Durduk yere kadınlara kin besleyen kadınlar hakkında kötü düşünen kadınları kullanılıp atılacak bez gibi gören, kadınların para avcısı zengin erkek arayan, hipergamiye inanan kadınların umursanmaması gerektiğini, yeterince güçlü olursa para, vücut gibi şeyler olursa zaten peşinden koşacaklarını düşünen mgtow birisi, kadınlarla evlenmenin aşırı riskli olduğunu kadınların güvenilmez olduklarını düşünen, kanunların kadınların lehine olduğu olduğu için evliliği kötüleyen, kadınların erkekleri umursamadığını sadece onların parasını ve gücünü önemsediği için güçlü bir erkek avlayarak çalışmadan rahat bir hayat sürdürmek isteyen varlıklar olduğunu düşünen bir arkadaş nasıl bu huyundan vazgeçirilir böyle bir insanı nasıl ilah yoluna döndürürüz? ?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Imkansiz gerek yok bence o kisi evlenmesin sevgi saygi bulunmaz onda si. klemeyjn o tarz insanlari
Evlenmeyecek zaten herif güçlü ve zengin olduktan sonra bir sürü kadına umut verip hepsinin hayallerini yıkacağını söylüyor onlarla oynayacak ama yasalarla sorun yaşamadan
Pislik ya ona biri haddini bildirmeli
Şöyle düşün senden hoşlandığını düşündüğün bir kadına açılırsın oda kabul eder bir ilişki başlar 5 ay 6 ay oynarsın umut verirsin evleniceğiz şu zamanda şöyle böyle gezersin tozarsin sonrada başka birisi ile aldatırsın bilerek bu böyle gider
Ayrıca kızın tipide fark etmez beğen ya da beöenme yeterki duygusal boşluğunu doldur ve onu kullan canını yak
Insanlar nasil bu kadar kotu anlayamiyorum ben insanlari aldatmayi birak kotu soz bile soyleyemiyorum umarim boyleleri denk gelmez elimden sağ kurtulamaz
Ee ne yapsın adam yalnızmı kalacak? Mesela adam okuyor diyelim okuduğu bölümde bu adamdan hoşlanan bir kız var bu adamda bunu fark ederse eğer hemen fırsatı değerlendirip kızın gözüne daha fazla girer ve adım atar ufak ufak kızı ele geçirdikten sonra ilişki başlar ve kızla oynar her gün ona ilgi gösterir ufak ufak hediyyeler alır birazda kendini ağırdan satar biraz zaman geçtikten sonra ise evlilik umudu veririki adam kızı sevdiği için bile adım atmamıştır kıza sadece kız adamdan hoşlanıyordu ve adam bunu fark ederek doları değerlendirdi... neyse 5-6 ay geçer ve adam kızı kendine tam bağlandığındam emin olduktan sonra ise kıza başkası ile beraber olduğunu söyler ayrılır ya da kıza onu sadece bir selpak olarak gördüğünü söyler ve özür dileyerek artik bunu yapamayacağını onu selpak kağıtı olarak gördüğü için özür dilediğini ve pişman olduğunu bir geleceklerini olmadğını onu sevmediğini onu sadece duygusal boşluğunu doldurmak için kullandığını söyleyerek ayrılır...
