Sizce neden her şey normalleşti?

Gerçekten garip geliyor. Şimdi beni eleştireceksiniz. Artık bunları aş geri kafalı olma diyeceksiniz belki ama ben normal karşılayamıyorum. Alkol içmek su içmek kadar normalleşti. İçmeyene alkole karşı olana neden diye yadirgayarak soruyorlar. Evlenmeden ilişki yaşamak herkes için normal birsey olmuş. Eleştirenler geri kafalı oldu. Yapmayan ayıplanır oldu. Lgbt yi hiç söylemiyorum bile azıcık karşı cinse özenen hemen kendini eşcinsel ilan etti ve bunun savaşını verir oldu. Bu daha aşırı normalleşmedi ama yakında buda normalleşir. Sevgiliyle aynı evde kalmak normalleşti. Yani artık kimse bunları ayıplamıyor. En düzgün insanlar bile bunları yaşıyor. Ve bunları açıkça göğsünü gere gere söylüyor. Kimseyle konusmayan, sevgilisi olmayan, el ele bile tutusmayana tuhaf bakılıyor. Sevgilim olmadı deyince çok garipmiş gibi neden diye soruluyor. Ben anlamadım neden kendimize bunu yaptık. Bu siteye giriyorum herkes ilişki yaşamış rahat rahat ayrıntılı anlatıyor. Evlilere ilgi duyanlar birbirini destekliyor aşk adı veriyorlar. her şey nasıl bu kadar normalleşti nereye doğru gidiyoruz nasil bi zamandayiz aklim almıyor çok üzülüyorum.
Sizce neden her şey normalleşti?