Biz 4 kardeşiz 3 erkek tek kız herkes bekar btek ben evlendim ayrıldım 26 yasındayım kacarak evlenmiştim 4 yıl evli kaldım 2 yoldır ailemin yanında kalıyorum evliyken her ailemin yanına geldiğimde boşan boşan diye başımın etini yiyorlardı eşimde calısmadıgı ve sürekli cezaevine girip cıktıgı için bende boşandım ailem bana geldiğimin ilk ayları çok iyi davranıyorlardı zaman geçtikçe bana o kadar kötü davranmaya başladılarkş evden dışarıya çıkmıyorum anksiyetem var evde bir dediklerini 2 etmiyorum ama abilerim olsun babam kardeşim hepsi sürekli beni aşşağlıyor bugğn çamaşır makşnasının kapağının mandalı kurılmış mesela oysaki kendi kırdı dün gözümle gördüm çalısan makşnayı kapatıp zorla kapağını acarken gördüm zorladı kırıldı ama bugğn sen yaptın sen ettin durduk yere ben 3 bin tl zarara soktun Allah uzun ömür versin kulagımdan tedavi görüyorum bana inşallah sagır olursun hiç duymazsın vs vs bissürü hakaret etti neden böyle davranıyorlar ben onların bi dediğini iki etmiyorum temizlik yurmek herseylerini ben yapıyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Allah büyük sıkma canını kimse kimseyle aynı mezara girmez unutma
O yüzden sabrediyorum 2 yıldır zaten
Allah yar ve yardımcın olsun emin ol bitmeyecek olan tek şey ölümdür
İlahi adalet denen bir gerçek var er veya geç o unutmaz kulunu
Gerçekten inanıyorum herkes bigün hakettiğinni bulcak teşekkür ederim
Rica ederim bol şans
Sorun ilk başta hangi akla hizmet kaçıyon ki
Evde sürekli huzursuzluktan sıkılmıs bunalmıstım bende kactım
Bir işe gir, düzgün bir dul bulup evlen
Bu hep böyle devam edecek bir iş bul başının çaresine bak derim sanal Mamak normalde herhangi bir iş
Anksiyetem var dısarı bile çıkamıyorum kimdegilkş bide çalısmak
İnan çok zor o zaman ne diyim sanaldan da normal iş yapmak çok zor
Aynen öyle evde ölmeyi beklicem mecbur yapcak bişe yok
Saçmalama lütfen öyle düşünme bence aşabilirsin güçlü bir kadına benziyorsun
Etrafımda birtane destek verenim olsa evet güçlü olabilirdim ama yok ne abi ne anne ne baba hepsi aynı bilmiyorum belkide gitmemi istedikleri için böyle davranıyorlar çalısırken işyerinden arkadasım tek yaşıyordu gel beraber yasayalm demişti bunu babama söylediğimde öyle bişe yok olamaz diyodu cğnkü para kazanıyordum ama simdi bana git diyor istemediğini acık bi şekilde söylüyor
Arkadaş ortamı kurmaya bak burdan benimle bu şekilde yorumlanabilirsin her zaman cevap veririm ben iyi olacağına inanıyorum
İnşallah bakalım
Lütfen istediğin Zaman buraya yorum yaz reca edyrm sıkma canını kadınlar istesin yapayacağınz yoktur
hikayeyi onların tarafından dinlemek isterdim bence yazdıkların gerçeği yansıtmıyor
Keşke dinleyebilseydin yalan atcak halim yok
Kaçarak evlenmen ve evlendiğin kişinin hapise girmesi zaten senin de çok normal bir birey olmadığını gösteriyor
Aynen bende normal degilim sorunluyum anlattıgım herseyide aslında ben aileme yapıyorum onlar bana yapmıyor insallah yargıladıgın hersey çocugunun başına gelir
Ailende hata yapmış olabilir ama insanların kırılma noktası var sevgide bitip tükenebilir unutma mesela ailen neden sana evliyken yıllarca boşan diye dil dökmüş ve sen reddetmişsin çok merak ettim ben ailemi dünyalara değişmem şahsen bir de sen kız evlatsın yani nasıl ailenin dediğini yapmazsın çok ilginç geliyor bana
Bikere yedim öyle bi halt kactım bosan dediklerinde bosanmak istemiyordum cünkğ bu eve geldiğimde bunların olcagını cok iyi biliyordum yinede ailemi atmadım bi sekilde bosandım al bak işte sonuc
Neyse sen kendince ne olursa olsun hep haklı çıkacaksın bu saatten sonra olan olmuş anksiyetem var diyorsun çalışamıyorsun ama evden kaçıyorsun bir de üstüne evleniyorsun o nasıl oluyorsa neyse bildiğin gibi yap ama bu işin sonu iyiye gitmez bence
Korkarım yine ilk firsatta kaçacaksın
Öyle gibi görünüyor 🥺
Hangi sehirdesin
Bursa
Keşke elimden bişey gelse.
😔
😓😓
Üzüldüm ya bana yzsana iki dkka
Ailesi ile arası bozulan kaçıyor maalesef
Ailemle aram bozuk degildi aslında ama sürekli annemle kavga ederdi evde huzur denen hiçbişe yoktu babam içki içer kumar oynar onyuzden sürekli huzursuzdk
Sonra da çare kaçmakta bulursun.
Huzur istio insan cidden huzur istediğim için kaçtım
Değişen bir şey olmamış gibi
Eşimle çok iyi anlaşıyorsum tek sorun dogru dğzgğn calısmamasuydınben bu yğzden ayrıldım başka hiçbir sorunum yoktu en azından huzurluydum bosandıgım için çok pişmanım kısaca
Çocuk var mı
Peki neden kaçtın?
Aile içi huzursuzluk sürekli kavgadan bunaldıgım için kactım
Keşke kacmasaydin yani keske sağır olsaydın diyen kim.
Babam
Üzüldüm geneldr babalar kızlarına düşkün olur ama senin ki üzücü olmuş ama sende evden kaçmışsın cano takılma boş ver
Onların yüzğnden kactım hatta bazen babam bunu söyler evlenip ayrılmıssın bilmem ne annem hep der bu kız ssizin yüzğnğzden kactı yaptıgınız baskıda evdeki huzursuzlktan kaçtı der
Annenin senin yanında olması güzel
Yok ya oda aslında onlar gibi bikeresinde intaar edicem dedim bana bazanın altında şp var haberin olsun dedi böyle annemi olur
Oha yani bu ne peki napmayi düşünüyorsun
Evllik dusunuyormusunuz
İlk fırsatta
Tesettürlü musunuz
Açığım
Özelden yazsan olur mu aynı durumu bebde yaşadım
Anliyom seni
Sen ne yapmayı düşünüyorsunuz