Vardiyalı çalışmanın en kötü yanı bayramın seyranın gecen gündüzün yok kimler benim gibi çalıştı bayramda
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bayram öncesi çok yoğun mesai yaptım ama bayramda çalışmadım
Bazı mesleklere tatil yok çok yoğun mesain olduğuna göre ya kıyafet ya da gıda sektöründesin
Değil. Hukuk...
Huktada bayram öncesi yoğunluk olduğunu bilmiyordum
Katipler tebligatlara yüklendi. Süreli işlerimiz bizim. Tebliğ ile başlıyor süreler.. Çoğu işimin son süresi bayrama denk geldi. Meslektaşlarımın çoğu benim durumumda... Bi de katiplerden duyduğum kadarıyla "intikam vakti" diyorlarmış. Neyin intikamı ise artık... Gece 11'lere kadar çalıştım. Bi gece eve gelemedim. Gene de hepsini bitiremedim. Yarın yoğun mesaim var
Zor senin işte bir arkaaş sormuştu eşimle hukukçuyum aynı büroda çalışıyoruz bana hep iş kitliyor başka yerdemi çalışsam eşimle çalışmaya devammı etsem diye sence nasıl karı koca bir ofiste çalışması nasıl sence
Hahahah çok fenaaa
Hiç başlamamak lazım ya
Ben de kocamla ortak çalışıyorum... Valla iyi yanı çok ama zor
Evet zordur kocan seni erkek sen kocanı kadın müvekkilinizden kıskanırsınız ama iyi yanı yanyana bazen ofisi evgibi kullanırsınız çocuk var mı
Kıskanmak çok geri planda. İş çok stresli... O stresin altında dengeleri korumak çok zor. İki çocuğumuz var. Evet ev gibi kullanıyoruz 👍
En büyük zorluk o işte işte yanyana evde yanyana istet istemez bağır çağır oluyor kırgınlık oluyor işi işte bırakmak gibi bir imkanın olmuyor o değerleri korumadınmı evlilik karı koca ilişkisi zarar görüyor
Hayat çok zor ama kafadengi bir eşin olmadımı dahada zorlaşıyor
Hayat ve evlilik kendin için yaşadığında güzel ve huzurlu olur başkası için yaşadığında işkence
Beni ailem evlendirdi eşimi istedklerinden haberim bile olmadı istedikleri günden bu zamana kadar hep eşimi ve ailesini kırmadan ayrılma çabasında oldum ama beceremedim şimdi ise çocuklar için aynı evde yaşayan iki çalışan gibiyiz aileme hep beddua ederim
Anlıyorum sizi. Benim eşim kafa dengidir. Sağlam bir adam. Seviyorum onu. İnsan sevdiği ile evlenmeli. Aksi taktirde bir ömür törpüsü oluyor
Allah sağlıklı huzurlu mutlu haya nasip etsin herkes kafa dengiyle evlenmeli görüyorum bazen sağımda solunda
Allah çocuklarımıza sağlık versin
Amin
Sen hala uyumadınmı yoksa eve işmi götrüyorsun
Evim işi başka. Akşam reçel için çilek ayıkladım şekere bastım. Sabah 5'te kalktım kaynattım. Çilekleri ni ayırdım şerbeti az kotulaşsıb diye kaynamaya devam... Kendim ettim kendim buldum. Yoruldum.
maalesef öyle olmuş
Bende öyle yaptım arabayı konturol ettirmeden muayeneye getirdim şimdi gece nöbetinden çıkıp muayene tekrarına geldim
Kolay gelsin
Teşekkürler
Günaydın
Günaydın
Yoğunsun sanırım uğramamışsın
😄 Çoookkk
Allah kolaylık versin
Dm kapalı ancak yorumdan selam verebiliyorum 😭😂😥
Sana bir sorum vardı
Bulundurma ruhsatlı silahı arabada şarjor takılı değil evde kalınca çalınır korkusuyla yakalansam ceza alıtmıyım
Ruhsatsız silah bulundurma suçu oluşur 😄 ruhsatını sınırları dışına çıkmış olursun. Yine de bakmak lazım. Şarjör takılı değil diyorsun. Buradan savunma güzel olur
İnsanları kaçak silah almaya yönlendiriyor kanun kaçak silasın olsa evde çalınsa başına dert olmaz ama ruhsatlı silahın çalınca bittin yanında arabanda yakalansan suç
Haklısın
Müvekkil taşıma ruhsatlı silahını kavgada gösterdi. Hagb aldı ama silaha el kondu.
Hagb ne demek
Peki ruhsatsız silahı kavgada gösterseydi ne olurdu
Hükmün açıklanmasının geri bırakılması...
6136'dan ayrıca ceza alırdı.
Günaydın yoksun işlermi yoğun tatildemisin
Günaydın sesin soluğun çıkmıyor tatildemisin
Ev iş yuvarlanıp gidiyoruz işte.
Allah sağlık versin günü gün et geçen bir video izledim bir ay ıçınde nükleer savaş çıkacak 800 milyar insan ölecek diyor biz dışında kalırmıyız acaba
Dm kapalı bana sanırım oradan ulaşamadım
Özelden mesajlaşmıyorum. Soru soruyorum veya cevaplıyorum, iki çift muhabbet edip kaçıyorum. Daha ilerisi arıza çıkarıyor 😄
Evet haklısın çok muhabbet tez ayrlık getiriyor normal hayattada öyle
Önce tavukmu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan sonra kıyafet çok yakışmış vs vs derken sohbet merdiven altına kayıyor 😂😂😂😂😂🙊🙈🙉
Aynen
🖒
Silah taşıyormusun vergiler çok artmış
vergileri hiç sorma. silaha karşıyım. taşımıyorum.
At avrat silah özellikle ruhsatlı silaha kesinlikle karşı değilim sadece doğru kişi sağlıklı kişi almalı ben ruhsat yenilemeye gittim 560 soru testine tabi tuttular terör veuzun yolculukta vs kendini ve aileni savunman için çok çok gerekli insan katil olmak istedikten sonra bıcakta arabada zehirde suç aleti ve cinayetlerin çoğu ruhsatsız ailahla işlerin ruhsatlı silahı olan biri ailesini korumak dışında kimaseyi öldürmez kadına koca çocuğa baba hapiste değil evinde lazım derler
👍
Ama ölü baba veya ailesini koruyamayan babada işe yaramaz bence bilinçli kişiler silah edinmeli
Pekii 🙂
Enişte silah taşıyormu
Hayır taşımıyor. Hiç düşünmedik
Ben severim o başka ama Allah kimseyi silah kullanma ihtiyacına düşürmesin
Amin...
Nerede yaşıyordun seniz piknik karavan gibi zevklerin var mı 😂😂😢😂 konu zevklere gelince senin yazdığın aklıma geldi dm den konuşmuyorum 😂😂😂😂
İzmir. Piknik severim. Karavanı uzaktan severim. Karavan şöyle olacak, aylar süren geziler yapacaksın.. Bizim gibi bir hafta on günlük tatillerde karavan, eziyet olur. Yılda zaten epi topu bu kadar iznim var, onu da böyle yok bulaşık yok yemek vay sıcak oldu, umu tuvaletlere git... Bir sürü işle başbaşa kal... Bu dertlerle uğraşamam. Siz nerede yaşıyorsunuz?
İstanbul haklısın 10.15 gün tatil var oda evden farklı olmadıktan sonra ne işe yarar