Kocam ameliyat oldu ailesi 1 kere aradı. Eşim çok üzülüyor. Ailesini arayıp aramalarını mı istesem?

Eşim ameliyat geçirdi. Benim ailem aradı ve geldiler. Eşimin ailesi 25 dkklık yolu gelmediler. Sadece 1 kere aradılar. Onun dışında aileden kimse arayıp sormadı. Eşim arayalım merak etmesinler diyor. 😞 Bunu söyleyince çok üzüldüm çünkü ailesi sadece para , araba ve çıkarları olduğunda arıyorlar ama eşim görmeyi reddediyordu. Ameliyat olalı 10 gün oldu. Eşim ilk defa bana açık oldu herşeyi farkında olduğunu söyledi. İçim çok acıdı bunları duyunca. Benim ailem bile geldi. Hadi gelmediler bu kadar günde insan 1 kere mi arar? Kardeşleri tekrar aramadı bile. Eşim çok iyi niyetli üzülüyorum. Biz olmasak çok yalnız kalır gibi. Kalbi için üzülüyorum. Hayatıma onu aldığım için çok şanslıyım. Ailem onu oğlu gibi seviyor. şu an bir araba , bir ev almış olsak 10 kere ararlardı ya da paraları bitince hemen arıyorlar. Arayıp aramaları için rica mı etsem? Çok üzülüyorum eşim iyileşme sürecinde.
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Kocam ameliyat oldu ailesi 1 kere aradı. Eşim çok üzülüyor. Ailesini arayıp aramalarını mı istesem?
Kocam ameliyat oldu ailesi 1 kere aradı. Eşim çok üzülüyor. Ailesini arayıp aramalarını mı istesem?