Bu tarz erkeklerin derdi nedir?

Pek çok yerde karşılaştığım bir sorun var O da bir erkekle konuşmak istemediğim zaman hemen saldırıya geçmesi ve sanki onunla konuşmak zorundaymışım gibi davranıp bana hakaretler ve küfürler yağdırması daha da ileriye gidip tehdit etmeleri falan hayır yani bir kız size bakmak zorunda değil ve bir kız size bakmıyorsa demek ki sizde bir sorun vardır nedir insanlarla alıp veremediğiniz? Örnek olarak demin birkaç kişi yazdı ya abazalık yapar ya da istemediğim halde inatla yazar insan gibi istemediğimi belirttiğim halde. Bu yazıdan dolayı bile eminim pek çok kişi yine boş boş ego kasıyorsun diye yazacaktır ama şunu bilmelisiniz ki asıl ego sizde çünkü istenmediğiniz yerde hem inatla durmaya çalışıp hem de bir çocuk gibi şımarıkça tepkiler veriyorsunuz sanki her şey sizin istediğiniz gibi olmak zorundaymış gibi. Mesela demin yine birisi beni engellesen bile sana başka bir hesaptan yazarım diyor. Odanızda bilgisayar başında malum şeyleri izlemek yerine biraz insan içine çıkıp medeniyeti öğrenin derim. Biraz da psikoloğa gidin. Belki neyin ne olduğunu az da olsa anlayabilirsiniz veya bir insana nasıl konuşulması yaklaşılması gerektiğini öğrenirsiniz öyle garip insanlar görüyorum ki sanki hiç insan görmemiş gibiler. Benden en az 10 yaş büyük birileri sırf konuşmak istemediğim için dünyanın hakaretini ediyor yani kendi yaşıtlarınız varken neden inatla yazarsınız ki aşırı küçüklere. Burada bahsetmeye çalıştığım sadece benden aşırı büyük kişiler değil genel olarak bu şekilde davranan kişilerden bahsediyorum.
Bu tarz erkeklerin derdi nedir?