Gerçeklikten uzak , bütün kültürümüzü dejenere ettik, insanlık gibi şu 40 yıllık kahvenin hatrını bile samimiyetsizlige sürükledik, alti ustu bir kahve ne gerek var , samimiyet olsun sohbet olsun , bune laaa böyle viyy

Gerçeklikten uzak , bütün kültürümüzü dejenere ettik, insanlık gibi şu 40 yıllık kahvenin hatrını bile samimiyetsizlige sürükledik, alti ustu bir kahve ne gerek var , samimiyet olsun sohbet olsun , bune laaa böyle viyy
Selam hemşehrim güzel ablam. Böyle şekillere girmeye gerek yok aslında neyse. 😏 Artık her şey o kadar gerçekliğini yitirdi ki, insanlık daha başka nasıl bozabilirim diye düşünüyor resmen. Nerede o eski kahve kültürü, misafir kültürü dedirtiliyor.
Maalesef kahvenin asıl amacı aslında birlikte sohbet etmek hani derler ya 40 yıl hatrı vardır diye artık günümüzde bu yok maalesef. kahvenin bile hatrı kalmadı. ama kahve sunumlarını severim ben tadı her ne kadar önemli olsa da bence görünümü de önemli oluyor güzel sunulmuş mesela közde kahve gibi
günaydın abla :)
Günaydın barış yani tamam evet sunum olurda ayakkabi ne alaka ya da gelin gibi tül felan ahaha ay boş insan işi
Ayakkabı şimdi fark ettim abla saçma gerçekten de niye konmuş o oraya güzel de değil ki :D :D
Hahaha bilmem akıl akıl gel s... me takıl işte
Hahah :D :D haklısın abla
Hadi suyu anladık geleneklerimizde misafir suyu alıp içerse açtır sofra kurulur. O ayakkabı ne la. Misafirin kafasına mı vuruyorlar. Ya da boş ev de hatun tebdiren mi indirmiş oraya.
+Elleşme elleşme yersin topuğu ha
Cevap
30Cevap
cok sacma geliyo ya. kucucuk bir fincanda kahve 2 yudumluk yaninda koca bir sunum issiz. bos ev kadini isleri nolcak
o 10 dk da daha neler yapilir ay kiz bi bilsen 😉
Komik buluyorum ya. Tamam özenirsin de abartmanın da bir anlamı yok ayakkabı ne alaka diye düşündüm bir an
Valla 40ı var kesin de fazlasını bilemiyorum 😂
Benimki nasıl olmuş? 😇
Kargo adresini gönder 😎
Ben küçük kahve fincanı tutamıyorum ama güzel oluyor
Bak yine fenomen oldum
Koydum koydum resim de koydum 13 günde fenomen oldum
Birisiyle kavga ettim adam hesabını iptal ettirdi Ben de inat ettim 😅😅
her şeyi abartıyoruz özelikle düğün kız isteme nişan söz.. oho
hahah delisin sen
Nimet konan yere ayakkabı konmaz. Yazılı olmayan Türk örf adetidir. Fotoda ki göze çarpan çarpıklık bu geldi.
Saçmalamak için çabalayıp duruyor bazıları. O çabayı yapıncaya kadar seminer, kurs vs'ye katılsa gelişecek.
Şöyle sunum yapacak bir eş çıkar mı karşıma bilmiyorum
bu sunum konusu giderek zıvanadan çıkmaya başladı çok abartılıyor
Ayakkabı olmasa iyiymiş 😳normal yapar içerim valla gerek yok kahvede süse
Aynen o kadar katılıyorum. ne gereksiz gösterişli detaylar var
Cok abartılı olmayanlar hoşuma gidiyor yaparım da bazıları afedersin b. kuunu çıkarıyor ama😅
Kadınlar değişik yaratıklar diyorumda kimse inanmıyor bana 😂
İçim kalkıyor gerçekten hele bir de yeni gelin bilmem neyi çıkardılar
soğuk su ile kısık ateşte pişirilen kahvenin önemi yok o kahveyi içtiğin insanın kırk yıllık hatırını göz ardı etmemek var !!!
Her şey tamam da o ayakkabılar ne anlamadım.. Kahve içene stiletto bedava mı..
Ayakkabıyı giyip çiçeğin üstüne oturup içiyoruz sanırım 😂
Oradaki ayakkabıları anlamadım o ne demek
Komik
Su ve lokum kafi
😅😅 yerizz her tütlü
Angarada ısmarlayan olmuştur bi kahve
Bu kadar gerilmene gerek yok ısmarlayan olmuştur dedim 🙄🙏
Sensinnn antepli🙏👏
Ayakkabı ne alaka anlamadım ben
Eskiden su kaçırırlardı, artık eşek boğuldu.
Saçmalıkta çağ atladık
Foto da ayakkabılar ne alaka 😊
Bazıları gerçekten çok saçma
Ayakkabıyı yiyor muyuz?😅
Ayakkabı ne alaka
Abartı ve gereksiz..
Ayakkabı neden acaba
Ayakkabı ne alaka?
Saçma
Cok iyi
Güzel
Bana fakretmez. d