Eşim kırıcı konuşuyor sinirleniyor ben kırılınca çok alıngansın deyip daha da sinirleniyor?

Karadeniz gezisine çıktık ailece sümela manastırına gittik dönüş yolunda magnet almak için hediyelik eşyacının orada durduk eşim arabada bekledi ben 5 dk filan sürdü alışveriş o arada eşim sürekli kornaya bastı eşime hediye saat almıştım arabaya koyarken sana bir şey diyeceğim kızmandan korkuyorum dedim (çünkü eşim beklemekten nefret eder ) ne diyeceksin bile demedi bin arabaya diye bağırdı. Araba da biraz tartıştık sen hep böyle yapıyorsun her yolculuk ta stresli oluyor sinirleniyorsun daha ne diyeceğimi sormadan sinirlendin dedim eşime kemençe şeklinde saat almıştım pil koyup denememiştik yolumuz uzun bozuksa değiştirmem zor olur oradayken kontrol edelim diyecektim elimde olmadan gözümden yaş geldi yolculuk boyunca bizi gerdin dedim Kızım da anneme kötü bir şey yapmadı sadece 5dk geç kaldı dedi bu arada yol devam ediyordu telefon dan navigasyon dan yolu takip ediyordu bana telefon dan bak dedi ben de küstüğüm için telefon a bakmadım çünkü tabela yı gördü sandım o arada kocaman tabela yı yanlış anladı yol ayrımında ters yola girdik 2-3 km kadar geriden dönmek zorunda kaldık yol boyu bağırdı senin yüzünden yanlış yola girdik dedi sen ne kadar alıngansın bıktım alınganlığından dedi eli ayağı titremeye başladı şimdi arabayı duvara vururum dedi terbiyesiz dedi bağırdı çağırdı sen nasıl kadınsın kızabilirim sana bir iki dk gönül koy uzatma dedi böyle demek yerine benim üzüldüğümü görünce bir iki tatlı söz söylese hemen düzelirdim

yine de araba da baışmak istedim şaka yapmaya çalıştım daha da küsmeyi uzattı ben ne desem tersledi bir şey soruyorum sus konuşma diyor

sorum şu ne yapmalıyım bir suçum olmadığı halde gönül almaya çalıştım çünkü gezimizle ilgili kötü hatıralar aklımızda kalmasın önümüz bayram küslük iyi olmaz ama yaptığı o sinir krizi geçirme hali aklıma geliyor canımı sıkıyor bana alıngan diyor ama durduk yerde alınmıyorum ki

öz eleştiri yapmam gerekiyor o telefonu verdiğinde keşke telefon a baksaydım haklıyken haksız oldum üstüne üstlük dünyanın en büyük suçunu işlemişim gibi saatlerdir yolculuğumuz sıkıcı geçiyor

Eşim kırıcı konuşuyor sinirleniyor ben kırılınca çok alıngansın deyip daha da sinirleniyor?