Aile & Toplum Yolda 14.736 lira buldum, ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 1 hafta sonra 20 bin olabilir💀💀 ne yapmalıyım Güncellemeler+1 yıl Mk Yolda 14.736 lira buldum, ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yaelafadeev Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Benim param o bende kendi kendi nerede düşürdüm diye soruyordum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Uyanık şey seni Yorumla
ᐯEᖇIᖴIEᗪ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Bana verebilirsin mesela 😅 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Sen köşeyi döncen zaten niye veriyim Yorumla ᐯEᖇIᖴIEᗪ +1 yıl Kim diyo bunu sen müneccim misin Yorumla Soran +1 yıl Arap şeyhiyle evlenmicenmi😳 Yorumla ᐯEᖇIᖴIEᗪ +1 yıl Bulursan evlenirim niye evlenmiyim o zaman ben veririm sana yeşil dolarlar 😂 Yorumla Soran +1 yıl Benim yürolarım var artık thanks😎 Yorumla ᐯEᖇIᖴIEᗪ +1 yıl 😂 yüro be kim tutar seni artık Yorumla Soran +1 yıl Bu iyiydi💀💀 Yorumla
Serein Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl bence polise ver 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır 😎 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benim param o bende kendi kendi nerede düşürdüm diye soruyordum
Uyanık şey seni
Bana verebilirsin mesela 😅
Sen köşeyi döncen zaten niye veriyim
Kim diyo bunu sen müneccim misin
Arap şeyhiyle evlenmicenmi😳
Bulursan evlenirim niye evlenmiyim o zaman ben veririm sana yeşil dolarlar 😂
Benim yürolarım var artık thanks😎
😂 yüro be kim tutar seni artık