Neden böyle diyorum dersen? Ben yaygın anksyete bozukluğu hastası oldum, aman" felancalara gidiyoruz sakın şöyle şöyle konuşma" derdi annem. Çocuklar kalabalık ailede büyüsün isterdim
Hep bir dizginleme ile huzursuz büyütülen çocuklar ve sonra bu tiplerin rahatsızlıkları arttıkça, evlendiği kişiyi de huzursuz bir evliliğe sürüklemiş oluyor. Yazık mk
Senin her huyunu öğrenen bir kaynana, sürekli dip dibesiniz zamanla hareketlerine kıl bile kapmaya başlar... Hani insan bilmediğine daha bir şevkle daha bir heyecanla yaklaşır ya o hesap... Uzağındaki gelini her zaman kıymetli olur...
O zaman çekmek yerine baştan evlenmezsin... Kayınpeder im de Baştan sen memleketine git "anan baksın sana" dedi Bir sene sonra da " gelin isteyin" dediler gitmedik...
Niye iki insan birbirini severken ayrılsın ki? Ayrı eve çıkarsın olur biter. Gerçi biter mi çok emin olamadım ama. En azından iki tarafa da nasıl davranman gerektiğin bilmelisin.
Üstelik başta çok iyi görünen insanlar da var çok tanıdım. Ama evlendikten sonra bak. O kişi bu kişi mi tanıyamazsın. Erkek anneleri biraz şey olabiliyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kaynanam sakin, ota boka karışmayan, kendi halinde bir tipse neden olmasın...
Ota boka karışmaktan kastın nedir?
Onu oraya niye koydun, o tabak orada olmaz, mutfağın düzenini bozma gibi gibi
Hmm anladım.. Bence yine de denemeye değer...
Neden böyle diyorum dersen?
Ben yaygın anksyete bozukluğu hastası oldum, aman" felancalara gidiyoruz sakın şöyle şöyle konuşma" derdi annem. Çocuklar kalabalık ailede büyüsün isterdim
Aynen ama işte ben uzak yaşarım diyen gelin her türlü kazançlı çıkıyor... Kaynana yanındakinin de değeri olmuyor...
Değeri olmadığını nerden çıkardın?
Hep bir dizginleme ile huzursuz büyütülen çocuklar ve sonra bu tiplerin rahatsızlıkları arttıkça, evlendiği kişiyi de huzursuz bir evliliğe sürüklemiş oluyor. Yazık mk
25 sene tedavi gördüm, rahatsızlığımın arttığını düşünmüyorum
Senin her huyunu öğrenen bir kaynana, sürekli dip dibesiniz zamanla hareketlerine kıl bile kapmaya başlar... Hani insan bilmediğine daha bir şevkle daha bir heyecanla yaklaşır ya o hesap... Uzağındaki gelini her zaman kıymetli olur...
Bizimki kıl kapacaksa baştan kapıyor zaten... Uzak yakın fark etmiyor
He iyi o zaman sjsjs
Yaşamam, kendi evim kendi duzenim olsun isterim. Kendi annemle de yaşamak istemem
Sen kendi kaynanan ile yaşar mısın
Onun tavrına göre değişir.
En son kaynana adayım bana böcek gibi bakıyordu evlenmedim
Kadınların bunun min 5 katını çekiyo işte
Kadınlar **
O zaman çekmek yerine baştan evlenmezsin...
Kayınpeder im de
Baştan sen memleketine git "anan baksın sana" dedi Bir sene sonra da " gelin isteyin" dediler gitmedik...
Niye iki insan birbirini severken ayrılsın ki? Ayrı eve çıkarsın olur biter. Gerçi biter mi çok emin olamadım ama. En azından iki tarafa da nasıl davranman gerektiğin bilmelisin.
Üstelik başta çok iyi görünen insanlar da var çok tanıdım. Ama evlendikten sonra bak. O kişi bu kişi mi tanıyamazsın. Erkek anneleri biraz şey olabiliyo
Olanları var. Bilemiyorum o kısmını.
Benim ex " sevgi karın doyurmuyor" dedi ondan sonra da " ex" ünvanını kazandı
Olası, öyleleri de var
İstemem
Neden?
Herşeye karışır ve elestirir
Ön yargılı değil misin? Ya karışmazsa?
Karışır
Kaynanaya göre değişir
Yaşamam
yaşamam