor
00 YorumlaNe kadar zenginsiniz? Ne diyebilirim ki yani cevap versem görgüsüzlük vermesem ayri muhabbet bilmiyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 349 cevap paylaştı. Ben direk soru sorulmasından rahatsız olurum, bana soru sormayın ya direk muhabbete girin ya da defolun ne soru soruyosun aaaaaa
00 Yorumla
+1 yılÇalıştığım parayla ne yaptığımı sormalarindan rahatsız oluyorum sevgilin var mı denmesinden de
08 Yorumla- +1 yıl
Bruh nsjsjdj bu hesabı ne siliyon kalsın arada soru sorarsın
- +1 yıl
burdada trol çok can sıkan bisürü mal insanlar var
- +1 yıl
türlü türlü insanlar var yoruldum valla soru sormaya gelmiyor normal soru sorsan yine de anlamsız cevaplar veriyorlar sana da denk geliyordur hangi birisiyle uğraşıcan birine engel atsan teki geliyor insanlardan uzak bir yere gitmek istiyorum valla
- +1 yıl
bu yaşlarda gerçekten bunalım oluyor demek ki bende de var aynı sorun
- +1 yıl
uzun zamandır depresyondayım bir yandan ailemle sorunlarım var bir yandan eski sevgilim başkasıyla evlendi boşandığını duydum mesaj yoluyla terk edilmiştim okul hayatı desen karışık kafam karma karışık çok değişik duygular içindeyim sonumuz morg
- +1 yıl
Oha
- +1 yıl
Sen kapat git kardeşim
- +1 yıl
güçlü insanım direnmeye devam insanlara karşı
Niye küçük yaşta evlendin denilmesinden bıktım mesela bana bunu diyen de 16 yaşında evlenmiş oluyor ne hikmetse..
00 Yorumla
+1 yıl"Sana evde yemek vermiyorlar mı?" bu kadar s-lak saçma bir soru olamaz. He vermiyorlar aw. Bak sinirlendim yine.
05 Yorumla- +1 yıl
benide sürekli akrabalarım kendimden küçüklerim bana hesap soruyor yok ne zaman çalışacaksın yok askerlik bitti mi yok ne zaman evleneceksin bunu 1 kez de demiyorlar sürekli yüzüme yüzüme diyip duruyorlar artık herkesi sildim numaraları sosyal medya olsun bu hesabıda silicem birazdan iç dünyam da yaşayacağım artık insanlardan uzak muhatap olasım yok kimseyle çok sinirlendim 1 sigara daha yakacam
- +1 yıl
- +1 yıl
yakayım ben bir sigara gerginim bu insanlar yüzünden artık sinir hastası olcam
Uyandın mı sorusu çok saçma ve irite edici 😂 uyuyan birine soru mu sorulur soruyorsan ordayım ve uyanmışım demektir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 331 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinle beraber yaşamanıza ailen bir şey demiyor mu? Uzun süredir sevgilisiniz ne zaman evleniyorsunuz? Size ne a*q
00 Yorumla
+1 yılKilo mu aldın? Sınavın ne zaman açıklanıyor? Sorularını duymaya tahammülüm yok bu aralar.
10 Yorumla
+1 yılKilo mu aldın? Alsam sanane almasam sanane, senin hakkını mı yiyoruz sanane yani
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı. Kilo mu aldın
Ne zaman ise gireceksin ( gören onlar her şeyimi karşılıyor sanır.)10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl"Sen mi geldin?" yok hala yoldayım :D
11 Yorumla- +1 yıl
Hakkaten bu soru aşırı saçma ve komik bir soru ya hahahha
boyun kaç sorusu demek boyuma göre sevecek beni kahbe
00 YorumlaNe okuyosun neden napicaksn bu bölümde falan filan...
00 Yorumla
+1 yılnerdesin kimlesin sorularından hiç hoşlanmam
00 Yorumla
+1 yılCevabını bildiği sorular sorunca biri delleniyorum
00 Yorumla
+1 yılNe zman evlenmeyi düşünüyorsun evde mi kalacaksın aksksk
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne kadar param oldugunu soran olursa cok rahatdsiz olurum.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl"Evli misiniz?" diye soranlara topluca cevap vermek istedim: Size ne?
