AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kimsem yok yalan nerde yasiyorsun kadin siginma evinde mi
O anlamda değil
Hangi anlamda
Güzel bir arkadaş çevresi edin
Nasıl çevreler mevcut
Nerede oturduğunu kimde kaldığını bilmiyorum ama okul mahalle derken bir iki samimi arkadaş edinip sosyalleş
Okuldan olmuo ya mahalle de kalmadı anca Instagram
İnstagram olur face olur burası olur kafana yatan biriyle sohbete başla bence
Sana bişi diyim mi hayatta tek sahip oldum kişi burdan biri zaten
Ve yakında yanına taşınıcam
Ciddi ol dediler olmadık mı risk al dediler almadık mı hepsi gitti ama en iyisi bile internetten çıktı işte
Demekki kimsesiz değilmişsin bak.. her şey zamanı geldiğinde oluyor ne geç nede erken sıkma canını
Evet gerçekten öyle kimine göre en saçma hareket internetten bulmaktır bulamasam ben de öyle derdim zaten hele hele ksden bulmak oha derdim çok saçma ama işte reelde olmayan gelir brda anlattıgnda çözüm olabiliyor
Reeldekilere her şeyini anlatıyodum bişi yapamıyolardı çok bişi yani. Ama burdan çıkan biri bile daha fazla şey yaptı hayatımı değiştirdi ciddiyim.
Doğrudur zamanında bende iki kişiye çok fazla yardımda bulunmuştum maddi manevi zor zamanlardan geçiyorlardı yani nadirde olsa çıkıyor bizim gibi birileri 😃
Kimsem yok dedim evet tek o var ama henüz gitmediği için yanına ama yakındır yani. İnanır mısın bana en İİİ davranan ve düşünen o bundan çok eminim ki internetten bulup yanına ailemi bırakıp gidecek kadar güveniyorum umarım istediğim gibi olur her şey. çünkü onunk adar anlayan çıkmadı. Tek bi sevgili yaptım o artk sana yardımım dokunamaz dedi. Ama ne olursa olsun kaçmayan yardım eden internetteki o adamdı. Benm yerime düşğndü etti. Ama yanımdaki sevgili dediğim zor zamanımda kaçtı gitti öncden hayatımı kurtarmıştı evet ama bnı anlamıyor ve üstüne yapabileceğim bişi kalmadı dedi ben nolursa olsun yanımda olanları istiyorum. Sevgilimdi evet aldattım ettim ön rğmen biraz dahaf asla yanımda durdu yardım etti. Ama en sonunda yapacak bişiyim kalmadı dedi. Yani sevgi türünü ben seçiyorum, aldattgm için gidenle aaldatana kadar yardım edecek kadar sevgisi varmıs demek ki. Bundan sonra sevgili yapmıcam çünkü sevgililik sevgiyi kısıtlıyor bak aldatıyorsun ve sevgin kısıtlanıyor. onun yerine bir dostumun yanına gitmeyi seçtim. Onun sevgisi bitmez çünkü aldatma olayı olmaz. sınırları yok bu yüzden sevginin sınırı da yok
Diğer kız arkadasları da anltayım erkek üzerinden anlattım da. şimdi o kızların da gücü bir yere kadardı seni dinlemek az miktarda para vermek neşelendirmek gibi şeyler yapıylrar ancak. Fakat bana en büyük yardımı olacak kişi internetten çıktı. Ben ilişkilere bana yardım etme miktarına göre bakıyorum. Mesela yardım eden ile konusmayı bitiririm sevsem bile çünkü onun işi bitmiştir. Hayatımın belli bir döneminde lazım olan yardımımı verdiler bana. Bu da en büyük yardıma hazırladı işte. Sevsembilr bunu anlayamazlar çünkü çıkarcı faydacıyım onların gözünde. Ama bence sevgi hiçbir şey tanımaz
Eğer tanıyorsa da sevmiyeceğim onun yerine kafama yatan birisiyle yaşarım.
Sen yinede şu an ailenin yanındaysan KS deki biri için ailenden kaçıp gitme. Onca zaman konuşuyoruz diyorsun ben 14 yıl konuşup sıkıntılar yaşadığım oldu yan yana geldiğinde çok farklı şeyler çıkabiliyor
Geerçekten zamanı gelince oluyor ama en iyisi de tam istediğin zamanda olduğunu bilmek. Bakıyorsun geçmişe bu kişi burada bu zamanda olmalıymıs zaten diyorsun. Ki sen daha büyük bir amaca doğru gidebil. Sevsem de sevmesem de onları teşekkür ediyorum ama ben onları arkadaş ya da sevgili olarak saymıyorum. Beni bu insanı sevmemi sağlayan kişilerdi sadce. Çünkü onlar sevgiyi kısıtlamalı olarak kullanıyordu ben de kendimi bulmuş oldum neden hiçbiri ile anlaşamadıgımı anladım.
