Çok büyük çıkmazdayım?

Ailemin nasıl tepki vereceğini bilmiyorum ama boşanmak istiyorum. 2 yıllık evliyim 4 sene sevgililik dönemimiz oldu ama aynı evde yaşamak akraba vs girdiğinde gerçekten zorlaşıyor. Ben eşime şu akrabaya ya da şuraya gidelim şuna şunu yapalım dediğimde yok derde diretmem tamam der kendim hallederim. Onada sen kendin git bu sefer ben gelmeyim ben yapmayım derim hemen tehdit eder gibi sen görürsün sende aynı şeyi istersin o zaman görüşürüz falan diyor. Basit gibi gelebilir ama inanılmaz baskı ve ruhumda daralma stres sıkıntı hissediyorum direk. Bugünde kurban için köye erken gidelim dedi bende bi gün geliyorsun şöyle yapalım ertesi gün geliyorsun böyle yapalım diyip fikir değiştiriyorsun dedim. O da işte sizin köye giderken böyle olmuyo hep böyle yapıyorsun iyi sen kal falan dedi. Hâlbuki ben onu hiç bi zaman bizim köye gel illa diye zorlamadım. Velhasıl bu akşam olan bu olay iyice bunalttı beni. Aileme nasıl söylemeliyim. Sadece abim net olarak dinler ve hak verir. Ailemde aynı şekilde olabilir diye düşünüyorum ama tereddütteyim. Zaten baskıcı bi aile olmadı hiçbir zaman

Çok büyük çıkmazdayım?