Güncellemeler
+1 yıl
Yardim edkn
Yani gidiyodum hep pijama olrk kullandigim icin lavaboyada gidiyodum. Sonra aynada farkettim angel yani melek yazisini. Bir kotu hissediyorum.
Sizin bilginiz var mı? Sizde dikkat edin tisortlerdeki yazilara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Tişörtlerdeki yazılara dikkat edilmesi noktasına katılıyorum ama burada endişe edecek bir şey yok. Gidebilirsin. :-D
Bu hadisi şerif, yanında; Allah, peygamber, melek ismi bulunan bir kimse tuvalete gitmek isterse onu çıkarıp ondan sonra girmesinin mendûb olduğuna delalet eder. Eğer zaruretsiz bunlarla girerse mekruh işlemiş olur
Allah iyiliğini versin senin.
Peki adı "Melek" olan bir kız ne yapacak?
Mikail diye arkadaşım var benim?
Hem tişörtün üstünde melek yazıyor. Meleğin adı değil.
zekice hazırlanmış bir trole saygı duymamak elde değil . hayır o yüzden odana leğen koy ihtiyaçlarını ona giderirsin
Trol degil.. maalesef cok bilincsizsiniz. ALLAHIN yardimcilari onlar. Tuvalete girilirmi? Iyimisiniz
yahu girme işte leğene yap ihtiyacını
Sal. akmisin
çok ayıp ağzına biber sürerim bak
Angel ya da Melek yazısıyla tuvalete gitmenin bir sakıncası olmaz
Nerden biliyosun
Saygisizlik ama
Yaa bu vicdani bir şey olabilir ama melek kelimesi başlı başına bir şey ifade etmiyor ama sen ona farklı anlamlar yüklersen onu bilemem eğer böyle düşünürsen kimse cebinde dolar taşımasın
Saçmalama hiç bir sorun olmaz melekler de tuvalete gidebilir
Bence sorun teşkil etmiyor
Nasil etmiyor
Yabancı melek düşün 😀Angel sonuçta?
Olsun dili degisik yinede melek diyor
Niyet önemli dediğimiz olay bu zaten sen onu yabancı marka gibi düşün devam
Bakalim bir hocaya sorcam icim raht edmiyo.
Yani dinimize göre bi melek olduğunu düşünme üzerinde Cebrail yazsa dediğin mantıklı angel İngilizce bi yazı olarak düşün
Tabi akıl akıldan üstündür hayırlı geceler ince düşüncene araştırmana cok sevindim bilinçli bir bireysin Allah’a emanet ol
Ama benim dusunmemle olmuyir ki. Basbaya melek yaziyor iste. Ingilizcede olsa.
Tesekkurler sende Allaha emanet ol
alakası yok, tamamen bi kıyafet o
Arapça yazıyorsa problem olabilir 😅🤣
Hayr birsey olmaz yaaa gir
Sorun olmaz
Abartmayin
Saçma