Aile & Toplum Gece evde hamam böceği dolaşıyor neden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Allahin belalari ya boyle ise de baslarim simdi her gun siliyorum dip kose nereden geliyor bu mahlukatlar Güncellemeler+1 yıl Biktim ya yardım edin Gece evde hamam böceği dolaşıyor neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evde çatlak delik olduğu sürece onlar bir yerden çıkıp gelir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasil bulucam ya Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Ev silmekle kurtulamazsın ilaçlatman gerekiyor hamam böceği çok fazla yavrular 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yuvalarını bilmiyorum ki ilaci nereye koyayim sinirim bozuldu sizde de boyle oluyor mu Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Yok olmuyor çok şükür ama ilaç firmasını çağırırsan onlar halleder Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yuva yapmışlardır 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Napicam ya Yorumla charmsture +1 yıl İlaçlama yaptırmanız gerekiyor Yorumla Soran +1 yıl Sizde de oldu mu Yorumla charmsture +1 yıl Hayır olmadı ama olan tanıdığım var ilaçlama tamamen geçiriyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl :D göç etmek için doğdular 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Geri girsinler ciktiklari yere Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂 girmezler Yorumla Soran +1 yıl Off of 😭😭😭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yardıma geleyim mi 😂 Yorumla
-_-Mamacita-_- Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 66% +1 yıl Travmamdır... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya korkuyorum adimimi atıyorum bir tane var supuegeyle aliyorum balkondan aşağı atiyorum Yorumla -_-Mamacita-_- +1 yıl Gerçekten sevmediğim hayvan hayatta iki şey sevmem bir kusmak iki hamambocekleri. Yorumla
tcrbeli Takip Et Xper 6 Yaş: 110 +1 yıl Gece yi severler 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Gecelerini gunduzlerini seveyim Yorumla tcrbeli +1 yıl Aslında başka bir şey demek istedin sanırım Yorumla Soran +1 yıl Anladın sen Yorumla tcrbeli +1 yıl Anladım. Kadından duymak tatlı geldi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evde çatlak delik olduğu sürece onlar bir yerden çıkıp gelir
Nasil bulucam ya
Ev silmekle kurtulamazsın ilaçlatman gerekiyor hamam böceği çok fazla yavrular
Yuvalarını bilmiyorum ki ilaci nereye koyayim sinirim bozuldu sizde de boyle oluyor mu
Yok olmuyor çok şükür ama ilaç firmasını çağırırsan onlar halleder
Yuva yapmışlardır
Napicam ya
İlaçlama yaptırmanız gerekiyor
Sizde de oldu mu
Hayır olmadı ama olan tanıdığım var ilaçlama tamamen geçiriyor
Silsen ne olacak. İlaç al ölmeleri lazım.
:D göç etmek için doğdular
Geri girsinler ciktiklari yere
😂 girmezler
Off of 😭😭😭
Yardıma geleyim mi 😂
Travmamdır...
Ya korkuyorum adimimi atıyorum bir tane var supuegeyle aliyorum balkondan aşağı atiyorum
Gerçekten sevmediğim hayvan hayatta iki şey sevmem bir kusmak iki hamambocekleri.
hahahha marketten ilac al s k o zaman
İlaç yokmu
Gece yi severler
Gecelerini gunduzlerini seveyim
Aslında başka bir şey demek istedin sanırım
Anladın sen
Anladım. Kadından duymak tatlı geldi