Aile & Toplum Kurban Bayramını mı yoksa Ramazan Bayramını mı daha çok seviyorsun? SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kurban Bayramı Ramazan Bayramı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kurban Bayramını mı yoksa Ramazan Bayramını mı daha çok seviyorsun? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Benim için fark etmez 1 0 Yorumla
Osman01tr Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 95% +1 yıl Ben İki Bayramıda Çok Seviyorum İkisinide Birbirinden Ayıramam İkisinin Yeri Benim İçin Bambaşka 💯😀 1 0 Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan bayramını daha çok seviyorum, ama misafirliğe gitmeyi sevmiyorum. Sadece şeker yemeyi seviyorum. 😁 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ramazan bayramı bana senenin en güzel ayı gibi geliyor o kadar huzurlu ki sanki elimi açıp ne istesem anında olacakmış gibi bi his 1 0 Yorumla
Milabeni Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İkisinde çok severim ama Ramazan bayramının anlam yükü daha ağır basar 1 ay lık sabır ve sebaatten sonra ki bayram çok daha anlamlı olur 0 0 Yorumla
Yaso9597 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı. ramazan bayramını daha çok seviyorum. :) 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bayram lar hepsi iyidir 1 0 Yorumla
hayatınoteyakası Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 589 cevap paylaştı. Ramazan Bayramı'nı daha çok seviyorum. 1 0 Yorumla
BubiiBubii Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 457 cevap paylaştı. Ramazan 2 0 Yorumla
tarihmeleği Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 101% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 364 cevap paylaştı. Ramazan Bayramı 1 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hiçbiri 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Benim için fark etmez
Ben İki Bayramıda Çok Seviyorum İkisinide Birbirinden Ayıramam İkisinin Yeri Benim İçin Bambaşka 💯😀
Ramazan bayramını daha çok seviyorum, ama misafirliğe gitmeyi sevmiyorum. Sadece şeker yemeyi seviyorum. 😁
ramazan bayramı bana senenin en güzel ayı gibi geliyor o kadar huzurlu ki sanki elimi açıp ne istesem anında olacakmış gibi bi his
İkisinde çok severim ama Ramazan bayramının anlam yükü daha ağır basar 1 ay lık sabır ve sebaatten sonra ki bayram çok daha anlamlı olur
Ramazan, Bayramında
Kurbanı daha cok
ramazan bayramını daha çok seviyorum. :)
Bayram lar hepsi iyidir
İkisinin de yeri ayrı bende.
İkisini de severim ben
Ramazan Bayramı'nı daha çok seviyorum.
Hangisinin tatili daha uzunsa onu.. 😄
Bayram bayramdır ne fark eder
Ramazan
Ramazan Bayramı
Hiçbiri