Gecenlerde ceyiz alisverisini cikardi beni bana diyoki ne eksikse söyle alalim diyor. Bende ne soyleyim ki ya su bu mu diyim saka gibi. Sonra diyor ki senin evinin eksigini ben mi bilicem diyor. Nisanlimda hicbir sey demiyor. Kadin cok gozume batiyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kadın güzel güzel sormuş işte ne lazım diye. Ne istiyorsun ilk günden bela mı olacan kadına :)
Abicim ne lazim ne ya? Mantiksiz mantiksiz konusmayin almakdan kacar gibi. Ben su bu demeyecegimi bildigi icin boyle diyor. Ayrica gelin kizi carsiya cikarmissin ne ihtiyacin varsa soyle alalim mi denir yoksa alinmasi gereken seyleri herkesin aldigi gibi seyler alinmasi gerekir
Eee o zaman benim herseyim var almasin cjkskskksks boyle sacma sey mi olur bu ceyiz alisverisi biz nasil ogluna ic camasir o bu hepsini aliyorsak oda bana almasi gerekir bana sormamali neye ihtiyacin var diye biz nisanlima sorduk mu suna ihtiyacin yoksa almayak diye
Ablacım işi yokuşa sürmenin ne manası var ilk günden. Kaynana bu sonuçta. Eski kafa yani. Kredi kartını verip, Al kızım trendyoldan ne eksiğin varsa al.. mı diyecek Allah aşkına? Azcık suyunu git sende.. ne olacak
Yav ne kadar suyuna gidebilirim bizim oturcak evimiz var icinde esya bile almadi esya
Benim zorumla yatak odasi alındı bi yahu dugune 21 gun var annesi sehir sehir geziyor
Daha ne kadar isi yokusa surmeyim benim gelinligim bile yok ortada bak 21 gun kalmis
Orasını eşinle konuşacaksın. Kimi Aile tepeden tırnağa evi döşer, kimisi ise çulunu vermez. Bu kiminin şerefinden, kiminin ise yokluğundan kaynaklanır. Şimdi ben ne bilem senin kaynanan niye eşya almadığını :)
Sen bu kaynanayla yapamazsın şimdiden söyliyim
Kaynana beni istemiyordu zaten oglu calismazdi oglunu hakli gorurdu ben ise gir dedim diye bana kizardi kadin
şu an çalışyor mu peki oğlu yani senin eş adayın.
Benim zorumla ise girdi evet
26 yasinda ilk dega sigortasi oldu
Zorlamayla işe giren bir insan bir ömür evine ekmek getireceğinin garantisini kim verdi peki? Seninki evlilik değil bir nevi kumar sanki. İyi düşün taşın derim. Maddi sıkıntılar, aşkı sevgiyi bir anda yerle bir eder, haberin ola.
Calisirim diyor da bilmiyorum
Umarım. Şimdiden mutluklar dilerim.
Ben olsam listemi yapar çıkardım verirdim alırdı hepsini fazlasıyla.
eksik olsun veya olmasın
bunun bir listesi var
Aynen oyle yorumlarda cogu kisi savunma pesinde
Kaynanasiz koca bul
doğru demiş kadın ama
Neyi dogru mesela? Kizi ceyize cikardiklarinda eksik neyse o mu alinir yoksa dipten asagi mi alinir. Mantiken canta ayakkabi elbise ic camasir gecelik alinir
ağlama
Ne icin aglayin agahahhaha birsey sordum sana aglama cevabi ne
bu ekonomide öyle herşeyi alacak gücü olmayabilir insanların biraz empati yeteneğini geliştir aynı şeyleri alıp napacaksın yıllarca evde çürüyor eksiklerini söyle alsın işte kimse sıkıntıya girmemiş olur
Kullandiklari 14 pro max bindikleri ama 2 milyonluk ama sen bilirsin
Taktiklari altin 200gr diger eltiye
demekki diğer eltin kadar değerli görmüyorlarmış seni
Hahahaha simdi degerli mi oldu yakniz o eltinin arkasindan neler neler attilar. Ama o kiz zengin o yuzden
Ayrica bana degil cocuklarina ayrimcilik yapmis oluyor az mantikli bak
kadına ulaşalım da yol yakınken vazgeçsin bu işte senin çenenden kurtulamaz üzüldüm kadıncağıza
Yav ne cenesi konusmak da mi suc ya yeter haksiza haksiz demeyi bilin koru korune savunmayin
O kadin annemi engelledi beni engelledi neden beni svemedigi icin. Ogluyla yani nisanlimla konusuyorum diye annesi cocugunu engelledi trip yapti. Yuzume seytan dedi. Ogluna ayril diye baski yaptı benn daha 1kez saygisizlik yapmadim bir kez nisanlimla bas basa bile kalamadik annesi sagolsun ne cenesinden bahsedion
herşeyi baştan belli etmiş işte kadın istemiyor seni. bunları bile bile gidiyorsun onlardan destek bekleme bence parası için yanaşmışsın belliki onlara çok sürmez sizin iş
Yav ne parasi lan yeter hukum giyme benim ailem aylik60bin aliyor ne parasi onlarda mi gordum ben parayi. E
Ben degil nisanlim birakmiyor ben kac kez Nisan atmaya kalkistim cocuk birakmiyorrrrr agliyor ediyor
Bu kadarda kadina hak vermek icin beni gomme yeter
tamam yeter gömdüğüm afedersin herşeyi kafana takma olur öyle şeyler evlilikte sende istediklerini söyle olsun bitsin
Yav sen bana paraci degil bilmem farkinda misin
Parasi icin yanasmak nedir ya hayirdir kcmsksksk kardesim asker annem memur babam memur
Biz parayi hepten gorduk kardes
ehueuhe çok gerginsin herkesin her dediğini takma bence hee de geçsin
Birini savunmak icin sirf erkek tarafini bana sallayamazsin olaylari bilmeden
Gergin olmama sebebim sen ve senin gibiler ulan hayatimi tanimadan yok parasi ickn yanastin bilmem ne cmmskdkdk cocuk birakmiuor birakmiyor ne yapsam da o ayrilmiyo
iki satır yazı yazmışsın bende ona göre yorum yaptım anaa amma sinirli birşeysin sen sal beni
Ben para seviyom demedim sen neye dayanarak parasi icin evleniyon dersin
ona 400 gram takmış telefonu şu kadarmış arabası bukadarmış bana hiçbir şey almıyor dersen öyle derim bende
Yahu ee almadi iyi misin alinmasi gereken seyler bile yon evde seks yaparken karsi camdan birileri mi izlesin perde bile yok daha yerde hali yok hali neyi bos yapiyon
Telefonu su kadarmis demedim abi ne tuhaf birisin djkskdkdks akilsiz misin sen kendin dedin 😂 durumlari iyi olmayabilir diye bende durumlari iyi olmasa bu telefonu sunu bunu mu kullanir dedim