Irkçılık yapmak istemiyorum ama biz turkiyede yaşayanlar?

Tc. İnsanı olarak özellikle kemdi kültürünü unutan unutmak isteyen hatta utanan bi toplum görüyorum. Hatta sörf bu yüzden sosyolog gibi bir meslek kurmayı düşündüm. Düşünün kökeni laz Batum olan insanlar İstanbul Ankara gibi bibyerde yaşıyor hani mahalle karadenizli mahalle ama kemdi şarkı ve kültürlerini pek dinlemez önemsemez çoğu. ya da yaşlılar en cok benimser keza egeliler ve kürtler de. Benim canımı çok sıkıyor bu. Sonra Türkiyede niye bu kadar çok arap, rus, İngiliz, azeri, liler var diyoruz. Hepside bizim kültürümüzde degil. Turist olarak gelmeleri bas göz üstüne ama yerleşmeleri birazda bizim suçumuz. Dindar kesim araba normal kesim batıya özendi. Bencillik, kıskançlık, yalnızlık dostluk kurmamak, Sonra yöresine uygun olmayan tarz, şarkı giyinis vs. B. bok bi Türkiye! Gelismeliyiz ama batıya özenerek değil eğitim ve kendi tc. Milleti olarak. Bu şekilde enflasyon bile düşer bence. Siz ne düşünüyorsunuz yeni nesil hakkında.

Güncellemeler
+1 yıl
Mesela çevremde herkes disarda cafelerde oyun salonlarında kankileriyle gezer hiçbir es dista yakın olmaz. Düşünün ben cafeye tek gidiyorum cunku herkes çıkar peşinde
Irkçılık yapmak istemiyorum ama biz turkiyede yaşayanlar?