Arkadaşlar garip görebilirsiniz ama ben rahatsız oluyorum. Mesela hep beraber mangala gittik ablam kocamın ağzına yemek veriyor, buluşunca tokalaşmak ya da yanaktan öpmek yerine sıkı sıkı sarılıyorlar canım benim gibi terimler kullanıyorlar. Ablama da kocamada sonsuz güveniyorum bu arada saçma sapan şeyler düşünmeyin ama sadece bu tarz yakınlıklardan hoşlanmam. Kocam bir kız arkadaşıyla ya da benim arkadaşımla böyle yakın olsun istemem çünkü ben enişteme yani ablamın kocasına da böyle samimi davranmaktan hoşlanmıyorum gereksiz görüyorum ne gerek var ki yani? Sizce nasıl söylemeliyim eşime rahatsız olduğumu yanlış düşünmesini istemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence hem eşininizle hem de ablanızla ayrı zamanlarda konuşmalısınız, sakin ve uygun bir üslupla düşüncelerinizi açıkça dile getirin, yanlış anlaşılacağınız bir durum yok bence, canım demesinde sıkıntı yok ama eliyle yemek yedirmesi, sıkı sıkı sarılması vb. hoş değil tabiki, rahatsız olmanız çok normal.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 989 cevap paylaştı. Olmaz arkadaşım bu dediğin şey gönül ilişkisine işaret hem açıklamada gerekeni söylüyorsun hemde gerçeği söylemesine izin vermiyor gibisinden saçma sapan düşünmeyin diyorsun bu arada bu hayatta kimseye bile güvenme KENDİNE BİLE!
00 Yorumla
Aralarında bir şey olsun olmasın o denli samimiyet insanın canını sıkar, bazı insanlarda böyle ahmak olur işte ne ölçü bilir ne nizam uyarmaktan başka seçenek gözükmüyor sana da
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl konuşmam gerekir bilmiyorum yanlış anlasınlarda istemiyorum yani onlardan şüpheleniyormuşum gibi hissedilsin istemiyorum
- Aile & Toplum konusunda 804 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir şeyi eşine nasıl söyleyeceksin? Hiç bir düşünce yoksa bile, söylemen belki de bu düşünceye yol açacak? Ya da söyleyince seni farklı algılayacak?
01 Yorumla
Soran+1 yılişte bende o yüzden soruyorum nasıl söylemeliyim bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
70Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılKonuyu ele alırken sakin olun ve duygusal olarak karşınızdakini suçlamadan veya saldırgan bir tutum sergilemeden ifade etmeye çalışın. İçerisinde bulunduğunuz duyguları ve rahatsızlıkları sakin bir şekilde ifade etmek, daha yapıcı bir iletişim sağlar. Eşinizle bu konuyu konuşmak için uygun bir zaman seçin. Özel bir zaman dilimi belirleyin ve karşılıklı olarak rahat ve dikkatli bir şekilde dinlemek için zaman ayırın. Kendi duygularınızı ve rahatsızlıklarınızı ifade edin. "Kocamın ablanla olan yakınlığı beni rahatsız ediyor ve bu konuda endişelerim var" gibi bir ifade kullanarak duygusal tepkinizi dile getirebilirsiniz.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba, bence eşine bu durumu anlat burada bize anlattigin gibi , belkide onlar birlikte haberin yok bu dunyada millet babasina guvenmiyor , ayrica en nefret ettigim iliskiler kompleksi bence ablan çok kardeşim ve gevsek bir kiz eşinde ona boyle yakinlasmasina izin verdigi icin oda gevsek kardeşim hic haz etmedigim insan tipi Ablani evine davet etme, soguk tut araniz Aile bulusmalarina gitme annen baban evine gelirse gelsin onun disinda gitme ablanida eve kabul etme bence , esinin numarasinida degistir bu gevseklikten hersey olur sonra olmaz felan deme olur
