Öncelikle Anti-ATATÜRKÇÜ değilim yanlış anlaşılmak istemem Gerçek M. KEMALİN trablusgarp savaşında şehit olduğu ve onun yerine geçirildiği düşünüldügü Yahudi yossi kohen geçtiği söyleniliyor ve isteseydiler bizi düşmanlarımız yok edebilme gücüne sahipken bizi yok etmeyim yossi kohenle TÜRKIYEYI yönetimi altına almak istemişler ve bunuda başardıklarını söylüyorlar siz ne düşünüyorsunuz?
Gerçek Atatürk 1911'de şehit olmuş sözde ve yerine yahudi iş adamı yossi kohen geçmiş, doğru mu sizce?
Yalnız batılılar türkleri katletmek veya yok etme düşüncesinde değillerdi. Türkleri himayesi altına alıp türklerin elini kolunu bağlamaktı asıl amaçları. Bunların başında ise 2. Abdülhamid han'ı tahttan indirip Osmanlı İmparatorluğu parçalayıp küçük devletlere ayırmaktı planları ve başardılar ve mustafa kemal'e de anadoluyu verdiler al ve kahraman ol gibisinden. Soruyorum biz 1923 de uzaydan mı indik bütün türk tarihini sildiler milletin gözünü kör ettiler Abdülhamid Han'a ermenileri def etti diye kızıl sultan dediler ama gün gelicek herşey meydana dökülecek. Beni sakın kınamayın çünkü bu milleti 1 asır boyunca uyuttular bu millet allah (cc) 'ın izni ile mutlaka uyanacak.
Dostu boş ver anlamaz bunlar Atatürk ilah bunlara göre bir insanı seversin ama ona tapmazsin ya bunlar Allah için bu kadar sevgi göstermezler tövbe tövbe Allah'ım sen milletime akıl fikir cer
Uydurduğu inanılmaz bilgilerle isim yapmış anti-Atatürkcü ''Yalan yazan tarih utansın'' isimli sayfaya ironi yapmak için açılmış ''Yalan yazan tarih utansın-extra edition'' sayfasına ait bilgidir ve tabii ki ironi yapmak için uydurulmuş bir haberdir, asılsızdır.
Bu kadar devrim yapacak ne vardı be yossi, bütün çabalar boşa gitti.
9
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Inşallah sadice bir kendinibilmezin yazdığı birşeydir
Tarihi ne kadar iyi biliyosunuz ki bildiğiniz tek sey kitapta yazılanlar mesela ezanın 15 türkçe okunduğunu biliyomusunuz ya da bu gerhangi bir kitapta yazıyomu yazmıo bulamadım dersen büyüklerine sor onlar bilir
Devrim? Ne devrimi harf mi hani şu türk milletinin cahil kalmasına neden olan devrim Almanya Mercedes, Audi , Porsche, BMW çıkarırken biz harf kanunu falan veya dinin kanundan tamamen kalkması ne istediniz dinden biz İslam devleti değil miyiz Hz Muhammed in askerleri değil miyiz biz ne oldu
Canım atamm mekanım cennet kabrin nurla dolsun Atatürk 1936 da yurt genelinde ki bütün mason localarını kapattırdı ve masonlar buna kızıp Atatürkü zehirleyip öldürdülernasıl zehirlediler diye sorarsanız sinsice kalleşce ilaçlarla yavaş yavaş zehirlediler ve 2 yıl sonra vefat etti Rabbim herşeyin en iyisini bilir
Mesela Mehmet Akif ve Atatürk'ün çevresinde bulunan bazı kişilerde sirozdan öldü. Atatürk'e içki içtiği için öldü diyorlar acaba ağzına sürmeyen Mehmet Akif nasıl sirozdan öldü o zaman? Değil mi? :)
@Fuykan sen nasıl Türksün kardeşim (ah pardon kardeşim değildin Anti-Atatürkçü)! Kavga etmek istemiyorum o yüzden sadece bunu yazıyorum: Şu an özgür iraden ile bir şeyler yapabiliyorsan (ilah ilan edilen🙄) Atatürk'e borçlusun!
Şey bu bir meme oldu zaten internette ve sadece Atatürke yapılan bir şey değil oyun karakterlerine bile yapılıyor. Ama Türk milletimiz yine cahilliğini ortaya koymuş bunu tartışarak bile. Çok yazık
Annem dedesinin eline abdest almak için su dökerken acele ettiğini fark etti. Ve annem Atatürk anmak için saygı duruşa gideceğini söyleyince, annemin dedesi şunları söyledi ( bu yaptığınız çok günah çünkü gerçek atatürk dinine çok bağlı ve Allah yolunda biridir. Onunla beraber 4 yıl askerlik yaptım ve en sevdiğim komutanımdı. İngilizler şehit ederek onun yerine başka birini geçirdiler) diyerek hayatımın şokunu yaşadım. Bu konuyu araştırdım ve deliller gerçekten bunu işaret ediyor. Allahu teala bize bunu öğretenlerin yakasını bir araya getirmesin
Bir insanın gülüyor olması bile bu kadar batıp böyle senaryolar yazdırıyorsa, sonraki savaşları bir iş adamının yönetmiş olabileceği mantıklı geliyorsa, bu kişi âcilen bir psikoloğa gitsin. Her şeyin kurgu olduğunu iddia etmek 'Dedeleriniz boşuna şehit oldu' anlamına da gelir. Savaş meydanında ciddi durup rahat günlerde gülüyor olmanın nesi tuhaf? Bunu uyduranlar, gülmeyi hafiflik sanan, kendi içindeki karanlıkta çürümeye mahkûm bağnazlar. Atatürk'ün başardıklarının milyonda birini başarın da siz de gülün.
