Rüyam bana ne demeye çalışıyor?

Uyku düzeni biraz bozuk ve rüya görmeyen biri olarak bu gün (4 Temmuz salı) bir rüya gördüm. Genelde rüyaların bir "fal" ya da bir işaret olduğuna inanmam, ancak bu rüya beni epey tedirgin etti. Ben ablam ve yiğenim sabah erken saatlerde (06.00-07.00) alışverişe gidicektik, birden ezbere bildiğim mahallede hiç görmediğim bir ev dikkatimi çekti ancak tuhaflık orada değildi. Evi önünde harika eserler vardı, hepsi profesyonel çizimlerdi. Biraz göz attık ardından evden siyah giyimli bir kadın çıktı, orta yaşlı gibi görünüyor ama bir okadar güzeldi. Bizi içeri davet etti ve falıma bakacağını söyledi, kadın çok soğuk kanlı biriydi bu yüzden ona karşı nasıl davranmam gerektiğini bilmiyordum. İçeri girdiğimizde benden bir resim istedi. Bende (sanırım benim çizdiğim) barda oturan bir kaç adam (3-4) çizdim, bir tanesi tonbul ve elinde viski oturuyordu diğerleri oturuyor ve biri bira biri viski içiyordu. Ortam karanlık ancak bir okadar aydınlıktı, sarı ışıklar loş bir şekilde yanıyordu. Çizdiğim (?) Resimde şu an hatırladığım kadarı ile bir adam ayakta ve elindeki viski ile bir yere yöneliyordu (?), ve adamların hepsinin yüzlerinde bir mutsuzluk vardı. Resmi kadına verdim ve oda ortamıza aldığı mavi bir leğenin içindeki suya resmi yavaşça soktu. Resim, altan üste doğru yavaşça değişmeye başladı. Fosforlu bir mavi renginde adamların yanında duran ve onların koluna girmiş, sanki yüzlerini güldürmeye çalışıyormuş gibi gülen varlıklar gördüm. Kadın bana "eğer resim olumlu (komik) bir şekilde değişirse !%@$@# (ne dediğini anlamadım) Ancak kötü (korkunç) bir şekilde değişirse %!$@$% (?)" Demişti. Sonrasında dışarı çıktı ve bende uyandım. Fakat uyandığımdan beri bunu düşünüyorum.. orada ne dedi? ya da gerçekten bu rüya o kadar önemlimi? Ne yapmam lazım? Bir yandan kadının bana dediği şeyleri hatırlıyorum ancak bir yandan hatırlamıyorum.. evde tekim ve birazda korkuyorum.
Rüyam bana ne demeye çalışıyor?