Aynen yanliz kalsin duygusuz hayvanlarla isim yok bence kimsenin olmamali insani bi duygusu yok
Eminim senden daha fazla duyguau varsır sadüce eğleniyor o kadar umarım ALLAHTAN bu kurban bayramında tek dilediğim şey senin karşına böyle birisi çıkarda sırıl sıklam aşık olursun AMİN
Hahaha sanmam ben para avcisi degilim erkek de aramiyorum zira onlar beni buluyo zaten😅
Hahaha zaten bir kadın sana paran için yaklaşıyorsa bu dediklerimi yapsansa kadına duygusal olarak acı veremessin çünkü seni istemiyordu paranı istiyordu ama sen güyaa para avcısı olmadığın için senin gibisini ağlatmak efsane olurdu öff çok iyi lan resmen bir kadın benim için acı çekiyorsa orgazm oluyorum p*rno daha iyi bu şey
Yavrum bana kimse aci veremez ki ben zaten erkeklerden hoslanmiyorum 😅
Lez degilim ama erkek sevmiyorum
Imkansiz gerek yok bence o kisi evlenmesin sevgi saygi bulunmaz onda si. klemeyjn o tarz insanlari
Hepimiz aynıyız hahahahah
Ben erkekleri kullanmiyorum yanliz senin gibi si. klemiyorum bu kadar
Hahaha zaten senin erkekleri kullanmanı istemene gerek yokki istemedende erkekleri kullanmış oluyorsun zaten ortalık 2 gram beyinli beyni sk. nde erkek dolu zaten adama fazla değil 3 saniye bakman yeterli adam o gün hayallere dalar ve peşinden koşmaya başlar her şeyi yapar seni düşünerek yaşar... en az 10 tanesi böyle üzerinde kayıtlı olabilir şuanda bak en az 10 diyorum
Bundan zevk almiyorum herkes insan olsun kâfi
Öylede bir zevk alıyorsunki sanki istemiyormusun bir ortama girdiğinde tüm erkeklerin gözü senin üzerinde olsun o ortamdaki en güzel kadın sen ol istemiyormusun bunu güyaaa
2 yüzlü kadınsın sen
Kadınlardan nefret ediyorum onları kullanmayacak olsam bile hepsinden uzak dururum duracağım allah uzak etsin kadınları benden bir kadının benden uzak durması için gerekirse çıplak şekilde şehirin ortasında deli deli diye bağırırım ALLAHIM sen koru beni kadınlardan
😅😅
Allah ne verdiyse dayak yerse akılların
Hatta kasaturayı çekip kalbine saplamalatı lazım adam bıçaklanmalı ve ya mermi manyağı yapılmalı akıllanması için demi
Kendinden mi bahsettin?
Ne alaka
Merak ettim sadece
Benim yorumlari oku bacim bu asam psikopat aman aman boylesini ilk defa gordum ama komik😅
Cok erindim ya uzun uzun az özetlesene mdmdmdm
Kafa dengesiz biraz kadinlari hic sevmiyomis onlari uzmem zevk veriyomus okey isin gario tarafida bumu baskasi diye analtiyo ama. kendisi bence troll bile olsa bi psikologa gitmesi gerek😅
Çok okumadım yarısında bıraktım ama bende öyle düşünmüştüm ldldmdmdm geneli öyle maalesef
@Tatliprenses_hchdh arkadaşım benimle bir alakası yok zaten sorumdada velirttiğim gibi bir arkadaşım için sordum soruyu sizinlede arkadaşın fikirlerini paylaştım gerçi paylaşırkende kendim iğrendim açıkçası bir insan nasıl bu kadar aşağılık bir varlık olabilir diye insanların duyguladıyla oynamak yapılacak en son iş bunun ahir zamanıda vardır... benim yazdıklarım arkadaşımın düşünceleri aslında onun için yazdım bu yorumları çocukluğumdan beri yakın bu insan bana belki bir yardımım olur diye sizinlede fikirlerini paylaşarak arkadaşıma yardımcı olmaya çalışıyorum aslında yani benimle alakalı değil yanlış anlaşılmasın bu çocuğunda belliki psikolojik sorunları var benden elimden gelenini yapıyorum inşallah düzelir
oha beni anlattın :D
Şu pislikler neyin pahasına olursa olsun önlerine haksız olduklarıyla ilgili 1000 delil sun yinede şöyle böyle sen haksızsın diyecekler
Hepside zengin olmayanlarla evli kadınlar var diyip zenginlerle takılır
Daha demin diğer sorumda karşılaştım pislik hepsi zengin erkeklerle evli değil diyor şöyle böyle bi ton şey söylüyor hakkında azcık araştıema yapıyorsun sorularına bakıyorsun bi bakıyon pslik zengin dediğimiz heriflerden biriyle takılıyor ve üstünede oturup çalışmadan adamdan para alıyor
doğrudur ama çok kafa yormamak lazım