Annemden bile bişey isteyemeyecek miyim ben?

9 aylık hamileyim doğuma yaklaşık 10 gün falan kaldı. Bugün kontrolüm vardı eşim gelemedi annemle babam götürdü. Bebek hiç kilo almamış doktor daha çok karbonhidrat ye dedi zaten üzüldüm kalbi de fazla atıyo falan diye stres oldum anneme eve gidince makarna yiyim bari dedim iyi dedi. Yol boyunca makarna yapmamak için evde o var onu ye bu var bunu ye dedi durdu yok makarna yapalım doktor öyle dedi ya yiyim dedim ne biliyim bı makarna bu kadar zor gelecek. Aynı sitede oturuyoruz komşuyuz diye eşim yoksa hep yanlarında kalayım istiyolar eşim de yalnız kalayım istemiyo diye onlarla oturuyorum gündüzleri. Eve geldik yine makarna yapmamak için direndi zorla kaynama suyu koydu artık ağlama noktasına geldim eve gidiyim ben dedim izin de vermedi uzan işte burada dedi ve makarna suyunun yine altını kapattı makarna yeme açılmış kraker var onu ye diyip kraker verdi bana. Annemden bile ben neden bişey isteyemiyorum alt tarafı makarna ya makarna yani. Çok zoruma gitti haksız mıyım? Yemek konusunda hep böyle yapiyolar sen çok yemek istiyosun seninle biz de kilo aldık diyolar ama ben kilo almıyorum bebeğin gelişimi için yemem gerekenleri yiyim diyorum eve gidip burada ye diyolar ama yemek de vermiyorlar çok bunaldım artık haksız mıyım

Annemden bile bişey isteyemeyecek miyim ben?