Sevgilimin ailesi depremzede, yanına gelmelerinden korkuyorum ne yapmalıyım?

Lütfen linç etmeyin, evlerinde bir şey yok ama yanlış karar verilip ağır hasar denildi. İlk deprem zamanında sevgilimin yanına geldiler, 3 ay kadar kaldılar. O zaman da evlerinde bir şey yoktu sadece depremden uzak durmak için geldi. Babası ve bir kardeşi deprem bölgesinde kalmaya devam etmişti bu süre zarfında. Ailesi yanındayken sürekli kavga ediyoruz çünkü sevgilim normalde tek yaşıyor ve rahat bir hayatımız var. İstediğim zaman gidip kalıyorum, istediğimiz gibi plan yapıp geziyoruz vs. Ailesi gelince kısıtlanıyoruz ve bu rahatı bırakmak zor oluyor. Zorunlu bir şey olsa hadi neyse ama evlerinde bir şey yok ve gidip yanlış karar verdiler de demiyorlar çünkü TOKİ'den ev sahibi olmak istiyorlar. Ne yapmam lazım bilemiyorum. Sevgilimi seviyorum ve o da beni seviyor ama ailesi olunca yapamıyoruz yani illa kısıtlanıyoruz. Ben bir şey yapalım diyorum o ailesi yanında olduğu için rahat hareket edemiyor. Ben ailemle yaşıyorum ama ondan daha rahat hareket ediyorum o derece. Bu durumun ilişkimize zarar vermesinden korkuyorum ve nasıl baş edeceğimi de bilmiyorum. 2.5 yıldır hiç kavga etmediğimiz kadar 3 ay içinde etmişizdir. Çünkü bir sorun olsa en kötü ben gidip onunla konuşmaya çalışıyordum ama ailesi olunca bunu yapamıyorum. Lütfen yardımcı olacak yorum yazın, linçleyecek yorum değil.

Sevgilimin ailesi depremzede, yanına gelmelerinden korkuyorum ne yapmalıyım?