Otobusteydik ve içi çok kalabalıktı arkamda bı adam vardı ilk başta bacağını bacağıma degdirdi. Ben arkamı adama donmeyeyim diye yan durdum kalça tarafıma sert bir şey değdi sanırım vücudunu degdiriyordu kenara geldim biraz bacak ve o sert sey devam etti. Bana soru sordu cevap verdim Sonra yanında yer boşaldı yanina geçtim arkamda durmasın diye. Sorular sordu bana. Ben buralı değilim bilmiyorum dedi. Otel falan sordu Bilmediğimi söyledim en sonda adıniz cansu mu dedi neden soruyorsunuz bunu dedim ve ineceğim yere geldik indik. Yanımda halam ve ablam vardı. Halam çok dedikoducu ve ilk başta sordu ne diyor diye dedim böyle böyle Eğer bunu bilse ya da orada ses çıkarsam konu uzayacak ve babam sürekli arıyordu hadi gelin diye. Konu uzasın istemedim ve bu olayı herkes ogrenirdi ve kimse bana senin bir suçun yok demezdi. Çok üzülüyorum keşke yanımda halam olmasaydi da sesimi cikartabilseydim ya da adama hesap sorsaydim. Benim suçum var mı demek istemiyorum biliyorum suçluyum belkide bir şekilde olsa kenara durabilirdim oturanların üstüne gelebilirdim.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
en sonda kendi sucun olduguna nasil bagladin. adam seni rahatsiz huzursuz etmis kendinde neden suc ariyorsun ki
Belki bir şekilde bir şey desem devam edemeyecek. Ya da ne bileyim işte. Peşimden inmiş girdiğim avmye gelmiş. orada bir şey diyebilirdim.
tabii ki keske deseydin ama bu senin suclu oldugun anlamina gelmiyor
Küçükken de koruyamadim ben kendimi. Hala koruyamiyorum çok uzucu
Bakmış ses çıkarma şansın yok devam etmiş bilerek. Korkmuş olsaydı devam etmezdi
Evet maalesef
Senin bir suçun yok elinden gelen bir şey yok yani
Küçükkende emekli bir öğretmen tarafından taciz edilmistim. Sanırım ben kendimi korumayi öğrenemedim daha
Ulaşma sansin var mı sorun olmayacaksa senin için
Serefsiz adama bak ya bu ya ulkesinden nefret ediyorum
Bende nefret ediyorum artık iğrenç insan avmye girmiştik peşimden geldi ama benim onu gördüğümu gormedi sonra da gözden kayboldu
Boylelerini saglam dövuceksin agzini yuzune patlatcan
Daha öncede ses cikartamamistim o zaman küçüktüm ve emekli öğretmen tarafından. Ben sanırım kendime sahip cikamiyorum
Senle alakasi yok bu ulkedeki sapiklar kucucuk cocuklara halleniyo
Yaninda her zamn biber gazi bi. cak tarzi seyler tasi nolur nolmaz hic de takma kafana boyle insanlari biz duzeltemeyiz
Artık tasiyacagim daha dikkatli olmam gerekiyor bu ulkede
Tabiki
Son durum nedir adam bulundumu şikayette bulundunuzmu
Hayır adam zaten buralı değildi büyük ihtimal çünkü bana sorular sordu bir yerin ordan geçiyor mu diye ve bir de otel sordu. O günden sonra zaten görmedim
şerefsize bak sen, bu durumlarda sesimizi çıkarmamız lazım..
Cikartamadım, küçükken de korkmuştum cikartamamistim. Kendimi koruyamiyorum sanırım insanlardan
bak suç sende kesinlikle değil, asla, o orspu çocuğu gibileri maalesef çok var, böyle bir durumda hiç yüz verip konuşmayacaksın, diyelim sana dokundu biri, anından tepkini koy, pardon çekilirmisiniz diye, devam ederse ona bağıracaksın
Senın sucun yok cevre baskısınım sucu var
Ve adam da orada indi avmye girmiştik daha sonra içeri girdi benim onu gördüğümü gormedi ve sonra gözden kayboldu
boş ver cok ileri duzey bıse yasamamıssın takma kafana