Aile & Toplum Sizin hakkınızda düşündüklerimi söyleyeyim mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Dürüstçe söylicem Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar çoğunuzu neredeyse hiç görmemişim Sizin hakkınızda düşündüklerimi söyleyeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Tanimadan etmeden nasil olacak o fal tarot burc bakar gibi sallayacan anca 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sitede gördüğüm kadarıyla soylicektim. pek bir ozelligin yok normal insansin SonMohikan71 +1 yıl Haddii yaaa sen ne ariyon özellik bakiyim
Karga1993 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Buyur dinliyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Patron gibi bir havan var 😅 Yorumla Karga1993 +1 yıl Keşke nerede o günler 😅 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. benim hakkımda düşünme! 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yo düşünücem Yorumla
Kaptangustoo Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Söyle hadi merak ediyom🤤 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hiç görmedim seni ama abaza bir tip gibisin 😅 Yorumla Kaptangustoo +1 yıl Abaza demiyelim de sevgi sevkat arayan diyebiliriz 😂 Yorumla
Cocopera Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Söyle beni yerden yere vur mahvet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hintlilere benziosun bizimle digilsin Yorumla Cocopera +1 yıl Hadi yaa :((( Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Gördün mü çen beni. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Göymedim. Yorumla
İsimsizakc Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Olur soyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Görmedim hiç Yorumla İsimsizakc +1 yıl Doğrudur Yorumla
sozgic Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 103% +1 yıl Söyle bakalım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Görmedim hiicc Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet seni biliyorum iyi bir kızsin Yorumla u 27esmerim +1 yıl Teşekkür ederim ☺️🌺 Yorumla
absend Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Söyle 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Görmedim hiç Yorumla absend +1 yıl Profil e bakıp söylemiyor musun Yorumla Soran +1 yıl Yani abi özür dilerim bence kötü gariban bir tipin vat Yorumla absend +1 yıl Evet herkes masum oldugumu söylüyor boynunuz bükük olduğunu söylüyor teşekkür ederim yorumun için 😊 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Olur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yabancı aşığı biseysjn sen Yorumla Carlosroberto +1 yıl Bunu hakaret sayarım 😃Ben sadece yabancı film ve müzik dinliyorum o kadar. Yorumla Soran +1 yıl Ne bileyim öyle geldin 😅 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Olurrr 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Seni de gördüm iyi kibar kızsın mod falan sanada yakisir Yorumla külllkedisi +1 yıl Teşekkürler Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Gördüysen söyle tabi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet gördüm iyi bir kizsin bence mod ya da yöneticilik sana yakışır kibarsin Yorumla primadonna_girl +1 yıl Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim 🌸 Yorumla
Damlabeth Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Söyle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Görmedim hiç Yorumla
SayYesMaster Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Söyle abla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Abazasin bence sen 😅 Yorumla SayYesMaster +1 yıl Değilim ama sen bilirsin yine de Yorumla
_SkullCrusherr_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Söyle 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Gormedim hiç seni ama garip bir havan var 😅 Yorumla _SkullCrusherr_ +1 yıl Olumlu mu olumsuz mu 😏 Yorumla Soran +1 yıl Yaani cidden onu bile anlamadım 😅 Yorumla _SkullCrusherr_ +1 yıl Hayda 😅 neyse sağlık olsun diyelim Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olur söyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Görmedim ama psikopat bişeye benziyosun sen 😅 Yorumla Asil-Bey +1 yıl Daha neler 😅 ne psikopatı gayet sakin ve beyefendi bir insanım bi kere Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Haydi söyle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Görmedim hiiç Yorumla
