Senelerdir oriflame'den ürünler alıyorum. Öyle memnunum ki.. Hem fiyatlar uygun hem kaliteli. Şampuanından tut makyaj bakım ürünlerine kadar.. Avon halt etmiş..
5 sene önce aldığım parlatıcı ruj hala muhteşem sanki yeni almışım gibi..
İlk olarak hassas bakım kremini almanı öneririm. Dudağına sür parlatıcı olarak, ellerine sür kuruluğu önleme amacıyla harika birşey. Banyo ürünleri de ayrı güzel. Parfümleri mmmmMMmm23 Yorumla- +1 yıl
oriflame ürünlerinden olan memnuniyetim üye olmaya kadar götürdü:) sizde üye olarak katalog indirimleri artı %30 luk bir indirim düşünürseniz mesaj atmanız yeterli
En İyi Cevaplar
+1 yılBütün kozmetik ürünlerim oriflame saç bakımından ayak bakmna kadar çanta dan takılara kadar :) çok memnunum 54 adet parfüm aldım bu zamana kadar :) üye değilim ama seviyorum
05 Yorumla- +1 yıl
ya çok iyi olmuş :) ama üye olarak ürünleri indirimli alabilirsiniz :)
- +1 yıl
Ablam üye ondan alıyordum :)
- +1 yıl
canım ablanın adına alt üye olup sende satarsan ablanı %3 yapabilirain yani ablanın faturasindan 8 lira falan kesilir
- +1 yıl
@sevcanbeste yok öğrenciyim ya uğraşmak istemiyorum satmakla falan :)
- +1 yıl
öğrenci olduğunuz icin satmak daha kolay kızlar katalogtan mutlaka bisey begenip aliyolar ben sadece akrabalarıma satabiliyorum ya da kardesimden okula gönderiyorum katalogu ayda 120 lira falan kazanıyorum ürünlerden bu isi denemek bedava istediginiz zaman uyelikten zaten cikabiliyosunuz 😊
+1 yılÜrünleri pahalı ama kaliteli
Benim oriflame temsilcisi bir arkadaşım vardı beni soğuttu oriflameden uzun zamandır sadece avondan ürün alıyorum012 Yorumla- +1 yıl
neden soguttu ne dedi
- +1 yıl
Ürünler çok geç geliyordu
Ve 2 tane rujum geldiğinde paketi açtım kırıktı
Parfümün şişesi çatlaktı
Yani belki kızın suçu değil ama ben bunları onun yanında açıyordum görüyordu ve yapacak bir şey yok abartma diyordu
Paramla rezil oldum kaç defa - +1 yıl
ürünlerin çok gelmesi şundan olabilir mesela siz ayın başında sipariş vermişsinizdir ama biz o ürünleri ayın sonuna dpgru girmek zorundayız ve kargodan gelme sürecide var tabiki
ruj ve parfümler içinse ilk defa duyuyorum gerçekten - +1 yıl
arkadaş o ürünü geri iade yapabilirdi firma hatası olarak size ücretini geri verebilirdi arkadaşın bilmemesinden kaynaklanan bisey 😊
- +1 yıl
Dediğim gibi hani ondan mı yoksa oriflamedan mı kaynaklanıyordu bilmiyorum ama baya bir mağdur oldum
Ama ürünleri çok kaliteli cidden - +1 yıl
bide arkadas size katalog fiyatına sattıysa o daha kötü olmuşur. yani elinde para kalsin diye de iade yapmamis 😑
- +1 yıl
Anladım 😕
- +1 yıl
neyse canim istersen üye olup istedigin her ürünü geliş fiyatına alabilirsin cevrene katalog fiyatıyla satıp cep harçlığı çıkarabilirsin üye odaklı çalışarak maaş alabilirsin 😊
- +1 yıl
Temsilcisi olarak mı
Ya ben çok istiyordum ama çevremde alacak çok fazla kişi yok maalesef - +1 yıl
danışman olarak canım her ay zaten satmak zorunda degilsin okula giden kuzenin kardesin vardir elbet ya da arkadasin ver katalogu cevresine gostersinler zor degil ben yapamam diyip bu iste büyüyen cok insan var Nisan ayına kadar %21 olanları kıbrısa götürüyorlar ve sahnede 1000 dolar ödül verilecek işi detaylı dinlemek istersen instagramdan beni bulabilirsin sevcaneksisu adım 😊
- +1 yıl
@sevcanbeste Çok teşekkürler :)
- +1 yıl
@sevcanbeste Bir katolog ile bu kadar para kazanmak mümkün mü?
