Lisede üniversitede yüzüne bakılmayan kimsenin tenezzül etmediği kıza bakan biri olur mu?
Yine bakmazlar her şey para değil
Bakarlar maaş kartı çirkinliğini kapatır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Lisede üniversitede yüzüne bakılmayan kimsenin tenezzül etmediği kıza bakan biri olur mu?
Belki de istenir Bir kişinin dış görünüşü, maaşı veya işi gibi faktörlerin istenirlik üzerinde etkisi olduğu doğrudur. Ancak, bir kişinin çekicilik algısı ve istenirlik kavramı, bireyler arasında değişebilir. Çirkinlik veya güzellik, kişisel bir değerlendirme ve subjektif bir konudur. Ayrıca, herkesin farklı tercihleri ve öncelikleri vardır. Bir kişinin işi veya maaşı, diğer insanlar için cazip bir özellik olabilir. İyi bir maaşlı iş, maddi güvenlik, istikrar ve sosyal statü gibi unsurları temsil edebilir. Bu nedenle, bazı insanlar için bu tür bir özellik, bir kişinin istenirlik düzeyini artırabilir.
Kimse sadece yüzün güzel diye bakacak değil, yine kimse iyi bir kariyer yaptın diye de bakmaz. Benim sevdiğim kızların ortak özelliği, nerdeyse kıza benzemeyecek kadar güzel olmamalarıydı 😄😅 fizikleri iyiydi gerçi.
Sen kıvrımlı kadın fiziği var diye bakıyorsun ama
Fiziğini sonradan keşfettim, yani soyununca anladım. O güne kadar dışarıdan belli değildi
Dar giyinmedi kapalı demek
Tesettürlü değildi, yani nerdeyse kapalı evet. Kapalı severim
Cevap
6Cevap
Parasi olanin cirkin oldugu gormedim. Para ile daha guzel ve daha yakisikli olabilirsiniz. Teknoloji ve tip gelisti.
Yok o kadar da değil hintli bir kız Rus kızlarına benzeyemez mesela
Yok Hintli nerde benzesin latinlere bazı şeyler doğuştan latinlerin arka tarafı çok güzel kıvrımlı
Maaşı için istenmesi sıkıntı. Yarın devran döner işsiz kalırsa o kızı istememekte başlar.
Memur kızlar mesela Öğretmenler çok tutuluyor
Çevrem öyle buluyır
Ooo kuyruk olur kuyruk kör göz olur badem göz
İyi maaşına bakıyorsa onun adı aşk değildir çıkardır ama şöyle yapılabilir iyi maaşla birlikte güzel bir estetik bütün problemi çözer
Estetik neyi çözecek ki İrem Derici estetik manyağı ama hala at suratlı
İyi o zaman parana bakan biriyle ol tatlım
Çirkin misin?
Para için her haltı yer bu millet/
İyi maaşıyla estetik yapabilir mesela
Olsa da daha güzel bir kız yazdığında aldatılırsın
Anladım haklısın
Bakımlı ol fiziğine yatırım yap kader böyleymiş deyip geçme
Bilmem bakımlı olmak pahalı meme slikonu filan yaptırırım benim dümdüz
Slikon kaş bıyık tüy saç bakımı vs işte elinden geldiğince. Merak ettim seni görme şansım yüzde kaç?
Yok artıl kaş bıyık kim bırakıyor? ama dümdüz fiziğim var…
para kusur kapatıyor
Neyin çirkin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?