Benim için açık ara Ukrayna'dır adamlar gelecekleri için rejim yıktı bu yetmezmiş gibi şimdi ülkeleri için kadın erkek demeden savaşıp icatlar bile yaratıyorlar

Benim için açık ara Ukrayna'dır adamlar gelecekleri için rejim yıktı bu yetmezmiş gibi şimdi ülkeleri için kadın erkek demeden savaşıp icatlar bile yaratıyorlar

Yahudiler kesinlikle.
İnançlı bir insanım elhamdülillah Müslümanım.
İsrailin nüfusu 9.500.000 milyon
Teknolojide dünya devi.
Kişi başına düşen startup da dünya 1. si
Birbirlerine sahip çıkıyorlar.
Jeopolitik konumlarından ötürü zengin değiller zekalarından dolayı zenginler.
Yok zalimler yok kötüler bunlar ayrı konulaf baba.
Adamlar azim çalışma birlik beraberlik örneğinin ta kendisi.
Ticarette araplarla iş yaptık hep dilimiz yandı ailecek allah kahretsin bide Müslüman olacaklar.
Türklerde ara ara sıkıntılı adamlse çıkıyo yalan yok bizde dört dörtlük değiliz.
Ama yahudi ticareti diye bi tabir var baba.
Adamlarda yamuk olmaz.
Bu yönlerini kıskanıyorum.
Ve örnek alıyoeum.
Başkasının s, iki ile gerdeğe girilmez biliyorsun bizim meşhur atasözümüz ABD ve Avrupa nın uşağı olacağım diye ülkesini savaşa sokan tiyatrocu zelenski hangi halk kadını erkeği ile savaşıyor ülkesini koruyor zorla tutuluyor lar hiç buradaki Ukrayna lı olan biriyle konuştunmu bu Rusya ile savaşma durumu adamlar biz ıki ayrı devlet ola biliriz ama Rusuz diyor herşeyi mi dilimiz aynı diyor çoğunluğu Rusya taraftarı
Cevap
15Cevap
ukrayna nasıl saygı duyulacak ki amerikaya sırt dayamaya çalışıp hem kadın erkek nerede savaşmış erkekleri savaşırken kadınları kaçtı :D yw cidden yapmayın
Resmi verilere göre, Mayıs 2023 başı itibarıyla Ukrayna askeri oluşumlarında 42.000 kadın görev yapıyor ve bu, toplam askeri personel sayısının önemli bir yüzdesini oluşturuyor.
Türkler...6 düşman devletine karşı yurduna girilmiş herseyin el konulmuş imkansızlıklar içinde... savaş kazanıp tekrardan küllerinden doğan ülke yoktur...
Keşke düşmana karşı birleştiğimiz gibi kendi iç sorunlarımızda da birleşebilsek.
Mustafa Kemal Atatürk bu sorundan dolayı çok yakınmıştır.
Düşman ortak olunca türkler birleşir.
Ama iç sorunlara gelince mesele herkes çıkarını düşünür.
Devlet kurulduktan sonrs Atatürk daha fazla zorluk çekmiştir.
Çok yalnız kalmıştır.
Her milletin muhakkak çürükleri vardır ben millet olarak değil de insan olarak ayırmayı tercih ediyorum
Yunanlılara asla saygı duymuyorum ve duymayacağım. Türklere yaptıkları katliamlari İzmir'de okudum ve okumaya devam edeceğim.
Benim ana tarafı kürt türk arap sentezi. Baba tarafı türk kürt ermeni sentezi.
Evet eskiden çok kötğ olaykar yaşandı ermeniler türk köylerine saldırdı kürt köylerine saldırdı çoluk çocuk demeden öldürdü.
Türklerde bu isyanı bastırdı.
Evet biz haklıyız ama kim bilir o ermenileri nasıl galeyana getirdiler.
Dağs çıkan teröristleri kandırdıkları gibi.
Mustafa Kemal Atatürk anzak askerlerinin ailelerine gönderdiği mektupta çocuklarınız burada rahat olun huzur içindeler mesajı gönderiyor.
Ne büyük adam.
Savaşlar devletler arasında politik nedenlerden çıkıyor ama bunu halk çekiyor.
Bizim aileden büyük büyük dedelerimizin savaşa gittiğini biliyorum.
Ama aynı şekilde yunan anasıda ağladı.
Evet biz daha büyük kayıp vermiş olabiliriz ama bu kavgayı devam ettirmek bize yakışmaz.
Eee bende ermenilikte var ama büyük çoğunlukta türküm dna dan ermeniliği atamam ki kendime mi saygı duymayacağım şimdi.
@Furkankoper ermenilere eskiden milleti sadıka denirdi osmanlıda. Sadık Millet yani. Fakat her ne olursa olsun yapılan şey kıyamete kadar devam edecek asla unutulmayacak. Ortada kandırılma diye bir şey yok kendi devletlerinizi kurun deyince kundaktaki bebeğe kadar tec*vüz ettiler. Senin geninde ermenilik olabilir sorun yok burada o şekilde düşünmüyorsun.
2. Olarak yunanlıların da anası ağlamış ne demek? Onların ben 7 sülaleden anasını... biz yunanlıları savaşta öldürdük sadece. Onlar ise katliam yaptılar. Çocukları fırına attılar. Asla kıyaslayamazsın. Tarihini unutan bir millet yok olmaya mahkumdur
Kendi ecdadım tabiki ama şimdi ise Japonlar.
1. Türkler 2. Japonya gerçekten çok saygılı ve düzgün bir millet..
Almanlar.. Nereden nereye diyebileceğimiz bir millet..
Ukraynalilari takdir ediyorum. Suriyeliler gibi kaçmadilar, ulkeleri için savaştılar.
Birilerinin maşası olmak ne zaman saygınlık vesikası oldu?
Ukrayna'nın çaldıkları topraklarını verseydiler olaylar bu duruma gelmezdi Rusya'nın eseri bu yani
ABD ve Avrupa'nın desteğini almaksızın savaşan Ukrayna tahayyülü, Çar Nikola nesillerine altın tepside sunulan zafer tacının gereği olurdu.
Yapayalnız Ukrayna, Ruslar için bir üflemeliktir.
Türkiye tabi ki. Çanakkale şehitlerimizi asla unutamıyorum. Onların sayesinde bu vatan bizim vatanımız oldu.
Türkler ve japonlar kesinlikle saygı duyulması gereken milletler
Şu aralar İsviçre. İsviçreli bir erkeği takıntı haline getirdiğim için
Yahudi milleti
Kibar saygılı olan kim varsa
net japonlar kesinlikle
Amerika
japonlar
japonlar
Japonya
Hıcbırı
Finlandiyalılar
Japonlarr