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkisine de güveniyorum diyorsun ya ruh sağlığının ilerisi için sağlam kalması adına ikisine de güvenme bence. Haa bazı insanlar samimiyet seviyor evet bu demek değildir ki illede aralarında bir gönül ilişkisi var, mesela ben de senin gibi mesafe severim. Diğer yandan çok da iyi düşünme her şeye hazırlıklı ol her ihtimale karşı derim çünkü baldız-enişte ilişkisi yaşayan insanlar var ne yazık ki. İkisini bir müddet gözlemle, gerekiyorsa ablanlar sizinle buluşmak istediği zaman ablana müsait olmadığınızı söyle ve bir süre ablanlarla hep beraber bir plan yapmayın. Eşinin kimlerle mesajlaştığına falan da çaktırmadan bak
31 Yorumla- +1 yıl
Ablam kocamın ağzına yemek veriyor (?)😂 ama ben ablama ve kocama sonsuz güveniyorum bu nasıl bi kafa yapisı🤔 şüphelenmeniz ve guvenmekten vazgecmeniz için ağzından değil de başka bir yerden mi vermesi gerekiyor diye sormamak için kendimi tutmaya çaba gösterdiğime yemin edebilirim ama başaramadım ve sordum🤔
193 Yorumla- +1 yıl
Sen dehşet bir hatunsun valla zekana şapka çıkarttım biraz tereddüt içindeydim yanlış yorumlar mı diye ama harfi harfine doğru
- +1 yıl
😀😀bu arada sarışın olmadığını da ögrendim ya layn sarışın kadınları itici bulurum ve geneldeki yaygın düşünce sarışın kafada akıl durmaz tezini savunuyorum da
- +1 yıl
Olsun bir çoğu anama avradıma yapıştırmıştı kalayı 😂😂😂
- +1 yıl
Ne şiş yansın ne kebap tarzındaki yalanlar yalan kategorisinden çıkartılabilir bence ama tamamen hem cinlerine karşı duyarsız kalmamak gerekir tabi düşü bir kaplan olmaya gerek yok sonra sen davet edersinde ben icabet etmezmiyim ama ikramını da şiddetle öneririm
- +1 yıl
Portokalı mandalinayı mevzuya dahil ettin ya bir kes daha hayran kaldım 😂😂
- +1 yıl
Adamın dedesi na yapsın en fazla çıkmadan beton döktürüp önlemini alırdı ama bu firari arka kapıdan çıkardı yine çıkardı 😂😂😂😂
- +1 yıl
Kan yok kan yok kan portakalı değil bildiğin Vaşington portakallı bu 😂
- +1 yıl
Sana ayak oldurmaya çalıştım bende aynı şeyi senin için düşündüm 😂
- +1 yıl
Allah rahatlık versin güzellik mışıl mışıl güzel bir uykun olsun
- +1 yıl
Babaannem yaşında kadınsın 😂😂😂😂😂 çarpılırım bişey dersem diye tırstım
- +1 yıl
Bir kadının en güzel en naif olduğu dönem kusursuzduk dönemi de diyebiliriz 28
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Lafı soktun ya 28 olduk sanada açımaz zaman diye daha ne yapsaydım
- +1 yıl
Senden gelen başım gözüm üstüne süper starım 😂
- +1 yıl
33
- +1 yıl
Seni kaç kurtarır Ajda Hanım
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Biz erkekleri nefes alıyor olması kurtarıyor çogu zaman 😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Zaman sana ait bişey olması gerekir kaybetmek için sahibi olmadığını kaybedemezsin
- +1 yıl
183 boy 94 kilo nasıl görmüyorsun
- +1 yıl
Bu arada hangi okuldan mezunsun
- +1 yıl
Dur daha dünür göndereceğim
- +1 yıl
Onun içim çocuğumuzun sünnetini beklemelisin 😂😂😂😂
- +1 yıl
Daha erken olsun dersen dügün yemeği de olur döner altı pilav
- +1 yıl
Kusuruma bakma güzel insan seni alıkoyan boş boğazlığım için ama ne yaparsın her zaman akıllı kadına denk gelinmiyor
- +1 yıl
Tekrar iyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin
- +1 yıl
Of anam om fırsat buldukça sokuyor lafı sanki profiline ben yazdım 102 yaşını 😂
