Uyku düzeni biraz bozuk ve rüya görmeyen biri olarak bu gün (4 Temmuz salı) bir rüya gördüm. Genelde rüyaların bir "fal" ya da bir işaret olduğuna inanmam, ancak bu rüya beni epey tedirgin etti. Ben ablam ve yiğenim sabah erken saatlerde (06.00-07.00) alışverişe gidicektik, birden ezbere bildiğim mahallede hiç görmediğim bir ev dikkatimi çekti ancak tuhaflık orada değildi. Evi önünde harika eserler vardı, hepsi profesyonel çizimlerdi. Biraz göz attık ardından evden siyah giyimli bir kadın çıktı, orta yaşlı gibi görünüyor ama bir okadar güzeldi. Bizi içeri davet etti ve falıma bakacağını söyledi, kadın çok soğuk kanlı biriydi bu yüzden ona karşı nasıl davranmam gerektiğini bilmiyordum. İçeri girdiğimizde benden bir resim istedi. Bende (sanırım benim çizdiğim) barda oturan bir kaç adam (3-4) çizdim, bir tanesi tonbul ve elinde viski oturuyordu diğerleri oturuyor ve biri bira biri viski içiyordu. Ortam karanlık ancak bir okadar aydınlıktı, sarı ışıklar loş bir şekilde yanıyordu. Çizdiğim (?) Resimde şu an hatırladığım kadarı ile bir adam ayakta ve elindeki viski ile bir yere yöneliyordu (?), ve adamların hepsinin yüzlerinde bir mutsuzluk vardı. Resmi kadına verdim ve oda ortamıza aldığı mavi bir leğenin içindeki suya resmi yavaşça soktu. Resim, altan üste doğru yavaşça değişmeye başladı. Fosforlu bir mavi renginde adamların yanında duran ve onların koluna girmiş, sanki yüzlerini güldürmeye çalışıyormuş gibi gülen varlıklar gördüm. Kadın bana "eğer resim olumlu (komik) bir şekilde değişirse !%@$@# (ne dediğini anlamadım) Ancak kötü (korkunç) bir şekilde değişirse %!$@$% (?)" Demişti. Sonrasında dışarı çıktı ve bende uyandım. Fakat uyandığımdan beri bunu düşünüyorum.. orada ne dedi? ya da gerçekten bu rüya o kadar önemlimi? Ne yapmam lazım? Bir yandan kadının bana dediği şeyleri hatırlıyorum ancak bir yandan hatırlamıyorum.. evde tekim ve birazda korkuyorum.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Rüyalar genelde daha sade ve detaydan yoksun olabiliyor. Gördüğün rüya çok sembolik bir rüya olmuş
Evet rüyalar genelde bu kadar gerçekci ve bir okadarda tuhaf olmaz. Aklımda kalan detayların incelikleri ve aynı zamanda kadının dediklerini hatırlamamak tuhaf
Psikolojik açıdan sembolik ifadelerin karşılığına göre mahalledeki bilmediğin ev; Hayatın normal akışında iken farklı bir gelişme yaşanabileceğini betimliyor olabilir, Harika çizimler ve profesyonel eserler, fırsatları ifade edebilir. Siyah giyimli kadın, rüyandaki soğuk ve meraklı kişi olarak, bilinçaltında belirsizlikleri ve karanlık duygularınla ilişkili endişelerini temsil edebilir. Fal bakması, gelecekle ilgili belirsizlikleri veya meraklarını ifade edebilir. Barda oturan adamlar ve mutsuz yüz ifadeleri, içsel memnuniyetsizliklerinin ve mutluluk arayışının bir yansıması olabilir. Aydınlık ve loş ortam, yaşamındaki karışıklık ve dengesizlik arasındaki gerilimi temsil edebilir. Ayakta duran adamın viskiyle bir yere yönelmesi, senin belki de değişime veya hedeflerine doğru ilerlemek istediğini ifade edebilir.
Resmin suya batırılması ve değişmesi, içsel dönüşümü, duygusal veya zihinsel değişimi ifade edebilir. Varlıkların adamların yanında durarak onları güldürmek istemesi sana içsel olarak pozitif bir dönüşümün mümkün olduğunu hatırlatmak veya güzel bir deneyim yaşayabileceğini simgeleyebilir.
Tüm bu sembollere genel olarak bakınca hayatında alışılagelmişin dışında bir olay yaşanacak, önüne çok ilgi çekici fırsatlar çıkacak ancak hangisini tercih edeceğin konusunda tereddüt yaşayacakmışsın gibi algıladım. Seçenekler iyi görünecek ancak birisi iyi birisi kötü bir yere varacak gibi...
Falcı veya yorumcu değilim. Rüya görmekten müzdarip bir insan olarak okumayı da sevdiğim için olası çıkarımlardan ibaret olanları yazdım. uykusuz kaldığım için şu an ne yazdığımı bile bilmiyorum ama internetten araştıracak olursan da ortalama yazdığıma benzer sonuçlar çıkacaktır
Cidden harika yorumladın çok teşekkür ediyorum. Bu günlerde gerçekten çok fazla çöktüğümü biliyorum (bir kaç özel hayat durumları yüzünden) doğal olarak kimseye anlatamadığım şeyler var. Yorumların çok güzel geldi teşekkür ederim 😭❤
Rica ediyorum.. Hayatta hiç bir şey senden kıymetli değil, üzülme. Herşeyin bir çaresi var bunun da en güzel yolu paylaşmaktan geçer. Olur da hafiflemek istersen bana da yazabilirsin 🌸