Aile & Toplum Memleketinizi tahmin edeyim mi? Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bir tane tahmin sorusu da ben sorayım eksik kalmak istemem 😅 Memleketinizi tahmin edeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Olur edebilirsin tabi ki de aslında kolay zaten :D yani öyle doğu tarafı falan hiç değil hatta çok bilindik bir şehir kalabalık bir şehir. 1 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Ankara mi 😅 u Barış_LonelyForever +1 yıl Doğru 😂
HrdB0X Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kayseri. Hiç gitmedim, görmedim. Nüfusta kütük orası ama ben doğma büyüme izmirliyim. Ve izmirliyim derim. Kayseri falan demem. 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Ben tahmin edecektim Yorumla
Cerberus23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 322 cevap paylaştı. bi dene bakalım. herkes elazığ diyo genelde nickim yüzünden ama ipucu vereyim 23 bu hesabı açtığımda yaşımdı sadece aşdlsjdjf 1 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Mersin Yorumla Cerberus23 +1 yıl maalesef 🤷🏻♂️ Yorumla
Mehmet314 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 632 cevap paylaştı. Edebilirsen et ama bilemezsin hahahshsjaj 1 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Adiyaman Yorumla Mehmet314 +1 yıl Yanlis , Urfa 😊 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Profilime bakmadan söyle ama kopya çekmek yok 🤪 1 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olur yardimci olması için foto koyayım 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Et hadi bakalım 3 hakkın var 😂 1 0 Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Olur et 😂 2 11 Yorumla Papatyahayalleri10 +1 yıl Mersin mi ? Yorumla Kadjdaks +1 yıl Unuttum dur ama hatırlarım 😂😂 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Knk burada deme ahsjdjsjd Yorumla Kadjdaks +1 yıl Tamam jfkfj Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Ama tahminde bulun yine de merak ettim 😂 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Kapadokya ksmfnmds 😂😂 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Ahshdhahdhahhsufjcmvlkaxşvşsljflgdş Yorumla Kadjdaks +1 yıl Tahmin et ama söyleme dedin 😂😂😂sen kendinin jfjgjf Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl E olsun gülmeyek mi sjfjsj Yorumla Kadjdaks +1 yıl Gülek gülek hep birlikte gülek 🥳😂😂💃💃💃💃 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl 😃 Yorumla
Serein Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Et hadi 2 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Ankara Yorumla Serein +1 yıl tutmadı sakarya😄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benden esinlendin dimi? Et bakalım kadja 1 9 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Evet 😂eainlendim kayseri mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değil bir kere daha tahmin et Yorumla Kadjdaks +1 yıl Gaziantep Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elendin kadja. Ben seninkinin tahmin edeyim İstanbul mu Yorumla Kadjdaks +1 yıl Nasıl eğlendim nerelisin 😂 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Elendim* Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demem işte değil bunlar 😉 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Bende demem madem 😑 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen de sonra ben diyeceğim Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl edebilirsin 1 4 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Ankara Yorumla Boavistaa +1 yıl Hayır Yorumla Boavistaa +1 yıl Zorlanmadın inş Yorumla Kadjdaks +1 yıl Yok hatırlıyorum 😂 Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Kayseri Yorumla TeteM3 +1 yıl Yanlış Yorumla
HâLaycíBaśïï Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Hadi et 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Antalya Yorumla
Theplayboyyy Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 334 cevap paylaştı. Hadi bakalım 1 4 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Trabzon Yorumla Theplayboyyy +1 yıl Asfghjk yazıyor mu profilde acaba. Doğru Yorumla Kadjdaks +1 yıl Hayir 😂 Yorumla Theplayboyyy +1 yıl Helal kız 😃 Yorumla
126Pınar Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Bursa Yorumla 126Pınar +1 yıl Hayır 😂 Yorumla
vtxph8 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 67% +1 yıl Tahmin et 1 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Maras Yorumla vtxph8 +1 yıl Hayır fkjkjhhvb Yorumla
Geralgine Takip Et Master Yaş: 30 , eic 69% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 999 cevap paylaştı. Et bakalım bea 1 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl İzmir Yorumla Geralgine +1 yıl Değil Yorumla
Sıcakkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Et bilirsen sana hediye alırım 1 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Trabzon Yorumla Sıcakkkk +1 yıl Yanından bile geçmez Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Et.. 1 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Urfa Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl Hiç alakam yok :) Yorumla
Yasinulastiii Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Olurr 1 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Gapadokya Yorumla Yasinulastiii +1 yıl Adıyaman 😅 Yorumla
farmasötikadam Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Salla 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Sinop Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Şöyle 1 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Ankara Yorumla criollo +1 yıl Tam isabet eğer önceden görmediysen Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kolay olur 1 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Adana Yorumla Adanus0101 +1 yıl Süper cegap Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Olur et bea. 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Erzurum bea Yorumla
danqerpeach Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı. Olur tabi 1 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Afyon Yorumla danqerpeach +1 yıl Alakası yok. 😄😄 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. Tabi edin 1 4 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Adana Yorumla respectemir +1 yıl Nerden bildin Yorumla Kadjdaks +1 yıl Bilirim Yorumla respectemir +1 yıl Hm peki Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Et bakalim 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Hadi denen bakalım 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Olar 1 0 Yorumla
Dahliaa_ Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Et bakim 1 3 Yorumla YangınYeriHep +1 yıl Max konyalı 😂 Yorumla Dahliaa_ +1 yıl Konyali olan sensin 2 ayda konyali mi olcamm 😌 Yorumla YangınYeriHep +1 yıl Tahmin ettim sadece, ben buenos airesliyim Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Et tabii 1 0 Yorumla
Tugrul3460 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Olur kral 1 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Antalya Yorumla Tugrul3460 +1 yıl Hayır 😳 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Benimki cok basit 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Olur edebilirsin tabi ki de aslında kolay zaten :D yani öyle doğu tarafı falan hiç değil hatta çok bilindik bir şehir kalabalık bir şehir.
Ankara mi 😅
Doğru 😂
Kayseri. Hiç gitmedim, görmedim. Nüfusta kütük orası ama ben doğma büyüme izmirliyim. Ve izmirliyim derim. Kayseri falan demem.
Ben tahmin edecektim
bi dene bakalım. herkes elazığ diyo genelde nickim yüzünden ama ipucu vereyim 23 bu hesabı açtığımda yaşımdı sadece aşdlsjdjf
Mersin
maalesef 🤷🏻♂️
Edebilirsen et ama bilemezsin hahahshsjaj
Adiyaman
Yanlis , Urfa 😊
Profilime bakmadan söyle ama kopya çekmek yok 🤪
Olur yardimci olması için foto koyayım
Et hadi bakalım 3 hakkın var 😂
Olur et 😂
Mersin mi ?
Unuttum dur ama hatırlarım 😂😂
Knk burada deme ahsjdjsjd