- +1 yıl
Abooo evet doğru söylüyorsun yaş değilmiş kusura bakma
- +1 yıl
Benim tek bir ölçütüm var akıllı kadın
- +1 yıl
Hayat ile mücadelenin hee safhasında varlığını hissettiren gücünün kaynağı olan bir hatun
- +1 yıl
düşmekten tökezlemekten korkmadıgın aksine düşünce seni kaldıracak birinin varlığını bilmek
- +1 yıl
O varlıktan güç alıp yıldızları ayağının altına sürebileceğin hissini sana veren biri aklına sezgisine güvendiğin merhametinde şarj olduğun biri
- +1 yıl
Elbetteki onu aramıyorum ama kiminle nerede karşılaşacaksınız belli değil hayatın gizemi sırrı güzel yapan yanı ya da ürperten yanımda bu bilinmezlik değil mi
- +1 yıl
Sen görselliğin peşindesin sanırım
Bedenine yoldas bulunur…
İlle de
Ruha hâldas gerek!!! - +1 yıl
Kendi pencerenden haklı olabilirsin yaşanmışlıkların düşünceni bu yönde olgunlaştırmış olabilir ama bence
Sevgililik, arkadaşlık, akrabalık, kardeşlik, evlatlık, analık, babalık insan ilişkilerinde ilişkinin zamanını ömrünü belirleyen insanların algıları, hal ve tavırlarıdır birbirlerine karşı davranış biçimidir - +1 yıl
Akıllı insan yaşadıklarından ders çıkartır daha akıllı olanı ise çevresinde yaşananlardan da ders çıkartır
- +1 yıl
İnternetten olması insanların seçenek yelpazesinin genişlemesi demek örnek olarak bir kasabada yaşayan biri kadın ya da erkek karşı taraftan beklentilerini netleştirmiş aradığı kişideki kriterleri belirlemiş bulunduğu yerdeki karşı cinslerde kendi imkanları ile yaptığı taramada kriterlere uyan birini bulamadığını internet sayesinde bu taramalarını Türkiye geneline yaydığını ve uygun biriyle tanışıp görüşmeye başladığını düşünelim bu örnekte gerçi biraz saçma zorlama oldu gibi kimse sevgili bulayım diye girmiyor internete ama yani daha fazla insanla tanışma şansını verdiğini anlatmaya ugraştım 😂
- +1 yıl
Her fırsatta laf sokacakmısın
- +1 yıl
Nerelere kadar
- +1 yıl
Erkeklerin ölçüsü nefes alıp versin yeter algısı kadınlar içinde yerleşmiş bir algısına dayanarak espiri yaptım sen de kriterlerini geliştir biraz deyince yeteri kadar gelişmiş olduğunu anlattım ya da en öyle zannettim
- +1 yıl
O zaman kriterlerimin ana başlıkları anladığına göre altı başlıklara gelelim renkli göz son tercihimdir (siyah kahve yeşil ya da mavi ) şeklinde sıralayabiliriz düz koyu renk uzun saçlar ( lüle lüle dediğimiz) hafiften kıvırcık ( dalgalı ) saçlarda aklımı alır başımdan catherine zeta jones en güzel örnek olur
- +1 yıl
Aminnn !! Bu kriterler sana uymadı galiba 😂😂
- +1 yıl
Sana yürüdüğümü düşündün
- +1 yıl
Sen öyle dediysen öyledir
- +1 yıl
Bu arada hayırlı bayramların olsun
- +1 yıl
Sana sürekli yazıyor olmam seni rahatsız ediyor mu? Cevap verdiğin için şeninde keyif aldığını düşünüyordum ama biraz tereddüt içinde kaldım
- +1 yıl
Peki verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim
+1 yılAblan kocanın ağzına yemek verdiğinde "abla onun eli var yemeğini kendisi yiyebiliyor" dersen anlar herhalde mal değildir. Ayrıca bu konuyu annene güzel bir dille anlat. Rahatsız olduğunu ve kırmadan ablanla konuşması gerektiğini söyle. Anneler zaten kızlarını sık sık uyarır. Mesela benim de eniştem var. Biz nasıl davranmamiz gerektiğini biliriz ama annem yine de uyarır. Eniştenizin yanında boynunuza dikkat edin açılıyor gibi vs. Olabilir yani uyarmak kötü bir şey degil.
