Okudum çok çalışkandım ama cidden mantık yok ve düşünemiyorum ben okumuş cahilim yani. Geç basıyor kafam. Ama üni 1 ı bitirdim okulu bıraktım. Sizce iyi bir süre mı bukadar okumak? Okadar yüksek lisans yapanvarken üni 1 bitirip okulu bırakmak yeterli mı? Okulh ayatım boyunca çok çalışkandm lisede okul 5. si oldum uni bir ortalamam da 2.50 2.75öyle bişi. Ömrümü okula adadımama artk hayatımda ders olmıcak kafamı en çok yordugum zamanlar en akıllı zamanlarımdı. Çünkü artık durdu. okul okumam akıllı olmamıa s ağlıyordu belki de aktif çalıştırdgım için. Ama artık slk gibi hissediyorum. Sizce okula gitmesem de akıllı hissetmek için neler yapmalıyım okul zamanı kadar kafamı yormak istemiyorum ama aşk bidaha okadar yormayacak olmam üzüyor. Akıllı hissetmek için neyapmalıyım? Günlük egzersiz olur, dosya ilişki olur. Akılsız ve sadece ders çalışan biri olduğumu biliyorum. Ama Eskiden okurken en azından biri akılsız diyince derslerde başarı gösterip kendimi avutabiliyordum. ama şuanda eski başarılarım avutmuyır beni. Akılsız dedi biri bu doğru şuanda bunun böyle olmadığnı kendime nasıl kanıtlarım yardım edin ( cidden akılsızım unutmayınsadece derslere adadım ha yatımı yemek yapmak, çamaşır mak çalıştırmak bilmiyorum, ken dı şehrimi bilmiyorum şehirden nasıl çıkılır bilmiyorum. Çoğu şeyi bilmiyorum hayatta. mesela trafikte arabaları durduran tuş varmıs. Ya hayatan haberim yok kısacası
Mantık yok :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bazi seyleri kitap yazmaz hayat tecrube kazandirir yasamak gerek..
Konusmayıbile bilmiyodum yeni yeni öğeniyorum valla
Ortam ve sartlar imkanlar.. yasadigin cevre seni bundan uzak etmis olabilir
Evet uzak kaldım bunu sence kapatabilir miyim o açığı yani?
jeton geç düşüyor mesela sosyal zekam gelişmedi
Yasayarak ogrenirsin.. yasayarak görürsün ama sana bi rica surekli kitap oku.. bu seni hem gelistirir hemde o tecrubelere hazirlar her konuda
Mesela okudukca kelime haznen gelisir eder ve kendini diksiyonun ile ifade edebilirsin
Kullanacagin bir kelime bile seni sen yapar
Ve daha bir cok sey
Jetonun gec düşmesi tabiri yerine bence o saf temiz niyetli gormek de olabilir
Sosyal zeka icin de makalaler yazilmistir mutlaka onlari da okuyabilirsin
Diksiyon ne oluyor
Bu 20 yıllık açığı kapatabilir miyim? Çünkü küçük görüyorlar ne kadar basarılı olsam da konusmayı bilmediğim için zaten o başarı da zorlama ile oldu yani hayatımı adadım ondan :( küçük görüyorlar haklılar da bunda bu konuda yapabileceğim bişi olmuyor çünkü bi konu oluyor mesela hep baskası haklı oluyor düşünemediğim için :(
Bu yüzden zeki ama güvendiiim birine bağlanma kararı aldım benm aklım yok bari birisine uyayım dedim baba rolü gibi olan bişi mesela cidden olgun 40 yasında bi adam var onun sözünden çıkmıorm beni düşünüyor hep
İstersen başarabilirsin yirmi yillik mi olur eksik oldugun kisim mi olur bilemem ama insan istedikten sonra basarabilir.. insanlarin ne gordugu onemli degil ve onlari memnun etmene de gerek yok cunki onlarin raziligi icin yaratilmadin..
Diksiyon da konusma sekli kendini ifade edebilmendir.. guvendigin kisiye gelirsek o senin tercihindir hayat da yasam da uymak da birine sana kalmis birsey
Hyir yok
Ohoo dolu
Neden böyle
Yaşınız kaç?
19 20 olcam 1 aya
Kafa karışıklığı var sanki cümlelerinizde çelişkili bir bunalma veya başka bir şey bilemiyorum
Çelişkili bunalma ne oluor
Hayatım çelişki zaten diyorum ya kendimi kandırdım bunca yıldır akıllı sandı herkes
İyi akşamlar
Sen kafanda bunu kabul etsin
Kabul Etmişim öyle mi
Herkesin yetenekli olduğu bir şey vardır ya keşfedememiş ya da keşfedecek ortama sahip olmamış olabilir değil mi illa ne bilim matematik dahisi olacaksın diye bir kaide yok senin yeteneğin ne bilim dama oynamak ise ve bunda dahi isen ama dahiligin ölçüsünü matematik kabul edersen evet kandırıyorsun kendini