Ya aile kısmı karısık şimdi git dersin gitme dersin deişir ama en iyisi oydu bend e ona göre hareket edıyom yani
Hayırlısı olsun prenses
Aile zaten bu saydıgım insanlardan beter onu diyim ama
Gelen gideni aratır diye bir laf var unutma bunu
Bana hiç olmadı öyle hep en iyiisinin peşindeyiz ve bakınca öyle gibi duruyor.
Aslında en iyiisinin peşinde olmayı sevgilimden sonra istemeye basladım. İlk 3 kız arkadasımda böyle bir huyum yoktu. her kızın arkadaslıgı bana farklıydı. Ama nezmn üniversitede erkek girdi hayatıma ( erkek kankam bile yoktu direkt sevgili buldum ilk defa) ozmn işte o gitti daha iyisini bulma hırsım basladı sence neden kızlar için böyle olmadım 3 kişiden sonra bble daha iyi kız aramadım ama 1 erkekten sonra daha iyi bir erkek arıyorum? Hormonal mı acaba
Kızdan bif arkı olmaması lazımdı ama bu arayış içinde olmam neyi gösteriyor acaba ya sevgili aramıyorum amad ediğim gibi. Sadece insan olarak erkek arıyorum
Bana sen görmedin o yüzden güveniyorsun güvenme diyor ama aklın yolu bir o okadar insanla tanışmış konuşmuş ne olmuş hiçbişi ben az insan tanıdım diyr yanlıs karar mı vericem yani? Aklın yolu bir bu sayı hiç. Fark etmez karsıma çıktı aradım buldum falan yani. Ve biliyorum tecrübenin dısında bir etken daha var o da kendi şehrinde okuldan ya sa mahalleden ya Da instadan bulduğum biriyle buluşmak dıısnda daha büyük bir şey farkındayım güven devreye giriyor burada. En iyisini bulmuş olsam da kumar gibi evet farkındayım ama karar verdim bile bu yüzdn akılsız olamam dimi? Bana öyle dedi halbuki onun veremedini bulursam ggiderim öyle de biriyim. Asıl o veremedikleri için kalsın da izlesin nasıl veriyorlarmıs kaçtı ama aklını kullanamayan biriymişim ben diye. Halbuki o gereksiz bir detay artık beni istediğim şeye götüren ne dese boş çünkü ben zaten mantık yolundayım. Kumarı kazanırsam tek değişkeni güven olan bir kumar şansım yüksek yani. Asıl akılsız o olmuş olacak. Yapma etme diye birini anormal ilan edip akılsız diye aşağılamak mantıksız. Dünya olasılıklar dünyası ve iyi insanlar da var. aklın yolu bir derkenherkes sevdiğine gider demek istiyorum , herkes güvenme der bana değil. Herkessevdiği aklına yatanı yapar. Onun aklına yatmadı diye o benden daha akıllı değil . Tecrübesiz hiç deilm onun tecrübesi belki onlar organ mafyası diyecek kadar ise benm de tecrübem bunlar organ mafyası değildir diyecek kadardır.
5-10 tane yakın dostum var
Oha ya
fazla mı ki?
Ömrümde 3 arkadaşm oldu 19 um 20 olcam biri ilkokul çocukluk sayma 2 si lise ergenlik sayma. Yan hiç olmamıs aslında benm bitane De s evgili ama erkekleri de anladım ilkten napıcam ben ya
Ne kız var ne erkek napıcam
İstemediğin kadar cok
2 arkim var samimi
Benm yok eskiden ilkokulda bi kız vardı gitti tek ona odaklanmıstım, ortaokul en yanlız ol dugum zamandı kimsem yoktu çok ciddiyim. tüm gün sıramda oturturum. lisede tek bi kızla konuştum 2 yıl biriyle 2 yıl da diğeriyle ama ikisi de engelli şu an ve bitane dair sevgili yapayım dedim üniversitede o da gitti. Yani hayatmda toplam 3 kız ark 1 sevgili yaptım 19 um 20 olcam nası sence?
Çocuklugu saymıyorum lisedeki de ergenlik oluyor sevgili zaten tek kişiden anladım erkekleri çözdüm dahasına gerek yok hep aynı şeyler olacak çünkü.
fazla kalabalıgada gerek yok kimseye yaranmayada gerek yok. seni hak eden yanında olur.
Ama hayatım boyunca sadece 4 kişi ile yakın ilişki bağ kurmuş olmam çok acınası değil mi? Sadece onların üstüne düştüm
acınası olacak ne var yalandan ark rolu yapacak kısıler olsa ne olacak?
Odama çoğu insandan daha mı akıllıymısım anlamadım
Ozaman*
aklın ve mantıgın yolu bir
biz varız 🙏