Annem köle gibi çalışırken babam yan gelip yatıyor?

58 yaşında olan annem böbrek hastası, ağır bir tedavi görüyor. Okullarda ve AVMlerde temizlikçi olarak çalışıyor. Zaten yorgunken kendini daha da yoruyor. Evin kirasını, suyunu, elektriğini, internetini her haltını o ödüyor çünkü her şey onun adına. Ben hem okuyorum hem de ilk okul öğrencilerine özel ders veriyorum arada yani elime biraz para geçiyor ama onu da harçlığım olarak sayıyorum. Annem kazandığı para evin giderlerine anca yetiyor. Babam ise 60 yaşında ama buna rağmen hiç ağır bir hastalığı yok çok şükür. Demir eksikliği var sadece. Kendisinin boyama şirketi var yani ayrık eline çok para geçiyor. Kendisi patron hiçbir şey yapmıyor tüm gün evde oturuyor okey oynuyor. Bazen kahveye gidiyor orada paralarını yiyor. Sonra kuzenlerime falan harçlık gönderiyor. Her b*ku yapıyor o parayla ama bize bir gram yardım etmiyor. Annemin kazandığının 7-8 kat fazlasını kazanıyor ama bizim için kurul harcamıyor. Annem onun için çalışıyor o da evde yan gelip yatıyor her şeyden faydalanıyor, ondan o kadar nefret ediyorum ki, kendini adam sanıyor birde bundan ne adam olur ne baba olur ne koca olur. Ya insanın hiç mi içi acımaz ya? Okulumu bitirir bitirmez işe girip ayrı ev tutucam onu da def edicem ama nasıl yapıcamı bilmiyorum kazanacağım parayla bunun üstesinden gelebilir miyim bilmiyorum annemin çalışması çok zoruma gidiyor, ayıp olan işlere başvursam mı diye düşünmeye başlıyorum çaresizlikten.. napıcam?

Annem köle gibi çalışırken babam yan gelip yatıyor?