Güncellemeler
+1 yıl
Sevincim kısa sürdü bugün kovuldum.🥺
Bugün ilk kez mutluyum neden derseniz artık iş güç sahibiyim. Lokantada garsonum ancak ilk kez kendi paramı kazanmanın mutluluğunu yaşayacağım. Ailemle kavga etmekten kurtulacağım. Ailem beter olmamı dilese de iş bulup çalışmayı bana ceza olarak lanse etseler bile benim evde çektiklerimin yanında cennet olacak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Oncelikle hayırlı olsun. Onlar beter olmanı dilemez. Sadece kizginlardir
Diliyorlar ben ölecek olursam bile kına yakıp oynayacaklar o derece
Sanmıyorum. Kardeşim ergenken yani 18 19 diyelim tam ergen de sayılmaz. Ona deli oluyordum. Hatta üzülsün diye değer verdiği eşyasına zarar bile vermiştim. Tatile diğer kardeslerimi alıp onu almadan gitmiştik. Çok zitlasiyorduk ama sevmedigim anlamına gelmezdi. Sadece geçinemiyorsunuz. Kötülüğünü istemezler.
Benimle geçinen kimsecikler yok belki sen bile benimle geçinemeyeceksin. İnsanın derdini anlatmaya ihtiyacı var ancak herkesin belli bir dert eşiği var o eşiği geçince herkesin gözünden düşüyorsun. Ailem beni denize kuzenimin düğününe götürmedi. Bana etmedikleri beddua kalmadı. Aynı senin kardeşine yaptığın gibi.
Neden kovuldun. Bunu duyduğuma üzüldüm
Kafamı doğru düzgün işten kaldıramadım. Şaftım kaydı resmen yeni olduğumu sadece yaz tatilinde iki kez çalıştığımı söyledim işe alındım diye sevindim ancak sevincim kısa sürdü sanırım müşteriler az deyip anlaştığımız miktarda da para vermediler. Anlaştığımız saatten erken sürede de geldim. Dediler biz telini alalım olacak mı olmayacak mı kararımızı verelim. Biz seni ararız. Çağırın ama muhakkak dedim ben de sonra çıktım gittim. Zaten hızlı değilim diye bana kızdılar.
Başka iş bakarsın. Dünyanın sonu değil. Çok yerden geri dönüş almazdım ben de en son bir yerde bulmuştum. Neyseki 1 maaş alıp öyle kovulmustum 😁
Ben de bugün 100 TL aldım da öyle kovuldum. 250 TL diye anlaştık hâlbuki ama olsun şu an moralim düzeldi teşekkürler.
Özele kaçmazsa sormak istiyorum. Şu an ne yapıyorsun?
Şu an memurum
Seni ne kadar iyi anlıyorum bilemezsin. Hayırlı olsun. İşinde başarılar dilerim
Teşekkür ederim umarım ilk iş günümde bir çay çorba vs. kazayla düşürdüm diye rencide edilip te kovulmam. İşte bu beni çok üzer.
Yeni iş bulursun. Korkma. Korku hata yaptırır. Tecrübe edinmiş olursun kovulmayı. Her şerde bir hayır vardır
Ya senin adına sevindim bu harika bi haber
Darısı benim başıma diyorum.
Teşekkür ederim umarım ilk iş günümde Allah bana güç verir de ilk günden kovulmam. Mutluluğum kısa sürmesin.
Hayırlı olsun. Ayrıca ailen senin iyiliğini istiyorlardır.
Sağolasın da yaş kaç senin?
İyiliğimi istediklerini düşünüyor isen benden yaşça büyük olup olmadığını da bilmem lazım
42
Hiç öyle düşünemiyorum.
Benim artık iyiliğimi istediklerini düşünemiyorum. Zamanında onlara karşı çok hatam oldu kabul ediyorum. Bu sebeple benim iyiliğimi istemezler.
Ya sevindim senin adina hayirli olsun canisko
Teşekkürler 🙏
Ne ara kovuldun yaaa noldu ki
Kafamı doğru düzgün işten kaldıramadım. Şaftım kaydı resmen yeni olduğumu sadece yaz tatilinde iki kez çalıştığımı söyledim işe alındım diye sevindim ancak sevincim kısa sürdü. Müşteriler az deyip anlaştığımız miktarda da para vermediler. Anlaştığımız saatten erken sürede de geldim. Dediler biz telini alalım olacak mı olmayacak mı kararımızı verelim. Biz seni ararız. Çağırın ama muhakkak dedim ben de sonra çıktım gittim. Zaten hızlı değilim diye bana kızdılar.
Hayırlı olsun birikim yap derim
Bütün birikimim yaz okuluna gidecek yalnız. O paralarla mezun olup kurtulacağım.
Olsun en azından kendi paran sonra yine çalışırsın
Sana peki bir soru daha sorsam cevaplayabilir misin?
Sor
Ben bu zamana kadar dayak yemeden nasıl hayatta kaldım? ↗
Sorum budur.
Çok sevindim ✨
Teşekkürler 🙏
Aferin koçum
Sağolasın koçum.