Aile & Toplum Mikemmel miyiz ne? Siz nasıl uyursunuz? BubiiBubii Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Deyay metay yokkkk😄 Yüz üstü😍(en sevdiğim) Sırt üstü Sağ tarafıma/sol tarafıma Hepsinden bir parç🤪 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Mikemmel miyiz ne? Siz nasıl uyursunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Ben değişik uyuyorum yani sağ sola çok dönerim uyuyana kadar rahat edemem :D :D 1 0 Yorumla
Fenerligenc34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 101% +1 yıl Sırt üstü uyurum uyuduktan sonra soluma ya da sağıma dönebilirim bazende eşekten düşmüş gibi yataktan düştüğümde oluyor😅😅😂😂 1 1 Yorumla BubiiBubii +1 yıl 🤣😂😂😂 Yorumla
AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Genelde sağ sol tarafıma doğru uyuyorum ama mide rahatsızlığı çektiğim için sırt üstü yatmakla iyi geliyor 1 3 Yorumla BubiiBubii +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla BubiiBubii +1 yıl Rica ederim Yorumla
Ladydarkness Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 94% +1 yıl Yüz üstü uyuyabilirim bir tek, zeki miyim diyeymis😃 2 1 Yorumla BubiiBubii +1 yıl Demek ki😄 Yorumla
Tak023 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Ben erkeğim o yüzden görüş belirtmek istemiyorum erkeklere de sorarsan yanıtlıcam :) 1 5 Yorumla BubiiBubii +1 yıl 😄olsun cevap ver yine deBakalım bir gün de erkeklere sorarım belkiii Yorumla Tak023 +1 yıl Dünya yansa yüzüstü uyurum 😅 Yorumla BubiiBubii +1 yıl O kadar seviyorsun he😄 Yorumla Tak023 +1 yıl Tabiki de :) yüzüstü uyumak rahatlatıyor beni :) dönüp dururum yoksa sol bacağımı karnıma doğru çekerim uyurum yüzüstü Yorumla BubiiBubii +1 yıl Aynen rahat oluyor😊 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Solumda kalbim var sağa dönük mışıl da mışıl 1 1 Yorumla BubiiBubii +1 yıl 🤗🤗💙 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Madem herkes zeki ve mükemmel bu kadar koyun nereden türedi :) 1 1 Yorumla BubiiBubii +1 yıl Hahaha güzel soru😂😂 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kadın değilim ama mükemmelim. Hep yüz üstü yatarım. 1 4 Yorumla BubiiBubii +1 yıl En güzeli😍 Yorumla Asil-Bey +1 yıl Çok rahat 😍🌹 Yorumla BubiiBubii +1 yıl Aynen öyle😊 Yorumla Asil-Bey +1 yıl ☺️☺️ Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Ne diyordu Memati abimiz ben mezara bile dik gireceğim , ben ayakta uyuyorum 1 0 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Çoğunluk sağ sol galiba anne karnındaki gibi 1 0 Yorumla
Kızılerik1 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yüz üstü 🙃 yastık çok çekti benden 1 1 Yorumla BubiiBubii 3 ay Benden de😁 Yorumla
İcsel_perili Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Hiç hatırlamıyorum😀 1 3 Yorumla BubiiBubii +1 yıl O kadar mı dalıyorsun uykuya😄 Yorumla İcsel_perili +1 yıl En son hatırladığım yastığı düzelttiğim 🤣🤣🤣 Yorumla BubiiBubii +1 yıl 😄😄😄 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çoğu zaman yüzüstü uyurum. 1 3 Yorumla BubiiBubii +1 yıl Ich auchhhh😍 Yorumla djfurkan13 +1 yıl Jaaaa. 😍 Yorumla BubiiBubii +1 yıl 😊😊 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sağıma ya da soluma dönerek uyurum 1 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 989 cevap paylaştı. Peki ya canım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ben değişik uyuyorum yani sağ sola çok dönerim uyuyana kadar rahat edemem :D :D
Sırt üstü uyurum uyuduktan sonra soluma ya da sağıma dönebilirim bazende eşekten düşmüş gibi yataktan düştüğümde oluyor😅😅😂😂
🤣😂😂😂
Genelde sağ sol tarafıma doğru uyuyorum ama mide rahatsızlığı çektiğim için sırt üstü yatmakla iyi geliyor
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Rica ederim
Yüz üstü uyuyabilirim bir tek, zeki miyim diyeymis😃
Demek ki😄
Ben erkeğim o yüzden görüş belirtmek istemiyorum erkeklere de sorarsan yanıtlıcam :)
😄olsun cevap ver yine de
Bakalım bir gün de erkeklere sorarım belkiii
Dünya yansa yüzüstü uyurum 😅
O kadar seviyorsun he😄
Tabiki de :) yüzüstü uyumak rahatlatıyor beni :) dönüp dururum yoksa sol bacağımı karnıma doğru çekerim uyurum yüzüstü
Aynen rahat oluyor😊
Solumda kalbim var sağa dönük mışıl da mışıl
🤗🤗💙
Madem herkes zeki ve mükemmel bu kadar koyun nereden türedi :)
Hahaha güzel soru😂😂
Kadın değilim ama mükemmelim. Hep yüz üstü yatarım.
En güzeli😍
Çok rahat 😍🌹
Aynen öyle😊
☺️☺️
Ne diyordu Memati abimiz ben mezara bile dik gireceğim , ben ayakta uyuyorum
Çoğunluk sağ sol galiba anne karnındaki gibi
Yüz üstü 🙃 yastık çok çekti benden
Benden de😁
Hiç hatırlamıyorum😀
O kadar mı dalıyorsun uykuya😄
En son hatırladığım yastığı düzelttiğim 🤣🤣🤣
😄😄😄