Cumhuriyetin ilanından sonra tabi gülecek lanet olsun cumhuriyeti ilan ettim diye ağlamasını mı bekliyordun adam savaş sonrası kendine çeki düzen vermiş. Bunun yanı sıra savaş diyorum çünkü strateji çiziyordu sürekli 3 cepheye yönlendirme yapıyordu o askerler b*k yolunda bile ölebilirdi iyi bir strateji olmasaydı.
bu arada benim de şöyle bir bilgim var tamamen internetten bağımsız bir şekilde büyük dedemden öğrenmiştim, yıllar önce bizim köye gelen bir adamla dedem konusurlarken bu adam dedeme yeminler ederek benim dedemle Mustafa Kemal aynı savastaydi Mustafa kemalin şehit olduğuna bizzat şahit oldu sonrasında başka birini yerine koydular ama kimse korkusundan ses bile çıkaramadı demiş. ben itibar etmemiştim böyle bir ifadeye ama hem internette de bununla alakalı yazılar görünce ilgimi çekti doğrusu. açıkçası hayatında doğru dürüst köyden çıkmamış siyaset bilgisi olmayan dedemin Mustafa kemali bile doğru dürüst tanımazken böyle bir olayı uydurma ihtimalini düşünmüyorum
Hayır tabi ki, böyle bir şey kesinlikle doğru olamaz. Anti-Atatürkçü'nün birinin uydurduğu bir şey. Sen sen ol Atamız hakkında şüphe etme. Hem zaten bir Yahudi Türkler'e niye bu kadar önem versin ki? Bazıları İngilizler zorluyordu demiş; Allah aşkına İngilizler'in boyun eğdiremediği bir halk değil mi Yahudi halkı? İş adamı diyorlar iş adamı boyun eğer mi hiç gözünüzü seveyim ya. Ayrıca adam milletini kurtarmış, özgür bir ülke kurmuş, bütün Dünya çapında tanınmış; gülmesin mi yahu gülmesin mi? Onlar gülemiyor diye Atamızın gülmesini sorgulamasınlar. Atamız hep Mustafa Kemal Atatürk'tü, sen sen ol kardeşim bu saçmalıklara inanma. ( Söylediğim şeyler yanlışsa düzeltin lütfen😊 )
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yahudiler 1948 de ulkelerini kurabilmisken tuttular dedilerki ya turkiyenin liderini değişelim büyük oyun kuralım ya bu eksik kalır 1961 de doğan koheni 1911 e isinlayalim orada doğsun ama bu yetermi yetmez en büyük mason olarak Atatürkü seçelim 1911 de yer değiştik sonuçta bunu düşünen nesil belli her zaman kendilerini gülünç hale düşüren şu beyne sahip olmayan insanlar her yıl çıkarlar tankin egzozuna çarşaf koyup durduranla 11 kattan f16 üstüne atlayanlarla aynı beyin
Atatürk Cumhuriyeti kurduktan sonra hiç yurtdışına çıkmamış. Eğer Atatürk sahte olsaydı hayatında en az 3-5 kere yurtdışına çıkıp onu yapanlara hesaplar vermesi gerekmez miydi?
Amerika'dan, Fransa'dan Başkan yardımcıları Türkiye'ye gelip Atatürk'le bizzat görüşmüşler. Libya'daki Hafter bile kaç kere Fransaya gidip geldi.
Hatta bu adamın Filistin cephesinde Osmanlı askerlerine karşı savaşırken şarapnel parçasının sol gözüne isabet etmesi sonucu kimi rivayetlere göre kör olduğu, kimisine göre ise %30 oranında bozulduğu söylenir
Sonuç olarak fotolardan dikkat edersen sol gözde hafif bir seyirtme vardır. .
İşkembeci-i Kübradan nağmeler.. Hayal gücünüz çok kuvvetli.. Atatürkün etrafında silah arkadaşları ve millet yok muydu? Saray’ın, vahdetin’in damadı enver paşa ve diğer paşalar bunu neden önlememiş diye sormazlar mı adama? Atatürk Trablusgarp’ta şehit olsa etrafı bunu neden gizlesin? Allah Akıl fikir versin, Adam öldü hala mezarında onun yenemediniz. Bu size çok büyük dert ki hala asılsız çirkin iftiralar ve yalanlar uyduruyorsunuz. Altını çamura batırsan zerre değerini kaybetmez!
En İyi Cevaplar