01 Yorumla- +1 yıl
yalnız değilmişim benide sürekli akrabalarım kendimden küçüklerim bana hesap soruyor yok ne zaman çalışacaksın yok askerlik bitti mi yok ne zaman evleneceksin bunu 1 kez de demiyorlar sürekli yüzüme yüzüme diyip duruyorlar artık herkesi sildim numaraları sosyal medya olsun bu hesabıda silicem birazdan iç dünyam da yaşayacağım artık insanlardan uzak muhatap olasım yok kimseyle çok sinirlendim bir sigara daha yakıcam abla
Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. Neden bekarsin neden ewlenmiyorsun? Bu kadar meraklıysanız verin kızınızı ewleneyim diesim geliyor
00 Yorumla
+1 yılSen şimdi yeni zamla ne kadar maaş alıyorsun. Yüksek alıyorum diye çok soruyorlar yaaa
00 Yorumla
+1 yılNeden evlenmiyorsun. Lezbiyen misin? Ve daha niceleri 🤦♀️
00 Yorumla
+1 yılNe zaman evlencen
Kaç yaşındasın
Kaç kilosun00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kaç para maaş alıyorsun?
Bence çok itici bir soru.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBundan kısa bir zaman öncesine kadar eşinle aranız nasıl sorusuydu/birde hamile değil misin bu ikisi
00 Yorumla ne zaman evlilikkk? saneee teyzeeeee rahatke boylee diyesim geliyoooo
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 860 cevap paylaştı.
+1 yıl- İlişki soruları
- Cinsellik soruları
- Evlilik soruları
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılNeden bu zamana kadar evlenmediniz diye sorular beni rahatsız ediyor
00 Yorumla Neden evlenmeyi istemiyorsun?
Bu sorunun sorulmasından oldukça rahatsızlık duyuyorum.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Ben benimle alakası olmayanların sorduğu her soruya gıcık oluyorum.
00 Yorumla
+1 yılİnsanların hayatıma müdahale eder gibi özel sorular sormaları rahatsız eder..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBakire misin, hiç biriyle öpüştün mü, yorumlar mısın tarzı sorular
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe zaman ile başlayan sorulardi galiba ve ne zaman ile başlayan tüm sorular lanet olsunki çok bunaltıcı :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDuygularımın sorulmasından ve karşılaştığım sorunlarımın sorulmasından hoşlanmam
11 Yorumla- +1 yıl
Bende sormayayim o halde dayak mayak yerim 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen ne okuyordun? resim diyince bir surat değişiyor çünkü
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlarım ya da yaşıtlarım sorsa problem değil ama aile büyükleri akrabalar sorunca o kadar sinir oluyorumki “sevgilin var mı?” “Hadi hadi var” “göstersene”
00 YorumlaHamilemısın 👍👍 cahıl ınsanlardan baskıcı ınsanlardan bıktım.. kımsenın ıcını bılmeden sormalarından.. çok düşüncesız bı toplamdayız maalesef
10 Yorumlaİlkokuldayken babaniz ne is yapiyor diye sorarlardi babasi olmayan her ogretmene vefat etti demek zorunda kaliyordu igrenc bir durumdu
00 Yorumla
+1 yıl"Nereye gidiyorsun" ve neden"sorusu. hoslanmiyorum bunların sorulmasından
11 Yorumla- +1 yıl
Özgürlüğü seviyosun anlaşılan
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden evlenmiyorsun? Demeleri. Sana ne kardeşim hiç de evlenmem yani sana ne.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız arkadaşlarımın beğendiği itin fotoğrafını gösterip nasıl diye sorması. Bana ne la da diyemiyorsun. Bir de bu konuda çok ısrarcılar.
00 Yorumla- Devamını Gör (145)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat