Otobüste taciz edildim?

Otobusteydik ve içi çok kalabalıktı arkamda bı adam vardı ilk başta bacağını bacağıma degdirdi. Ben arkamı adama donmeyeyim diye yan durdum kalça tarafıma sert bir şey değdi sanırım vücudunu degdiriyordu kenara geldim biraz bacak ve o sert sey devam etti. Bana soru sordu cevap verdim Sonra yanında yer boşaldı yanina geçtim arkamda durmasın diye. Sorular sordu bana. Ben buralı değilim bilmiyorum dedi. Otel falan sordu Bilmediğimi söyledim en sonda adıniz cansu mu dedi neden soruyorsunuz bunu dedim ve ineceğim yere geldik indik. Yanımda halam ve ablam vardı. Halam çok dedikoducu ve ilk başta sordu ne diyor diye dedim böyle böyle Eğer bunu bilse ya da orada ses çıkarsam konu uzayacak ve babam sürekli arıyordu hadi gelin diye. Konu uzasın istemedim ve bu olayı herkes ogrenirdi ve kimse bana senin bir suçun yok demezdi. Çok üzülüyorum keşke yanımda halam olmasaydi da sesimi cikartabilseydim ya da adama hesap sorsaydim. Benim suçum var mı demek istemiyorum biliyorum suçluyum belkide bir şekilde olsa kenara durabilirdim oturanların üstüne gelebilirdim.

Otobüste taciz edildim?