00 Yorumla
+1 yılbu konu insanın ne kadar rahmani olduguyla alakalı birsey biri senin eşin ve diğeri ise senin kardesin ortada güven olunca insan farklı dusunmez zaten aklına birsey gelmez insanin eşinin kardeşleriyle arasinin iyi olmasida güzel birsey ama her samimiyetinde bir şekli vardır kız kardeşine sarılabilir onu öpebilir ama bu sarilma ve öpme gereginden fazlaysa bunu esine soyle esine deki ablam sonucta evli biri ona bukadar sarılıp öpme de onun kocası bana boyle davranirsa sen kabul edermisin de kendin kabul etmedigin seyleri sende yapma de uygun bir uslupla kız kardesinede aynısını soyle onalara cok guvendigini ama evli insanların bu sekilde davranmamasi gerektigini anlat
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbune ya trol müsün sen? eşine alıcaksın karşına bundan rahatsız olduğunu kendisine çekidüzen vermesi gerektiğini söyleyeceksin evli olduğunu unutmasın kbakma ama çok gevş_ek bir kocan var senin dizginleri eline al yoksa iş çığırından çıkar ablanıda yalnızken güzelce uyar
12 Yorumla
Soran+1 yılNe söylemem gerektiğini kestiremiyorum. Çıkıp biri dese ki sen bizi nasıl görüyorsunda rahatsız oluyorsun dese ne derim? Ben aralarında bir şey olduğunu asla ama asla düşünmüyorum hepimiz arkadaş gibiyiz sadece bu el şakalarından hoşlanmıyorum ben. Bunuda uygun bir dille söylemek istiyorum kıskandığım düşünülmesin yani kırmadan nasıl yapıcam bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılbırak kıskandığın düşünülsün daha iyi o senin kocan kıskanıcaksın tabi ki ayrıca aralarında bir şey olduğunu düşünmüyorum diyosun ama bence bişeyler var bu normal değil benim kocam ablamla samimi bile değil anca bayram seyranlarda görür o kadar
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru değil. Eşinle konuş. Ablamla çok yakınsınız tamam iyi anlasmanizi isterim ama bu kadar yakin olmanizi istemiyorum mesafeni koy temas etme falan filan diye konuş. O yaklasirsa sen uzak duracaksın gibi şeyler söyle. Ablan geldigindede göz teması ile eşine sinyal ver. O korkusundan yapamaz. Ablana direk hiç söyleme yanlış anlaşılır. Olay büyür. Pek bir araya getirme ikisini
10 YorumlaÖnceden tanışıyorlar demişsin belli ki kocan ablanın tadını unutamamış. Sen de hala saf gibi hiçbir şeyi anlama.
Enişten de Konya ovası gibi genişmiş maşallah. Yakında swinger olur gibi geliyor.
02 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tavrını koymalisin. Abi kardeş değiller sonuçta bu kadar temas hoş değil. Annesi dışında sevdiğim adama kimse sarilamaz şahsen.. yırtarım😂
22 Yorumla- +1 yıl
var mı peki
+1 yılElbette söyle hem eşine hem anlama.. bir şey olmasa bile bu olmayacağı anlamına gelmez.. dikkat edilmeli ne münasebet böyle sarılmalar falan tepkini koy ve onları iyi gözlemle
00 YorumlaKonuşma esnasında konuyu bu tarz yakınlıklara getir ve ablam bile olsa benim hoşuma gitmezdi gibisinden genel bir şey söyle. Ortalığa söyle. Anlayacaklardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOff gereksiz samimiyet ya. Ben de enişteme yakınım ama bundan ziyade abi kardeş gibiyiz. Çok yersiz bir ilişkileri var ablanla konuş bence ne bu hal hareket. Hadi ablanı boş ver kocan nasıl izin veriyor bunlara aw
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılLafı dolandırmadan Direkt söyle ya o kadar samimi olmayın ben rahatsız oluyorum de..
Ne münasebet sarılmalar canımlar falan10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı. direkt söyle yaptığınız hareketler uygun mu sence doğru mu de. ağırlık koymazsan ciddi olmazsan bu işin sonu gelmez
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yılAşırı kıskancım ben bu yaşadığın şey ise berbat bir durum🤦♀️🥺
12 Yorumla
Soran+1 yılkıskançlıkta değil tam sonıçta ikisinide güveniyorum ama rahatsız oluyorum çünkü bana göre gereksiz olan bir samimiyet bu
- +1 yıl
Yani kesinlikle öyle, yani ben kabul etmezdim ama inan bu konuda doğru tavsiyeyi verebileceğimi zannetmiyorum 🤦♀️
+1 yılİkisine de güvenme. Normal değil bu samimiyet. Bunun sonu yatakta biter. Yazık edersin evliliğine
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılAdam sülaleni elden geçirecek
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u +1 yılMadem sonsuza güveniyorsun neden rahatsız oluyorsun? Demekki bi yanlışlık var ağza yemek vermek nedir ayrıca herkes kendi kocasını doyursun.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Ablan kocasının yanında da öyle mi davranıyor?
