Aile & Toplum Hamsterımı her gün salmalı mıyım? crazyhamster Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hamsteri mi her gün mutfak masasına salmak istiyorum yoksa kafesinde mi durmalı? Hamsterımı her gün salmalı mıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SayYesMaster Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl :D ya alıp besleyelim dedik bi ara ama sonra vazgeçtik. Kedi aldık biz de :D ama çok tatlı 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Çok tatlı bu başına bir şey gelmeyeceğini düşünüyorsan sal gezsin hava alır 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. Sal gezsin benim vardı her saldigimda cöpte bulurdum 0 0 Yorumla
Beyazzz2525 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 361 cevap paylaştı. hayvani ozgurb birak bazen 0 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Başına bir iş gelmeyecekse sal gitsin. 0 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben bunu yerim. 0 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ayy cok sevimli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
:D ya alıp besleyelim dedik bi ara ama sonra vazgeçtik. Kedi aldık biz de :D ama çok tatlı
Çok tatlı bu başına bir şey gelmeyeceğini düşünüyorsan sal gezsin hava alır
Sal gezsin benim vardı her saldigimda cöpte bulurdum
hayvani ozgurb birak bazen
Başına bir iş gelmeyecekse sal gitsin.
Sal hayvanı nefes alsın arada.
Laaaaaa cok minnak🤣🤣
🤧 hemsstttrrtttt isteriz
Ben bunu yerim.
Hahahahaha çok tatlı 😍
Ayy cok sevimli
Tipe bakkkk