Selam,
Bir süre önce ilişkim bitti. İlişkim sırasında arkadaşlarımla konuşmayı bıraktığım için yeni insanlarla tanışıp yeni arkadaşlıklar edinmek istiyorum. Gerçek hayatta bu konuda pek iyi değilim. Bu sebeple sosyal medya aracılığıyla yeni insanlarla tanışıyorum. İnsanlarla sohbet ederken kırıldıklarını fark ediyorum. Neyse diyerek geçiştirmeye çalışıyorlar ve ben de pekâlâ deyip geçiyorum. Neredeyse her insanla aynı konumda konuşmayı sonlandırıyorum. Ve bugün çok ılımlı yaklaştığım bir sohbette sanki ona hakaret etmişim gibi bir geri dönüş aldım. Ve ona yazmamamı açıkça dile getirdi. İstediğim şey bir ilişki ya da daha fazlası değil. Sadece arkadaş edinmek istiyorum. Ama nasıl oluyorsa her seferinde birileri kırılıyor. Bunu uzun uzadıya bir sohbet olarak düşünmeyin telefonunuzun ekranını kaplayacak bir sohbet, son cümlede de işler sarpa sarıyor. Mesela bugün tanıştığım biri gün boyu yoğun ve yorgun olduğunu yazmıştı. Ben de ilgi alanlarından yola çıkarak 'çalışıyor musunuz yoksa çocuğunuz mu var?" dedim. Ardından da çocuk bakmanın yorucu olduğunu söyledim. Çocuk bakmak hangi kadını yormuyor ki? Adından başka bir isimle ona hitap etmemi istedi. Benim de aklıma yalnızca sevgi sözcükleri ile hitap edilebileceği geldi. Sonuçta onlar da birer isim. Üstü kapalı olarak ne demek istediğini anlamadığımı, haricinde başka bir şey anladığımı ama onu ima edeceğini zannetmediğimi söyledim. Tepkisi ise oldukça kabaydı. Sanki onun bana teklifte bulunmuş gibi davrandığımı söyledi. Oysa yanlış anlaşılabilir olduğunu ama onu söylemek istemediğini bildiğimi söylemiştim. Ben mi çok kırıcıyım? Yoksa insanlar mı çok alıngan? Eğer ben kırıcıysam tüm insanlıktan uzaklaşmam en doğrusu gibi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer