Kıyafetler insanın ahlak seviyesinin bir göstergesi olabilir mi?
Olabilirse neden olamaz ise neden açıklar mısınız?
Kıyafetler insanın ahlak seviyesinin bir göstergesi olabilir mi?
Olabilirse neden olamaz ise neden açıklar mısınız?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Olmaz herkes istediği gibi giyinmeli önemli olan karakter
Dini de düşünürsek dediğiniz yanlış
Yanlış değil haça gidip kapanıp kul hakkı yiyen insanları dolandıran çok insan var öyle yapınca ahlaklı mı oluyor
Onunla bununla ne alakası var sen kapan ya da digeri herkesin yaptığı kendine Allah akıl vermiş orada vermiş kuran sünnet vermiş sana gözlerine kadar ellerinin bileklerine kadar erkeklere göbekten diz kapağına kadar kapanacak demiş siz napiyeosunuz açık saçık giyiniyrosunuz
Çok alakası var neymiş giyim önemli değilmiş ahlaklı olmak için
Herkesin dini inancı kendine. Herkesin doğruları farklıdır. Ahlak büyük bişey. Ahlaki sadece kıyafete indirgeyemezsin sayın soru sahibi
Düşündüğün gbi yaşarsın yaşadığın gbi de düşünürsün kanka
Hayır olamaz. Herkesin kendi tercihi, kendi inançları ve kendi değerleri var
Ahlak insanın kendisindedir, kıyafetinde değil. Herkesin doğruları da farklıdır.
Kapanan insan ahlaklı olur bu aile terbiyesi aldığı Allahtan korktuğu anlamına gelir
Tesettür ahlakın bir parçası olabilir ama tesettüre girmek tek başına insanı ahlaklı yapmaz. Veya açık olmak insanı ahlaksız yapmaz. Bu düşünce yobaz bir düşünce yapmayın rica ediyorum ya
Senin anladığın yok ugrasmiycam
Asıl ben uğraşmicam
Kapanan insan ahlaklı olur diyorsun direkt. Böyle düz bir bakış açısı olan birine ne anlatabilirim...
Yav sürenler gezen birinin ahlaklı olduğu kim diyor nerde yazıyor bu erkek için de geçerli açık saçık dar giyinen erkek de ahlaklı sayılmaz karıya kıza bakan erkek Allahalla sen daha iyi biliyorsun
Kadın da olsa erkek de olsa farketmez. İnsanlara bi tek kıyafetine bakarak ahlaklı ya da ahlaksız etiketi yapıştıramazsınız yaa bu nasıl bir zihniyet?
Ben yapıştırırım o benim kararım buda seni ilgilendirmez
İyi öyleyse sana bağnaz düşüncenle mutluluklar dilerim
Birazcık saygıyı ve fikirlere düşüncelere saygı duymayı öğretmeni öneririm
Saygı beklenmez, hakedilir. Başkasına saygı duymayıp, kıyafete bakarak ahlak sorgusu yapıp etiket yapistiranlar saygıyı haketmiyorlar
Anne babana da saygı duyma o zaman bana laf çarpıtma bunlar benim kararlarım
Anne babaya saygı duymak ne alaka? Ben insanların ahlakını açık kapalı diye indirgeyip yargılayacak kadar düşmedim. Bu senin sığ zihniyetinle alakalı bi durum. Sen başkalarının tercihine saygı göstermiyorken başkalarından da saygı bekleyemezsin.
Sizin gibi yobazlar, sizinle aynı fikirde olmayan herkesi ahlaksız kategorisine koyarak yaftalar. Bu çok sığ ve cahilce bir zihniyet
Saygı duymayı bilmiyorsun ama gelmiş saygı bekliyorsun ya o da trajikomik
Bunlar benim kararım derken? Bunlar bir karar değil hadsizlik. Kimsenin ahlakını sorgulama hakkına sahip değilsin. Allah sana bu hakkı vermiyor. Hatta bunu yaptığın için de günaha giriyorsun haberin yok. İşte İslam'ı savunan, ama İslam hakkında en ufak bilgisi olmayanların böyle sığ düşüncelerini görüyor olmak o kadar sinirime dokunuyor ki! Sizin gibiler yüzünden insanlar dine soğuk bakmaya başlıyorlar maalesef. Ne diyim yazık gerçekten
Laftan anlamıyor musun sen
Ben mi sen mi
Kıyafet değil hal ve hareketler, ağırbaşlılık diye düşünüyorum
Olamaz herkesin giyimi kendini ilgilendir kıyafetler bir anlam taşımaz kıyafetlere anlam yüklemeyelim
Biz erkekler de baksirla gezelimm o zaman
Olamaz