Karadeniz gezisine çıktık ailece sümela manastırına gittik dönüş yolunda magnet almak için hediyelik eşyacının orada durduk eşim arabada bekledi ben 5 dk filan sürdü alışveriş o arada eşim sürekli kornaya bastı eşime hediye saat almıştım arabaya koyarken sana bir şey diyeceğim kızmandan korkuyorum dedim (çünkü eşim beklemekten nefret eder ) ne diyeceksin bile demedi bin arabaya diye bağırdı. Araba da biraz tartıştık sen hep böyle yapıyorsun her yolculuk ta stresli oluyor sinirleniyorsun daha ne diyeceğimi sormadan sinirlendin dedim eşime kemençe şeklinde saat almıştım pil koyup denememiştik yolumuz uzun bozuksa değiştirmem zor olur oradayken kontrol edelim diyecektim elimde olmadan gözümden yaş geldi yolculuk boyunca bizi gerdin dedim Kızım da anneme kötü bir şey yapmadı sadece 5dk geç kaldı dedi bu arada yol devam ediyordu telefon dan navigasyon dan yolu takip ediyordu bana telefon dan bak dedi ben de küstüğüm için telefon a bakmadım çünkü tabela yı gördü sandım o arada kocaman tabela yı yanlış anladı yol ayrımında ters yola girdik 2-3 km kadar geriden dönmek zorunda kaldık yol boyu bağırdı senin yüzünden yanlış yola girdik dedi sen ne kadar alıngansın bıktım alınganlığından dedi eli ayağı titremeye başladı şimdi arabayı duvara vururum dedi terbiyesiz dedi bağırdı çağırdı sen nasıl kadınsın kızabilirim sana bir iki dk gönül koy uzatma dedi böyle demek yerine benim üzüldüğümü görünce bir iki tatlı söz söylese hemen düzelirdim
yine de araba da baışmak istedim şaka yapmaya çalıştım daha da küsmeyi uzattı ben ne desem tersledi bir şey soruyorum sus konuşma diyor
sorum şu ne yapmalıyım bir suçum olmadığı halde gönül almaya çalıştım çünkü gezimizle ilgili kötü hatıralar aklımızda kalmasın önümüz bayram küslük iyi olmaz ama yaptığı o sinir krizi geçirme hali aklıma geliyor canımı sıkıyor bana alıngan diyor ama durduk yerde alınmıyorum ki
öz eleştiri yapmam gerekiyor o telefonu verdiğinde keşke telefon a baksaydım haklıyken haksız oldum üstüne üstlük dünyanın en büyük suçunu işlemişim gibi saatlerdir yolculuğumuz sıkıcı geçiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Pardonda sövüp sonra suçu sanamı buluyor
Yolculuk yaptığımızda gergin ve sinirli oluyor bu huyunu biliyorum ama bazen dayanılmaz seviyeye getiriyor ben biraz sulu gözlüyüm çabuk ağlıyorum bu huyumdan nefret ediyorum ama durduramıyorum kendimi , gezi boyunca bir çok bağırıp çağırmasını görmezden geldim aksilik terslik olunca , beni bir yerde beklemesi gereken durumda 5 dk gecikince hemen sinirleniyor o günde öyle oldu keşke duymazdan gelseydim onun o kadar sinirleneceğini tahmin edemedim ben üzülünce bir iki tatlı söz söyler barışır gideriz sandım tartışmadan önce taş fırında yemek hazırlatalım demişti bana yana yana hediyelik eşyacı arıyorsun bi fırıncı bulmuyorsun dedi ne desem sinirli anlayacağın onunla yolculuğa çıkılmazmış onu anladım hayat yolculuğuna da çıkılmazmış
En azından bunu tecrübe ettiniz
Ama hiç gezmeyecek miyiz o öyle diye ya da kimle gezeyim
Yani onunla olmuyorsa başkasıyla olur bu kadarda basit
Ah biz erkekler yok mu hep yanlış yapıyoruz
Erkekler her yaptığını doğru görüyor mantıklı görüyor hep kendini haklı görüyor kadınlar daha duygusal daha kibar davranmak lazım terslememek lazım kadın çabuk ikna olur çabuk küser çabuk barışır eşim stres ile mücadele edemiyor aksilikleri hoş görüyle karşılayamıyor istiyorli her şey dakik istediği gibi olsun bir çok şeyde eriniyor zoruna gidiyor şöyle neşeli bir yolculuk yapamıyoruz aslında zorla götürmüyorum yolculuklara kendi de gitmek istiyor
İşte erkeklerin öyle bir sorunu var doğru bunda haklısın
Peki bu durumda ben ne yapmalıyım
Bu durum kolay değişmez ona bunun yanlış olduğunu anlartman gerek
Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin sözü tam beni anlatıyor deve develiğinden bir şey kaybetmiyor değişmiyor düzelmiyor bu diyardan da gidemiyorum işim gücüm var çocuklar var deveye ihtiyaç var o hesap ne yapacağımı şaşırdım bir küs bir barışık hayat zor bipolar bozukluğundan şüpheliyim iyiyken mutluykende çok iyi çok mutlu üzgünken sinirliyken de çok sinirli huysuz
Tedavi olsun
Dedim sakın bana bir daha öyle şeyler deme diyor güzel başlayan gezimiz nazara mı geldi bilmiyorum kötü bitti şu an sanki ben ona ağza alınmayacak sözler söylemişim gibi küsüyor barışmak istiyorum çünkü küs kalmayı sevmiyorum bana sen çok gurur yapıyorsun seninle küs kalınmasını gururuna yediremiyorsun o yüzden barışmak istiyorsun diyor
eşin sıkıntılı galiba
Kendine göre mükemmel kızıncada haklı kırılıncada haklı sinirlenincede haklı , yüzde yüz suçlu olsa bile hiç hatalıyım demez suçlu olunca hiç bir şey olmamış gibi davranır o onun özür dileme şekli. Benim de şöyle bir hatam var çok çabuk alınıyorum durduk yere değil , ama ona göre basit geliyor daha önce de farklı yolculuklarda böyle olaylar yaşadık onunla bir daha bir yere gitmem diyorum ama mecburen gidiyorum başka kimle gideyim bana o kadar çok sinirlendi ki haline acıdım eli ayağı titredi sinir krizi geçirdi sandım şu öğleden sonra programlarında oluyor ya abartılı hareketler onlar gibi terbiyesiz dedi
Psikiyatriye götür