Ailem benden neden nefret ediyor?

Biz 4 kardeşiz 3 erkek tek kız herkes bekar btek ben evlendim ayrıldım 26 yasındayım kacarak evlenmiştim 4 yıl evli kaldım 2 yoldır ailemin yanında kalıyorum evliyken her ailemin yanına geldiğimde boşan boşan diye başımın etini yiyorlardı eşimde calısmadıgı ve sürekli cezaevine girip cıktıgı için bende boşandım ailem bana geldiğimin ilk ayları çok iyi davranıyorlardı zaman geçtikçe bana o kadar kötü davranmaya başladılarkş evden dışarıya çıkmıyorum anksiyetem var evde bir dediklerini 2 etmiyorum ama abilerim olsun babam kardeşim hepsi sürekli beni aşşağlıyor bugğn çamaşır makşnasının kapağının mandalı kurılmış mesela oysaki kendi kırdı dün gözümle gördüm çalısan makşnayı kapatıp zorla kapağını acarken gördüm zorladı kırıldı ama bugğn sen yaptın sen ettin durduk yere ben 3 bin tl zarara soktun Allah uzun ömür versin kulagımdan tedavi görüyorum bana inşallah sagır olursun hiç duymazsın vs vs bissürü hakaret etti neden böyle davranıyorlar ben onların bi dediğini iki etmiyorum temizlik yurmek herseylerini ben yapıyorum

Ailem benden neden nefret ediyor?