evet ben rimelini aldıydım kremini almıştım çok güzel bir marka ben çok seviyorum oriflame.i
hatta geçen maskesini aldım çok güzel ..00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
+1 yılBen oriflame danismaniyim ve cok guzel ürünleri var kullaniyorum onuda geçtim üye oldugumuz zamn ürünleri geliş fiyatına aliyoruz yani 40 liralik bir parfümü 30 liraya aliyoruz ürünlerde bir sorun çıktığı zaman geri iade yapabiliyoruz 😊
10 Yorumla
+1 yıloriflame avon gibi bir cok kozmetik markasına göre dogal bir üründür... asırı alerjik bir cildiniz yoksa sorun yasamazsınız. cok alerjik bünyeye sahipseniz denemeden bilemezsiniz.. satıs ve ücretsiz üyellik destegi için sponsor kodum 2911970 faceten tugcesengull profiline girip ulasabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılkremi var bitane harika kokuyor çok seviyorum. rimelinide kullanıyorum çok güzel.
16 Yorumla- +1 yıl
evet canım kremlerini bende begeniyorum zaten harika :) ayrıca üye olunca ürünleri indirimli alabiliyoruz :)
- +1 yıl
evet biliyorum ☺
- +1 yıl
ben danışmanım isterseniz üye yapabiliriz sizi :)
- +1 yıl
ablam üye
- +1 yıl
ya öyle mi :) % kaç seviyesinde
- +1 yıl
bilmem
Avon ürünlerinin yanında bin kat daha iyi kullanmanı tavsiye ederim
10 Yorumla
+1 yılkozmetikte en doğal ürünler oriflame'in ürünleri
cilt için en iyisi aloe vera01 Yorumla- +1 yıl
rujları cabuk geçiyor ve renkleri yogun degil kimyasallık oranı az oldugundan olabilir
+1 yılSanırım avon vb. şirketlerin aksine ürünlerinin çok çok daha kaliteli ve kullanışlı olduğu markadır.
10 YorumlaDenemedim daha once avonu kullanmisligim var sadece .
00 YorumlaParfüm harici avon ve orfilame ürünü kullanma alerji yapıyor çok kişiye. Parfümü de tenine sıkma :)
00 Yorumlarimelini kullandim. ama fazla digil. kipriklerin dokulmesinden emin digilim ama parfumu kalici digil bir iki saate kokusu gidiyo. turkiyede nasil onu bilemem ama
00 Yorumla
+1 yılIdare eder ama cildin soz konsuu olunca bence kaçınma en iysiini al
12 Yorumla- +1 yıl
önerebileceğin bir marka var mı
- +1 yıl
Ben cildim için bir makyaj ürünü kullanmıyorum ama Amway en iyiisi arkadaslarimdan kullananlar memnun cok dogal biraz pahali ama bir pudra 60 tl idi sanırım
+1 yılo ür seylerin karı cok düsük. annem de satmıstı bir ara avon.
02 Yorumla- +1 yıl
satmak amaclı değil niko beni üye yaptı kuzenim ama parfümleri iyimiş flonbyant die bir prfm önerdi
- +1 yıl
parfümleri iyi evet. grace diye bir parfümünü kullanmıstım ben de zamanında. kalıcı.