bayyalnizadam Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl olur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen çok abazasin onu biliyorum Yorumla bayyalnizadam +1 yıl ahaha aynen Yorumla bayyalnizadam +1 yıl libido hep yüksek Yorumla
Yzlmm Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Söyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Alnındaki sivilceye kurban ama hiç görmedim Yorumla Yzlmm +1 yıl Ben de sana diycem ama seni hiç göremiyorum Yorumla
HepinizeKüstüm Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl kafana göre. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok iyi pp küsme be bro seni seviyom ben Yorumla HepinizeKüstüm +1 yıl çok geç küstük bi kere Yorumla Soran +1 yıl Hayiirr ya Yorumla
GentlemanBoyss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayır. 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Hayır soylicem Yorumla GentlemanBoyss +1 yıl Söyleme Yorumla Soran +1 yıl Söyliceemnnn Yorumla GentlemanBoyss +1 yıl Yaa hayiirrr Yorumla Soran +1 yıl Yaaaa asıl sana hayiiirrrr Yorumla Soran +1 yıl Sen abaza bir herifsin Yorumla GentlemanBoyss +1 yıl Hıı çamur at belki izi kalır Yorumla Soran +1 yıl Bende tozu bile kalmaazzz Yorumla GentlemanBoyss +1 yıl Peki Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. söyle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gormediimm Yorumla
QueenOfSea Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Söyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Seni görüyorum sorularda kibar nazik cevaplar veriyorsun bence mod olacak insansin Yorumla QueenOfSea +1 yıl Sağol prenses😅😇🤗🤗 Yorumla
sevdayüklükervanlar Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl olur asko 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nickine aşık oldum çünkü arabesk hayranıyım seni hiç görmedim ama iyi bir izlenim bıraktın bende Yorumla sevdayüklükervanlar +1 yıl askımsın♥ Yorumla
GeceyeVurgun54 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Söyle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gormedim hiç üzgünüm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Tanimadan etmeden nasil olacak o fal tarot burc bakar gibi sallayacan anca
Sitede gördüğüm kadarıyla soylicektim. pek bir ozelligin yok normal insansin
Haddii yaaa sen ne ariyon özellik bakiyim
Buyur dinliyorum
Patron gibi bir havan var 😅
Keşke nerede o günler 😅
benim hakkımda düşünme!
Yo düşünücem
Söyle hadi merak ediyom🤤
Hiç görmedim seni ama abaza bir tip gibisin 😅
Abaza demiyelim de sevgi sevkat arayan diyebiliriz 😂
Söyle beni yerden yere vur mahvet
Hintlilere benziosun bizimle digilsin
Hadi yaa :(((
Gördün mü çen beni.
Göymedim.
Olur soyle
Görmedim hiç
Doğrudur
Söyle bakalım
Görmedim hiicc
Olur
Evet seni biliyorum iyi bir kızsin
Teşekkür ederim ☺️🌺
Söyle
Görmedim hiç
Profil e bakıp söylemiyor musun
Yani abi özür dilerim bence kötü gariban bir tipin vat
Evet herkes masum oldugumu söylüyor boynunuz bükük olduğunu söylüyor teşekkür ederim yorumun için 😊
Olur
Yabancı aşığı biseysjn sen
Bunu hakaret sayarım 😃Ben sadece yabancı film ve müzik dinliyorum o kadar.
Ne bileyim öyle geldin 😅
Olurrr
Seni de gördüm iyi kibar kızsın mod falan sanada yakisir
Teşekkürler
Gördüysen söyle tabi
Evet gördüm iyi bir kizsin bence mod ya da yöneticilik sana yakışır kibarsin
Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim 🌸
Olur
Görmedim hiç
Söyle
Görmedim hiç
Söyle abla
Abazasin bence sen 😅
Değilim ama sen bilirsin yine de
Söyle
Gormedim hiç seni ama garip bir havan var 😅
Olumlu mu olumsuz mu 😏
Yaani cidden onu bile anlamadım 😅
Hayda 😅 neyse sağlık olsun diyelim
Olur söyle
Görmedim ama psikopat bişeye benziyosun sen 😅
Daha neler 😅 ne psikopatı gayet sakin ve beyefendi bir insanım bi kere
Haydi söyle
Görmedim hiiç
olur
Sen çok abazasin onu biliyorum
ahaha aynen
libido hep yüksek
Söyle
Alnındaki sivilceye kurban ama hiç görmedim
Ben de sana diycem ama seni hiç göremiyorum
kafana göre.
Çok iyi pp küsme be bro seni seviyom ben
çok geç küstük bi kere
Hayiirr ya
Hayır.
Hayır soylicem
Söyleme
Söyliceemnnn
Yaa hayiirrr
Yaaaa asıl sana hayiiirrrr
Sen abaza bir herifsin
Hıı çamur at belki izi kalır
Bende tozu bile kalmaazzz
Peki
söyle
Gormediimm
Söyle
Seni görüyorum sorularda kibar nazik cevaplar veriyorsun bence mod olacak insansin
Sağol prenses😅😇🤗🤗
Olur
Görmedim hic
Olurr
Görmedim hiç
olur asko
Nickine aşık oldum çünkü arabesk hayranıyım seni hiç görmedim ama iyi bir izlenim bıraktın bende
askımsın♥
Söyle
Gormedim hiç üzgünüm