09 Yorumla
Soran+1 yılevt
Soran+1 yılNe söylemem gerektiğini kestiremiyorum. Çıkıp biri dese ki sen bizi nasıl görüyorsunda rahatsız oluyorsun dese ne derim? Ben aralarında bir şey olduğunu asla ama asla düşünmüyorum hepimiz arkadaş gibiyiz sadece bu el şakalarından hoşlanmıyorum ben. Bunuda uygun bir dille söylemek istiyorum kıskandığım düşünülmesin yani kırmadan nasıl yapıcam bilmiyorum
- +1 yıl
Bu davranışlar hoş değil. Bu samimiyet beni rahatsız ediyor demen yeterli. Kim ne düşünürse düşünsün, kim kırılırsa kırılsın, kararlı ol. "Senin ölçün, senin rahatsız olmaman üzerine kurulu olmalı." Enişten olacak hıyarın da kulağını çek. karısına çeki düzen versin. Muhtml oda rahatsızdır zaten.
Soran+1 yılKıskançlık değil benimki ya ben genel olarak ilişkisi olan bir insanın karşı cinsle arasına mesafe koyması gerektiğini savunuyorum bu yüzden rahatsızım. Yazdıkların içinde çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsın yapıcam😊
Soran+1 yılbazıları diyor ki adamın aklında yokken aklına sokarsın ablanı. Eğer konuşursan rahatsız olduğunu söylersen ters tepebilir veya abarttığını söyler dşyorlar
+1 yılBu durumda bir bit yeniği var. Gereğinden fazla samimiyet var. Kocana durumu dile getir ve gözlemle. (Vücut dilini.)
00 Yorumla
+1 yılsaçma sapan şeyler düşünmeyin... diyen sensin
bu tarz yakınlıklardan hoşlanmam... diyen sensin. çelişiyorsun bence kendi içinde00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöylesen , ay sen bizi nasıl düşünürsün derler
Söylemesen daha da abartıp sarmaş dolaş olurlar
Samimiyette sorun yok inan ama bu samimiyet bu değil02 Yorumla
Soran+1 yılevet dediğib doğru. ama ne yapmalıyım
Cevap sahibi+1 yılEn iyi seni kocan anlar. Onunla iletişim kur
Kanka bunu ablana kırmadan söyle. Eşine bişey söyleme
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl söyleyebilirim
+1 yılNe saçma bu kadar rahatlık neymiş böyle açıkça de düzelsinler. Hiç hoş değil altında başka şey ararım ben
01 Yorumla
+1 yılEşine söyle fazla samimiyetin sonu kötüdür de
02 Yorumla
Soran+1 yılama yanlış düşünülsün istemiyorum güvenmiyomuş gibi olur
- +1 yıl
Yani bunda zaten yanlış anlaşılacak bişey kalmadı şeytan aralarına girer haberin olsun
- Aile & Toplum konusunda 966 cevap paylaştı.
u +1 yılSaçma olan aralarındaki bu muhabbet, Allah akıl versin bunlara
10 Yorumla Aynı şekilde böyle anlatmalısın ona, bunu dile getir bunda hiçbişey yok en doğal hakkın
10 Yorumla
+1 yılbacım, kadınlarn hisleri çok güçlüdür. rahatsız oluyorsan, muhtemelen çok da iyi niyetli değller.
10 Yorumla
+1 yılFazla samimiyete gerek yok bence de haklısın söyle
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kocana da ablana da ayrı ayrı nazikçe söyle bu kadar samimi yakın olmanızı istemiyorum diye uyar
00 Yorumlayok daha neler valla tokadı yapıştırırdım ben olsam
00 Yorumla
+1 yılEşine söylemek yerine ablanla konuşsan daha isabetli olur bence
00 Yorumla
+1 yılBu çok rahatsız edici bir durum bunu eşinle ciddi bir şekilde konuşmalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok yanlış ya ağzına yemek vermek nedir o çok çok yakın ya ben yanlış düşünürüm şahsen şimdi ağzına yemek veren başka zaman ne yapmaz yani açık açık söyle kocana ablamla o kadar samimi olma de
00 Yorumla
+1 yılSonsuz güvenme kimseye o kadar samimiyet tabii ki olmaz uyar tepkini ortaya koy
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. şu an gelmeyebilir ama ilerleyen zamanlarda böyle giderse farklı şeyler gelecektir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sevgili mi olmuslar one samimiyet acik konus onla
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılkocan ablanın ağına sadece yemek veriyorsa sıkıntı yok ya samimiyettendir
00 Yorumla
+1 yılSen adamı boşa bence çünkü can çıkar huy çıkmaz asla.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce ablanla koşman gerekiyor tek yaşıyorum taraflı bakma olaya
