Ne dediysem ne etsiyesem kılmıyor babamda kılmıyor ailede bir tek ben namazımı kılar orucumu tutarım anneme video lar gösteririm islam hakkında elime geçmiyor bebek var kardeşim tualeti ogrenıyor gunah mis babamdan hiç bahsetmicem alkol içer her gün babamın hiç namaz kıldığın görmedim oruç tutmaz annem Ramazan da bile bugün dışarı çıkıcam tutmim ya ben uçakta bile orucumu tuttum bi kere arabayla bi rdvm vardi yine tutum rabbımden sabır diledim anneme derim namaz kıl benim gunahım ayni olmicez sonuçta senin beyinini kim yıkıyor aileme artık saygim kalmadı napabılırım nolur yardim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sen kendinden sorumlusun. Kabir gecesi de bu bahaneleri annen söylesin.
Kolay mi siz yanıp çıkmak sanıyorsunuz yazık vallaha
Geçen sene Ağustos ayında ilk defa 5 vakit namaza başladım. Ailemden kimse kılmıyor. Bana da kimse kıl demedi. Kişi isterse Allah ona nasip eder. Ben yanıp çıkmak demedim lafımı yanlış okuma. Her insan toprak olacak , sorguya çekilecek. Yok çocuğu tuvalete alistiriyorum , yok dışarı çıkacağım gibi saçma sapan bahaneleri savunamaz. En iyisini Allah bilir.
Bisey söylicem sende ramazanda tek başına oruç tutun zaman aglama hısı geliyor mu? Yalnız gibi hissediyorum kendimi
Eğer evli olsaydım kendi evimde ibadetlerimi daha rahat yapardım. Aile evinde olduğum için bu evde kimse namaz kılmadigi için sabahları kalkıp abdest almak da zorlanıyorum. Namaz kılarken bilinçsizce odamın kapısını açmaları vs bunlar beni çok fazla imtihan ediyor. Ama annen ve baban için elinden geleni yapmışsın gerisi onlara kalmış bir durum.
Herkesin kendi kararı, bence onları zorlamamalısınız
Musluamn olmasınlar o zaman musluamn san şartlarını yapacaksın yapmaz san musluamn değilsin !
Herkesin kendi hayatı kendi kararı
Aynı sorunu kardeşlerimden yana yaşıyorum çok üzülüyorum
En azından annenen ve baban kılıyor
Annem yarım yamalak babam çok şükür
Ama en azından ile olmuyor onlar benim canım ciğerim kardeşim en azından ne ya? Sana göre annenin babanın kurtulması yeterli mi mesela kardeşin varsa cehenneme gidebilir mi
Ne güzel ya maşallah
Demek istediğim annen ve baban kılıyorsa onlar bi sure sonra kılar örnek olur ailen
Senin en azından birlikte sahur yapabılcgin ailen var iftar birlikte atıyorsunuzdur belki ne güzel annenle namaz kılıyorsundur
Öyle değil işte ortanca kardeşim ömrü boyunca bir kere bile alnını secdeye koymadı küçük kardeşimi de bozuyor kılıyordu oda bıraktı
Oruç yeterli değil
Kaç yaşında ben çok üzülüyorum bilmiyorum aileyle ramazan nedir sanki yalnız m gibi ramazanda o acı çok kötü
19'a giricek 2 aya
Ama insan istemez mi ya ailesiyle iftar sofrası kursun birlikte sahur yesin?
İnşallah Allah kardeşine namaz kılmayı nasip eder
İnşallah bunu çok isterim Allah imanı eksik herkesin imanını tamamlasın nurunu , ona hakkıyla ibadet edebilmeyi nasip etsin
Her dinde olan 10 kesin emirin biride anne babaya of bile demeyeceksin haddini bileceksin.
sanane aqqq ister kılar ister kılmaz ister inanır ister inanmaz
Namaz kılmıyorsun galiba ondan sanane dedin kılsan böyle demezdi
Ee yani milyonlarca insan kılmıyor cehenneme mi gidecek
din kişiyi bağlar, kimseyi zorlama. dinde zorlama müslüman olanlar için vardır
saygı duy
zavallim simdiden delirmissin. ailene sabir diliyorum
Her civciv kendi bacağından asılır
Civciv mi , neden koyun değil
Olsun üzülüyorum orucu tek açmak tek namaz kılmak o sirada ailem boş işlere uğraşması namaz kılmak varken
Koyun desem halkımız yanlış anlıyor 😀
İyide sana ne?
Sen bilmiyorsun anlamazsın
Tmmm
😟😟 hastalığımı var neden böyle
Saygı duyabilirsin
Kolay gibi konuşuyorsunuz yengem namaz kılıyor keşke benim annem böyle olsa ya annem namaz kılsa ben allahtan ne isterim
Yahu sanane ister kılar ister kılmaz. Zorla insanların içine din sevgisi yerlestiremezsin hem dinde zorlama yoktur.
Ne kadar baskı yaparsan o kadar ters teper. Allah bilir vaktini de kapa çeneni