İlk defa buraya geldim rica etsem bi cvp verir misiniz?

Merhabalr. Benim bi kız arkadaşim burdan bi soru sormus benle âlakali. Bide ben soru sorayim. Ben askeri okulda okuyan bir ogrenciyim. Erkegim. Kız arkadasim her seyini benden gizler. En ufak şeyini bile. Her dedigimi ikiletir. Asla şimidye kadar bi dedigim yerine gelmedi. Harbiyye okuyan bi öğrenciyim. Psikolojikmen zor bi ortamda yetisiyorum. Deprem oldu Malatyaliyim cok sevdigimi kaybettim. Harbiyyede sinif arkadasimi kaybettim. Mahalleden dostalrimi kaybettim. Psikolojikmen zor bi durumdayim. Peki benim kiz arkadasimin ne yapmasi lzm? Yaralarima merhem olmasi lzm. Ama darbe üstune darbe atti bana. İnstadan eski sevgilisinn profiline bakmalar. Geçmiste uzun bi süre konusmuslar. Tartismislar barişmislar. Gecmiste ne yaptigi umrumda degil. Lakin bilmeye hakkim yokmuydu. Benden bisey gizleme dedim surekli gizledi. En sonunda dedim bi daha benden bisey gizlersen senden ayrilirim diye. Yine gizledi. Artk yeter dedim ayrildim. Buraya yazmis. Ve birileri beni suçlu bulmus. He bide benden dinleyin bi cvo verin hangimiz sucluyuz omu benmi. Hafizlik okuyor kafasina bisey takilmasin diye okulunun onune dahi gittim gelme dedi. Okulundan sıkılmasin diye hediye aldim baya pahaliya (paradan degilim) hediyeyi sana vereyim dedim hayir dedi. Her seye hayir. Her seyi gizler. Hep beni ikiletir. Benim ne yapmam lzm sizce?
İlk defa buraya geldim rica etsem bi cvp verir misiniz?