Heykeşeee güünaaayyydıınnnnnnn...😝🤗😍😂haydinnn kalkın daha karpuz kesmeye gidecezzz eyy KS ahalisiii nirdesinizzz?🤔😬🙃🙂😂😂
Tüh görüyonmu kimseee yok, herkes tatile gitmiş... olsun yaa bende duvarla konuşurumm😝😅
Heykeşeee güünaaayyydıınnnnnnn...😝🤗😍😂haydinnn kalkın daha karpuz kesmeye gidecezzz eyy KS ahalisiii nirdesinizzz?🤔😬🙃🙂😂😂
Tüh görüyonmu kimseee yok, herkes tatile gitmiş... olsun yaa bende duvarla konuşurumm😝😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Günaydınnn abla hayır yok maalesef öyle birisi. ama gerçekten seni bir gün KS de görmezsem ne yapardım bilmiyorum :D :D :D 🤗🤗😍
Normal hayatına devam ederdin ne yapacaksın ki başka🤷🏻♀️ bakarsın benden daha pozitif bir ablayla takılmasyon yaparsın😉🤗🥰😅
Senden daha pozitif bir abla görmedim daha, senin yanında bir insanın bence olumsuz düşünme şansı yok abla 😅🥰☺️☺️
Benim yanìmda olanlar (hemcinslerim) kudurmasyon mooddalar nereye gitsem hep böyle! Alıştım artık, o nedenle erkeklerle arkadaş olmayı tercih ediyorum hiç olmazsa onlar adam akıllı ciddiye alıyor beni. Tabi her hangi bi asılmasyon durumlarında gardımı alıyorum kardeşim. Kıskanmak yerine kendilerini geliştirseler nolur sanki?🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Yani şu anda böyle birisi var gibi ama onun duyguları bana karşı aynı olmadıktan sonra ne anlamı var ki
konusmazsiniz biter bak kurtuldun evlensen daha mi iyiydi
Aman bana evlilikten bahsetmeee... O kadar tiksiniyorum ki evlilikten. Iyyy... benlik bi durum değil😅
yanlis kisiler yanlis duygular yasatir
Görmeden de yaşıyoruz bir şekilde ama görünce günüme güneş doğuyor diyelim
Yok valla olmasında valla yoruldum aramaktan da beklemektende mümkünse st gitsin 🙃
Bugüne kadar sen vardın, seni gördüm artık yok :D :D
Günaydın yok ki kimsecikler diyebileceğim 🥹
Ah canım benimmm... 🥺
Biri karpuz kesicem mi dedi elimde ezine peyniri bekliyorum valla 😀
Hayır yok ama yine de görünce mutlu olduğum insanlar var
Hayır yok dersem iliğimi kurutur kesin :D
Orası kesin😅
Olabilir belki diyebilirim😄 , sana maşallah 🪬
😍Teşekkür ederim sanada maşallah en çokda ellerine... iyi bak onlara🙈😅
🙂rica ederim, teşekkür ederim tamam bakarım🙏🏻
🤭😂😂
🙂😉
ben bile bu kadar enerjik uyanmıyorum he 😒
İnsan isteyince uyanıveriyoreee😏😅
bakırköyden mi yazıyorsun :D
kafan mı güzel
Insanları sallayasımm geliyooo... o kadar güzelllkiii görmen lazımm çapkın kuruuu fasülyeee😜🤭😂
insanlar manyak
insanlar deli
insanlar bencil
seni beni takan yok
İnsanoğlu öyledir.. seni beni takmış gibi yaparlar. Az bir zor durumda gördüğünde veya sıkìntılı olduğunda yüzüne bakan olmaz. O nedenle kimseye fırsat vermeyeceksin kendi öz akraban dahil😎✌🏻
akraba=akbaba
Kesinliklee...🤭😂🤫
Ne bu enerji sendekiii
Ne bilimmm datlumm ya bu sabahta böylee uyandık sonumuz hayır olur inşallah😜😅
Bu siteye giripte seni görmemek ne mümkün
Ah ah birde senin kim olduğunu bilseydimm 😅
boş ver bilsen ne olacakki sana göre uyuzlardan biri işte
Oda doğruyaa...
😂😂
Son gülen iyi gülermiş.
Sıranı bekle✋🏻
Son ben güldüm