Aile & Toplum Bayramınız nasıl geçiyor? Neler yapıyorsunuz? sözümyokartık_ Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Herkese iyi bayramlar 🙂 Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Bayramınız nasıl geçiyor? Neler yapıyorsunuz? Bayramınız nasıl geçiyor? Neler yapıyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Birazdan uyumayı düşünüyorum, bayram da uyumak da keyif verici olur 0 3 Yorumla sözümyokartık_ +1 yıl Giden gelen yok mu 1İnciTanesi +1 yıl Çok şükür yok 😅 sözümyokartık_ +1 yıl Hahaha sende benim gibi sevmiyorsun sanırım
Kardelen236 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl O kadar sıkıcı geçiyor ki sitede cevapladığım soru sayısı 20 yi geçmiştir.😅 0 3 Yorumla sözümyokartık_ +1 yıl Kalk kahve yap içelim o zaman 😂 Yorumla Kardelen236 +1 yıl Olur😅😅 Yorumla sözümyokartık_ +1 yıl Benim ki sade olsun ama 😂 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Balkonda oturmuş kahve içiyorum birazdan yüzmeye gideceğim benim bayram mükemmel 😁😂❤️ 0 5 Yorumla sözümyokartık_ +1 yıl Oh oh benim yerime de yüz 😅ben yüzmeyi bilmiyorum 🙂 Yorumla Malefiz1313 +1 yıl Yuzerim valla bugün tüm KS yerine yuzerim 😂 Yorumla sözümyokartık_ +1 yıl Hshsj fazla suda kalma ama sonra cildininiz büzülür 😂 Yorumla Malefiz1313 +1 yıl Sağlık olsun 😂 Yorumla sözümyokartık_ +1 yıl Afiyet olsun 😃 daha çıkmadın mı Yorumla
06_kej Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 40% +1 yıl iyi geçiyor kizlarsoruyorda oturup konu yazıyom sen 0 0 Yorumla
asperastra Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl https://www.youtube.com/embed/0kSedjFrOC8Et çektirme sırasından selamlar 0 1 Yorumla sözümyokartık_ +1 yıl Dağıtmayacan mı etleri 😂 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Erkenden kalkıp şimdi de uykum geldi yattım geri 0 1 Yorumla sözümyokartık_ +1 yıl Yatacağına göre kimse yok 😅 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı. Piyasa kapandi bayramdan sonra artik 0 2 Yorumla sözümyokartık_ +1 yıl Kripto Yorumla Ksproff +1 yıl Gecmiş olsun Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Is güç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Birazdan uyumayı düşünüyorum, bayram da uyumak da keyif verici olur
Giden gelen yok mu
Çok şükür yok 😅
Hahaha sende benim gibi sevmiyorsun sanırım
O kadar sıkıcı geçiyor ki sitede cevapladığım soru sayısı 20 yi geçmiştir.😅
Kalk kahve yap içelim o zaman 😂
Olur😅😅
Benim ki sade olsun ama 😂
Balkonda oturmuş kahve içiyorum birazdan yüzmeye gideceğim benim bayram mükemmel 😁😂❤️
Oh oh benim yerime de yüz 😅ben yüzmeyi bilmiyorum 🙂
Yuzerim valla bugün tüm KS yerine yuzerim 😂
Hshsj fazla suda kalma ama sonra cildininiz büzülür 😂
Sağlık olsun 😂
Afiyet olsun 😃 daha çıkmadın mı
iyi geçiyor kizlarsoruyorda oturup konu yazıyom sen
Et çektirme sırasından selamlar
Dağıtmayacan mı etleri 😂
Erkenden kalkıp şimdi de uykum geldi yattım geri
Yatacağına göre kimse yok 😅
Piyasa kapandi bayramdan sonra artik
Kripto