Aile & Toplum Bayramda ne yapıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hayırlı bayramlar herkese. Kurban kesiyor musunuz? Bayramda neler yapacaksınız Bayramda ne yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,7b cevap paylaştı. Ben evdeyim maalesef iyi bayramlar iyi geceler 0 0 Yorumla
Bükreninsorusu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Biz kestik, Allah kesen herkesin kurbanını kabul etsin🙏 bugünlük evdeyiz. 0 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gece giresuna yolculuk hayirli bayramlar😊😊 1 0 Yorumla
AklıBaşında1Kadın Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bayramlaşma sonra deniz akşama da mangal 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzelmiş Yorumla
X_ruh Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Dini şeyleri sevmiyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ok Yorumla
gilyaa0653 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı. İstanbul'a gidicem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çekilmez bence Yorumla gilyaa0653 +1 yıl Bayram öncesi rizeye geldim işte ordan İstanbul son kez Yorumla
HepinizeKüstüm2 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl mal mal evde oturucam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende. İlk gün pikniğe gidilir mi acaba bizimkilerle hava alalım diye düşünüyorum Yorumla HepinizeKüstüm2 +1 yıl gidilir her yer mangal kokacak zaten Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Takilicam 0 0 Yorumla
steelbullet23 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 415 cevap paylaştı. Karı kız kesicem 0 0 Yorumla
notimeforcaution Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Hiç bir şey 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bendee. Yorumla notimeforcaution +1 yıl Hayırlısı sana iyi eğlenceler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben evdeyim maalesef iyi bayramlar iyi geceler
Biz kestik, Allah kesen herkesin kurbanını kabul etsin🙏 bugünlük evdeyiz.
Gece giresuna yolculuk hayirli bayramlar😊😊
Bayramlaşma sonra deniz akşama da mangal
Güzelmiş
Dini şeyleri sevmiyorum
Ok
İstanbul'a gidicem
Çekilmez bence
Bayram öncesi rizeye geldim işte ordan İstanbul son kez
mal mal evde oturucam
Bende. İlk gün pikniğe gidilir mi acaba bizimkilerle hava alalım diye düşünüyorum
gidilir her yer mangal kokacak zaten
Takilicam
Karı kız kesicem
Etttttt yicemn bogazima kızlar hariç et girecekj
Mesai yapıyooz
Hiç bir şey
Bendee.
Hayırlısı sana iyi eğlenceler
Çalışmaya devam