Avondan daha pahalı pek kullanmadım seneler once bı fondotenını kullanmıstım o guzeldı
03 Yorumla- +1 yıl
avonu kötülemek gibi olmasın ama ürünlerinin icinde kimyasal maddeler var o yuzden ucuza satiliyo amaa oriflame %99 doğal cildimiz tenimiz bizim için önemli 😊
- +1 yıl
@sevcanbeste avonda kımyasal oldugunu bılıyorum ama kullandıgımız hemen hemen her seyde var kımyasal
- +1 yıl
oriflame sayfasına girip arastirabilirsin canim ürünleri 😊
rimelleri çok beğeniyorum tek tek ayırıyor kirpikleri ve hiç dökmüyor parfümleri ise EDT lere kıyasla EDP olanlar daha kalıcı. ayrıca Giordani gold essenza diye orjinal perfümü var en kalıcı olanı herkes beğeniyor bu kokuyu
00 Yorumlaahaha geçmiş olsun:) ürün almak zorunda değilsin.Boşuna yorma kendini.
02 Yorumla- +1 yıl
siz nikonun burdaki kankası olmalsınız sizden bas etti bende yeni geldim aranıza:)
Kültür & Sanat konusunda 335 cevap paylaştı. rujunu kullandım gerçekten çok güzeldi deneyebilirsin diğerlerine bakmadım ama.
01 Yorumla- +1 yıl
orfilame katıl sizde kazanın katılmak isteyenlern satış sorumlusu ve sponsru olabirim
ürünleri iyi diyebiliyorum.ama okadar paraya değmiyor
00 YorumlaHiç kullanmadım ama kullanan arkadaslarmdan biliyorm cok memnunlar :)
00 YorumlaMerhaba ben oriflame danismaniyim oriflamenin ürünlerini kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım var ve memnunlar da fiyatlar da uygun :))
Sizde ucretsiz uye olmak isterseniz00 Yorumlaben 10 yıldır oriflame cilt bakım ürünlerini kullanıyorum çok memnunum cildim çok sağlıklı ve canlı. ama doğru ürünü almalısın cilt tipine göre ve temizle tonikle nemlendir basamaklarını atlamadan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben kullandım gayet memnunum. yalnız şikayet. com a kesinlikle bakmalısın. ne demek istediğimi anlayacaksın
03 Yorumla- +1 yıl
Bakındım da genelde satış danışmanlarının yasadıgı sorunları gördüm
Cevap sahibi+1 yılbence denemekten zarar gelmez
- +1 yıl
makyaj kullanıyorum da cilt bakım ürünleri tereddütte bırakıyor
+1 yılOriflame direktoruyum. .. Oriflame üye olmak isteyen varsa benimle irtibata geçebilir. . kayıtlar ücretsizdir. .. hem kar edin , hem hediye ürünler alın hemde indirimli ürünlerden faydalanın. .
00 YorumlaBen avonun kalitesini göremiyorum çünki oriflame de sattım 5 ay 2 ay Avon sattım Avon kapış kapış hem indirimli hem kaliteli oriflame biraz pahalı
03 Yorumla- +1 yıl
oriflame da üye odaklı çalışarak maaşa bağlanabilirsiniz. avon ürünlerini ucuza satıyo cunku kimyasal maddeler var baska turlu satamaz ki. oriflame %99 dogal bir ürünü tabikide ucuza satmaz bu yuzden uye olup uygun fiyata ihtiyaçlarımızı alabiliyoruz 😊
- +1 yıl
@sevcanbeste Avon sadece ucuz diye kapış kapış oriflame doğal,
- +1 yıl
aynen 👍
çoooooooooooooooooooooooooook kötü çooooooooooooook...beş para etmezler ve cilt düşmanı her ürünü
00 Yorumla
+1 yılBen kullanıyorum çok memnunum
20 YorumlaEski bir marka, güvenilir
20 Yorumla
+1 yılavondan pahalı ya pek bir farkını da göremiyorum
07 Yorumla- +1 yıl
hangi ürünleri kullandınız peki?
