Açıldım ama tekrar kapanmak istiyorum?

Ben çok genç yaşta kapanmıştım ortaokulun başında zorla diyeyim çevre baskısıyla. İmam hatibe gidiyodum ben ve orada bi hoca zorla bize belli günlerde kapalı geldiriyordu okula ve bende öyle geliyodum bigün o zamanlar çok da asosyaldim arkadaşım da olmazdı ortaokula da yeni başlamışım arkadaşım yoktu ben pembe bi şal takıyodum çok beğenmişlerdi o gün çok mutlu olmuştum kapanmıştım direk daha ergenliğe bile girmemiştim 1-1.5 sene sonra girdim ama 17 yaşıma kadar kapalıydım ama sonra etrafımdaki arkadaşlarım açılmaya başladılar 4-5 kişi ama arkadaşım hala ve ben onlarla dolaşırken artık onların istediğim tshirtleri alabilmesi vb beni çok üzdü ve açıldım. Çevrem çok tepki gösterdi ama açıldım işte. İlk başta güzeldi ama 3 sene sonra şimdi tekrar kapanmak istiyorum Allahım bana o duyguyu nasib etti çok şükür ama çevrem bu sefer ne der daha da kötü tepki verir diye korkuyorum yine açılırsın şöyle böyle bilmiyorum daha anneme falan söylemedim ne yapmalıyım sizce ve kapandıktan sonra açılmanın çok büyük günah olduğunu duydum açık olmakla farkı ne yani neden o daha günah oluyo yoksa bilmiyorum doğru mu onu da bilen var mı?

Açıldım ama tekrar kapanmak istiyorum?