"Evimiz var arabamız var" demek gibi mesela.
Araba ya da ev ya da her neyse senin değil ailenin... Hatta baba ya da üzerine Anne üzerine ise Anne ya da babanın bireysel malı.
Ailenin mal varlığını kıza söylemek görgüsüzlük değil mi?
"Evimiz var arabamız var" demek gibi mesela.
Araba ya da ev ya da her neyse senin değil ailenin... Hatta baba ya da üzerine Anne üzerine ise Anne ya da babanın bireysel malı.
Ailenin mal varlığını kıza söylemek görgüsüzlük değil mi?
Bende mi bir gariplik var anlamıyorum benim için bunların hiçbir önemi yok kafamızın uyuşmasına insanlığına bakıyorum ben ama bazı hemcinslerim çok takıyor nedense. Soruna cevap ise kadına göre değişir bence mal meraklısı bir kadınsa karşındaki ailenin malını kendi malın gibi göstermek zorunda hissetmiş olabilirsin kendini ama düzgün bir kadınsa buna gerek yoktur seni her şekilde sevecek ve kabul edecektir
Öyle kadın nerde?
Cevap
4Cevap
Görgüsüzlük bence de
Görgüsüzlük değil bildiğin öküzlük olur. Bir şey olacaksa ilk önce kendin ol sonra olacak şey zaten olur. Tutma amacı ile diyorsan bunu tutmaz bu
Ailenin mal varlığı sensen Kız için büyük senin için küçük bi sorun
Ne demek istediğini anlamadım
Çakallıktır aklınca kızı etkiler yarın yuva kurulucağindada o kızı eve sığıntı gibi getirir
Sığıntı? Ne alaka?
Aileden aileye değişir. Annemim kimseye bir zararı yok. Olursa da alır kızı çeker giderim
Konusu açılırsa söyle ama ailemin de
Ailemin varlığından ona ne... Ben hiçbirşeyim yok dedim kıza...
Arada arabayı alıyor da geziyorsan istersen söyld
Araba sürekli ben de ama benim değil
Söyleyebilirsin kiza. Ailemin ustune ama bende duruyor de.
Sevmiyorum neden bu kadar önemli ki...
Önemli degil ama arabayla gezme firsatiniz varsa niye saklayasin ki
Babam ölüm döşeğinde iken arabayı sattırmaya kalktı. Düğün içinmiş
Ayrılsaniz keske
Ayrıldık zaten bu yuzden... Baika hiçbir sorun yoktu. Araba ev altın derken birbirimize girdik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?