- +1 yıl
bb kremini kullandım, bal özlü el kremini bir de adını hatırlamıyorum ama fiyatı 40 lira olan bir parfüm vardı değmedi yani
- +1 yıl
peki canım sana bunu satan arkadaş ürünlerle ilgili bilgi vermedi mi
- +1 yıl
doğal olduğunu söyledi o yüzden almıştım zaten denemelik alayım memnun kalırsam devamında da alırım dedim ama sadece el kremi aldım diğerlerini pek sevmedim
- +1 yıl
anladim canim ben genelde ürün satarken ne işe yaradığını katalog uzerine yazarim ya da parfüm kalıcı ya da değil yazarim katalogta kokusu olmayan parfümlerin numunelerini alırım ve gosteririm bir işi 10 kisi yapar 3 tanesi işe sıkı sarılır bu arkadaş oyle değilmiş demekki sadece satarak kazaniyo biz uye odakli calisiyoruz ve hedefimiz maaşa baglanmak😊
- +1 yıl
senin kadar bile ilgilenmedi sormadı keşke her işini yapan senin gibi olsa 😊😊
- +1 yıl
canım ben kazandığım paranın helal olmasini sagliyorum uyelerimle surekli konusuyorum yanlislari oldugu zaman kosuyorum kargolari ulasmadigi zaman ariyorum kavga dahi ediyorum yurt ici kargoyla kimse benim üyemi mahcup edemez 😊
+1 yılrujları güzel rimelleri çabuk kuruyo
00 Yorumlakremleri iyii hemde avona göre daha doğal
01 Yorumla- +1 yıl
orfilame katıl sizde kazanın katılmak isteyenlern satış sorumlusu ve sponsru olabirim
+1 yılGüzel ürünleri var rimel tercihim oriflame
11 Yorumla- +1 yıl
evet rimelleri çok hoş alan mennun :) hayvanlar üzerinde deneyde yapılmıyor üye oluncada ürünleri indirimli alabiliyoruz mesela 40 tllik parfüm 30 tlye geliyor gibi :)
+1 yılÜrünleri güzel uygun fiyata
20 Yorumla
+1 yılBence harika bir ürün özellikle bb kremleri :)
11 Yorumla- +1 yıl
üye olursanız eger 20 tllik bir ürünü 12 tlye veya 40 tllik ürünü 30 tlye alabilirsiniz. çünkü üye olunca üyelere özel fiyatlar oluyor yani geliş fiyatına indirimli alabiliyorsunuz ürünleri :)
avondan iyi diyebilirim
02 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim kullanıyormusun:)
bır tek göz kalemi guzel oluyor
00 Yorumla
+1 yılParfümleri güzel kokuyor bir bunu biliyorum.
00 Yorumlael kremi ve rimelini kullanıyorum gayette iyi
00 Yorumla
+1 yılRujları içler acısı , rujunu avondan al
01 Yorumla- +1 yıl
avonun kalıcılıgını vs seviyorum fakat katalogtakine yakın gelmiyor renk seciminde zorlanıyorum
Avona göre daha kaliteli
14 Yorumla
+1 yılbn gayet beğenerek kullanuyorum
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılkullanmadım ama denemek lazım
00 Yorumlakullanmadım.Duyumlarım iyi yönde değil.
00 Yorumla
+1 yılBen yapıyorum çok iyi
00 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGereksiz bence.
00 Yorumla ise yaramaz
00 Yorumla
+1 yılEh iste
00 Yorumlapek kaliteli değil bence
00 Yorumlagüzel ya fena değil
00 Yorumla
+1 yıliyi gibi
00 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılrimeli çok kötü.
00 Yorumla
+1 yılGuzel
10 YorumlaFena degil
00 YorumlaHiç yoktan iyidir
00 Yorumla
+1 yılrujları berbat
00 Yorumlason tercihim olurdu
07 Yorumla- +1 yıl
vayy kimler burda bir şey sorucam sana ben bayan vejetryan:)
- +1 yıl
bmw seninmi:D
- +1 yıl
he oke resmle iyi hava yapmışın benim arabam bukdr marka değil diye koymadm:D
- +1 yıl
he ok :)
Avondan iyidir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanmiyorum
00 Yorumla
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!