00 Yorumla Enişte o baldızı çoktan tavlamış bile sen uyumaya devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılP*rno sitelerinde baldız-enişte ilişkisinden çekiliyor genelde. Kardeşimle bile öyle samimi olamam. Ablanda az fıngırdak degilmiş
19 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl😅😅😅😅
- +1 yıl
Hep özenti bunlar😂😂
- +1 yıl
Birde +18 itirafları okuyan kitle var😂
Cevap sahibi+1 yılValla benim ablam eşimle o şekilde fingirdicek bütün sülaleye rezil ederim
- +1 yıl
Pardonda illa alt alta üst üste mi yakalaman gerekiyor 🙄🤔
Cevap sahibi+1 yılOnu bekliyor heralde😅
- +1 yıl
Sanırsam 🙄 gerçi onada bi bahane bulur " yanlıkla şeyi şeyine kaçmış" gibisinden
Cevap sahibi+1 yılHahahahahhah
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende onunkini yapacaksın ne eksik ne fazla. Anlar o zaman ablacığınn anyayi konyayi
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAblan çok cıvıkmis benim yengem de öyle sarılma falan değilde konuşma tarzı aynı canım eniştem enislerin bitanesi falan yapmacık konuşur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen eniştenin ağzına versen eşinin tepkisi ne olur
01 Yorumla
Soran+1 yılhiç öyle bişey yapmadım yapacağımıda sanmam. eniştemde zaten mesafelidir bana
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılburada nasıl ifade ettiyseniz o şekilde belirtmeniz gerek konuşarak ve sakince !
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok yakınsınız çevreye yanlış ima veriyorsunuz bende rahatsız oluyorum de bence de iğrenç bişey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde eniştem öyle eve kuzenler flan gelir cıvık cıvık davranır kocani uyar doğru değil çeki düzen versin su zamanda olmaz dediğin her şey oluyor
00 YorumlaEğer ablan gerçekten kuyruk sallıyorsa ablana rahatsız olduğunu dile getireceksin. Yoksa fena işlere gider gibi geldi
01 Yorumla- +1 yıl
O işler o boyuta gitmeden bı tarz haraketler mümkün mü adam ablayı ili taraftanda kullanmış önlü arkalı hemde
İsteyen ile iddiaya girerim
Kesinlikle söylemelisin. O ne öyle ya. Ayrıca hiç güvenme kimler neler neler yapıyor. Bu devirde herkesten her şey beklenilmeli
00 Yorumla
+1 yılablanla önce bı konuşmayı dene rahatsız olduğunu söyle eğer seni dinlemeye devam etmezse eşinle konuşursun bu konuyu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGözünün önünde neler yapıyorlar be. Resmen ayakta sevişiyorlar.
00 YorumlaEşine şöyle uzak dursun baldız baldan tatlıdır demisler
00 Yorumla
+1 yılEmin misin ikisinin senden rahatsiz olmadigini senin onlardan olman yerine
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin görmediğin alanda daha farklı yakın oluyolardır bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir gün evdeyken hem kocana hem ablana mesaj at. Evde buluşsunlar. Sen gizlen. Eğer seks yaparlarsa sorun vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnlar zaten senden habersiz yeterince samimi oluyordur
010 Yorumla
Soran+1 yılöff canım canım şeyler yazmayın dedim dimi. ikiside benim canımdır öyle bir şey aklımın ucundan geçmez ben sadece böyle gereksiz samimiyetin hoş olmadığını söylüyorum
Cevap sahibi+1 yılDurduk yere böyle samimiyet olur mu sence
Soran+1 yılarkadaşız hep beraber o yüzden normal karşılanabiliyor bu tarz davranışlar ama ben hoşlanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılGörürsün
- +1 yıl
Ya ablanın kocanın ağzına lokma vermesi nedir bu normal mi
Cevap sahibi+1 yılAnlatamıyorum işte
- +1 yıl
Bazı erkekler de çok ezik sadexe delik arıyorlar herkesi kabul ediyorlar
Cevap sahibi+1 yılYasak tatlı geliyor
- +1 yıl
Evliyken aldatıyorsan da farklı farklı kaıdnlarla aldatırsın başkasıyla ilişkiye devam etmek mallık enayilik
Cevap sahibi+1 yılBilemicem eşine sormalı bunları
Gizli Üye(36-45)+1 yılesinin ya da ablanin bunu zaten yapamamasi gerekir !!
10 YorumlaYakında kocan ablanın ağzına verir 🤭
00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kocamın ablamla yakın olması canımı sıkıyor. Eşime rahatsız olduğumu nasıl söylemem gerek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler