22 yaşında hamile kaldım aldırmalı mıyım?

21 yaşında üniversite öğrencisiyim. 3 senedir takıldığım bir çocuktan hamileyim ama ben bu çocuğu seviyorum 3 senedir ona takıntılıyım bana büyü mü yaptı ne yaptı bilmiyorum ama psikolojimi bozdu ondan başka bir şey düşünemiyorum. Çevremdeki herkes gencecik güzel fıstık gibi kızsın ne buldun bu tipte kro bu diyorlar. Gerçekten de öyle dışardan bakan bir göz direk bunda ne buldun der çocuğun 5 metre sakalı var kro bjr tip bundan 4 sene önce bana sen bu çocuktan hamile kalicaksin ve takıntılı olucaksin deseler güler geçerdim ama şu an çok kötü durumdayım 3 haftalık hamileyim bu çocuk galerici ve 24 yaşında. Anneme ağlayarak hamile olduğumu anlattım tabiki çok kızdı hemen aldırıcaz dedi. Bana süre verdi odana geç kendinle başbaşa kal mantıklı düşün ve o çocuğu engelle bana da bir daha onunla görüşmeyecegini ispatla dedi. Yapamıyorum gerçekten karnımda onun bebeğini taşıyorum ondan bir parça taşıyorum vazgeçemiyorum onu çok seviyorum bu bebeği doğurmak istiyorum annem ise torununu oldurrmek istiyor resmen ben ne yapacağımm?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar soru başlığında yalnıs yazmışım 21 yaşındayim klavye 22 diye çevirmiş
22 yaşında hamile kaldım aldırmalı mıyım?