9 aylık hamileyim doğuma yaklaşık 10 gün falan kaldı. Bugün kontrolüm vardı eşim gelemedi annemle babam götürdü. Bebek hiç kilo almamış doktor daha çok karbonhidrat ye dedi zaten üzüldüm kalbi de fazla atıyo falan diye stres oldum anneme eve gidince makarna yiyim bari dedim iyi dedi. Yol boyunca makarna yapmamak için evde o var onu ye bu var bunu ye dedi durdu yok makarna yapalım doktor öyle dedi ya yiyim dedim ne biliyim bı makarna bu kadar zor gelecek. Aynı sitede oturuyoruz komşuyuz diye eşim yoksa hep yanlarında kalayım istiyolar eşim de yalnız kalayım istemiyo diye onlarla oturuyorum gündüzleri. Eve geldik yine makarna yapmamak için direndi zorla kaynama suyu koydu artık ağlama noktasına geldim eve gidiyim ben dedim izin de vermedi uzan işte burada dedi ve makarna suyunun yine altını kapattı makarna yeme açılmış kraker var onu ye diyip kraker verdi bana. Annemden bile ben neden bişey isteyemiyorum alt tarafı makarna ya makarna yani. Çok zoruma gitti haksız mıyım? Yemek konusunda hep böyle yapiyolar sen çok yemek istiyosun seninle biz de kilo aldık diyolar ama ben kilo almıyorum bebeğin gelişimi için yemem gerekenleri yiyim diyorum eve gidip burada ye diyolar ama yemek de vermiyorlar çok bunaldım artık haksız mıyım
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Niye boyle yapiyolar olmadi de evden getiriyim burada yiyim sizin malzemerinize dokunmiyom de cok ilginc
Onu da yapıyorum mesela et getiriyorum evden bı kilo yarım kilo paket neyse bunu yiyelim bu akşam diyorum o etin de tamamını pisirmiyolar bunun yarısı yeter diyip buzluğa geri atiyolar ya da yarın da yeriz diyolar ikiye bölüyolar biseyler yiyebiliyim rahat diye evden taşıyorum market alışverişi yapıp götürüyorum ama yok yine yok yani
O zaman soyle esine bence oda anlayisla karsilar
Zaten acil durumda yetişirler boş ver bul bir bahane evinde otur
İşte izin vermiyorlar gidiyim dedim salmadi da beni sözde çok düşkünler de yalnız kalmayayım diye öyle yapiyolar ama sadece eşime gösteriş gibi geliyo bak yalnız birakmiyoruz sen yokken çok duskunuz ona diyolar ama onlara gitmeye başladığımdan beri yeme içme düzenim bozuldu karnım acikiyo acıktım diyemiyorum desem de daha yeni yedik diyolar iki lokma yiyim yetsin istiyolar evden biseyler getiriyorum yük olmamak için benim bir gün yeriz diye getirdigim şeyi yarın da yeriz diyip ikiye bölüyolar
Valla bir bahane bulacaksın gitmeyeceksin hamilesin sonuçta yediğini boğazına çizmelerine ne gerek var
Benim annemin bacakalrında sorun var böyle birrşey olsa uzayda olsa orayı makarnaya boğar aile ile veleniyorsun sorumsuz insanlar yapacak bir şey yok
Öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucagınıza almanızı dilerim. Soruya gelirsek bu tip sıkıntıları çevremden de cok duydum. Siz biraz da şu an hormonlardan ve sıcaklardan dolayı daha da hassassınız. Umarım her şey gönlünüzce olsun.
Çok üzüldüm bu duruma ama insanlar biraz kötü kalpli, çok üzgünüm bunu yaşadığın için
anneni en iyi sen tanırsın. takıntısı mı yoksa sonradan olmuş bir şey mi? sonradan olmuşsa sana yapmak istememiş olabilir. ayrıca bebekten dolayı endişelisin belki de birşeyleri yanlış anlıyorsun?
Hep böyleydi ben hayatım boyunca ondan bişey istemeye çekindim o yüzden zaten bana zor yemek yap canım şunu istedi hiç demedim diyemedim bı makarna istiyorum dedim doktor dediği için o da burnumdan geldi yanlış anlaşılmaya çok müsait değil ki bı tabak makarna vermek zor geldi bana kaynama suyunu ocaktan söndürüp kraker verdi
hayatın boyunca böyleyse normal. sana karşı değil ama sen bebekten dolayı endişeli olduğun için takmışsındır boş ver. şimdi yanından ayrıl git diyemem doğuma yaklaşmışsın. ya senin yanında durabilecek arkadaş , görümce ne biliyim kayınvalide bul. hem kafan dağılır hemde üzülmezsin.
pardon kafanı dağıtacak birini ayarla. ya da stres yapmaktan nasıl kurtulursun onun yoluna bak.
kanka yol yakınken ayrıl, gel güzel günler görelim birlikte. oğlun oğlum olsun
Eşim değil ki sorun annem eşim olsa o an orada bana yüz kere yapmıştı makarna kaynanam da yapardı valla ben bişey istiyom desem ikiletmezdi
o zaman gönder kaynanana bi döşeyim de aklı başına gelsin kanka. bi zenji yaprağı yesin akıllansın o
ezik misin sen bas git evine yap ye. hamilesi ln bu kadar da ne yiyeceksin diye sorgulanmaz annende bir degisikmis
geçmiş olsun gurban..
Çok ağrıma gitti gerçekten hayatım boyunca ondan bişey istemeye çekindim zaten ama bu kadar da olmamalı ya bı makarna yapmak da kızına bu kadar zor gelmemeli bıraksa kendim yapsam ona da razıyım yapma yapma diyo ama kendi de yapmıyo onun yüzünden bebeğimin gelişimi yavasliyo gerçekten eve kaçmak için bahane arayıp duruyorum artık gidiyim de besleniyim karnım doysun diye
orada kalman büyük hata..
Allah bunlarla sınıyor bizi işte.
Çok enteresan
Çok zoruma gitti ya zor ya da pahalı bişey istesem anlıcam ama zaten isteyemem makarna istiyim dedim onu da yapmadı
Kaç kilosun affedersin sormasi
Kilolu değilim 1.74 boyum 66 kiloyum 6 kilo aldım hamilelikte son bir aydır onlarla yiyorum kilo almak durdu verdim bile bı kilo falan çünkü gündüz beslenmem azaldı çok
Çok iyisin çok sıkıntı yok böyle devam edebilirsin bayağı da kilo alabilirsin yani ben de 1.74'üm 80 kiloyum ama hiç 80 gibi gözükmüyorum yani
Yani zaten kilo alcak pek bı zaman kalmadı her an gelebilir bebek. Kiloluyum da sonra o kiloyu veremez diye düşünüp de beni tutmaya çalışıyo değiller doktor kilo almamamdan şikayetçi şimdiye kadar bebek alıyodu bu sefer bebek de almayınca doktor çok az besleniyosun daha çok beslenmen lazım diyince dedim makarna yiyim diye normalde kahvaltıdan akşam yemeğine kadar bana bişey vermiyorlar çünkü biz yemiyoruz öğlen yemek diyip. Ara öğün falan hep akşam yiyorum ben meyve yoğurt vs. O da yetmemiş diye taktım kafaya yicem valla napıyım
Ailen muhteşem çidden