Aile & Toplum Kurbanlık aldınız mı? Aldıysanız kaç TL’ye aldınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Allah herkesin kurbanını kabul niyetini mübarek eylesin, kesemeyenlere de nasip eylesin inşAllah 🙏 Kurbanlık aldınız mı? Aldıysanız kaç TL’ye aldınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Almadım hayır 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Aldık 20.000 falan galiba, ben ilgilenmiyorum parası ile falan 🤣🤣🤣 1 4 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Bizden alsaydınız ya aşkım indirim yapardık gitti 20 bin 🤣🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl @IAmarPresterAen Banane babamlar düşünsün 🤣🤣 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Seneye babana diyim babamdan alsin para yabanciya gitmesin 🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl Oluy 😂 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Almadik ticarethane ye çevirdiler iyice fiyatları 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Almadım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Et sevmez misin Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Pahalii 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Almadım hayır
Aldık 20.000 falan galiba, ben ilgilenmiyorum parası ile falan 🤣🤣🤣
Bizden alsaydınız ya aşkım indirim yapardık gitti 20 bin 🤣🤣
@IAmarPresterAen Banane babamlar düşünsün 🤣🤣
Seneye babana diyim babamdan alsin para yabanciya gitmesin 🤣
Oluy 😂
Almadik ticarethane ye çevirdiler iyice fiyatları
kurban kesmiyorum
Almadım