Güncellemeler
+1 yıl
zam yüzdeinizi de yazsanız olur.
Güncellemeler
+1 yıl
rezidans site aidatları yüksek olur zaten, orada sorun yok da diğer sitelerde durum nasıl onu merak ettim, sitede oturan varsa?
%35le 2000 tl oldu bizim aidat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
alkole gelen zam yöneticiyi vurmuş o da basmış aidata zammı :d
Bizimkisi 250 TL.
gayet ucuz
Normal bir site.
🙄kira gibi ne o oyle
site
Eyvallah onu anladım zatende ne bileyim fazla
yapacak bişe yok. o yüzden sordm, diğerleri yüzde kaç artırdı diye
Büyük sehirde yaşamak pahalı ne yapacaksin
orası öyle. bugün bir öğlen yemeğine bin tl gitti dışarda
Ne diyim ki senin aidatindan az paraya kira ödüyorum ama ben doğayı seçiyorum beton yığınını degil
burası da çok güzle emin ol. hem insanlar pahalı olduğunu algılıyor ilk ama şöyle bir olay var, dışarda havuza gitsen tek kişi bir kaç bin veriyorsun, spor salonuna gitsen yine aynı... burada 2bine bir aile istediği kigi havuzları spor salonunu hamamı vs kullanıyor. güvenlikli olması böyle bir şehir için önemli ayrıca. malum hırsızlık vs
Evin arabanın dükkanın anahtar ini birer kez üstünde unutmuşum 1800 kira 240 aidat aradaki farkı hesapla aradaki fark kalan aktivite lere fazlasiyla yetiyor
sen hangi ildesin
Kastamonu ama İstanbul dada yaşadım ama betonlar beni boğuyor doğayı seviyorum ben
buraya görsen kastomanuyu terk edersin 😂 ben aydosun dibindeyim. cennet gibi bir yer. caddeler yemyeşil zaten. e kapalı açık havuz da var. yazın antalyaya gitmeye bile gerek yok 😂
klavye baya rezil etmiş yorumumu
Aydosu biliyorum İstanbul uda bilirim taksim tuneldede yaşadım etkilerde villadada avcıların parsellerde sokaktada sabahladim orada bir çok tanınmış kişiye iş yaptım ama ben doğayı seviyorum insan Kalabaligi beni boğuyor
Sorun yok olur öyle seyler
ee doğa var burada da zaten. yani sürekli doğayı seviyorum diyerek bizi nasıl bir yerde yaşıyor ypatn kafanda tanrı bilir. ben memnunum gayet. doğayı da herkesten çok severim.
Seni yargilamiyorum ki ya da eleştirmiyorum ki sadece İstanbul u neden sevmediğimi anlattim. Ama bir konuda haklısın kafamdakileri sadece Allah bildi 😂
Bir yerden bir yere gitmek o trafik çilesi düşündükçe delirtiyor
100tl benim aidat
bina evlerde olabilr. normal
Nerde oturuyosun
Pendik
İyi
sizin?
Aidat vermiyorum