Okumuş cahilim var mı böyle olan?

Okudum çok çalışkandım ama cidden mantık yok ve düşünemiyorum ben okumuş cahilim yani. Geç basıyor kafam. Ama üni 1 ı bitirdim okulu bıraktım. Sizce iyi bir süre mı bukadar okumak? Okadar yüksek lisans yapanvarken üni 1 bitirip okulu bırakmak yeterli mı? Okulh ayatım boyunca çok çalışkandm lisede okul 5. si oldum uni bir ortalamam da 2.50 2.75öyle bişi. Ömrümü okula adadımama artk hayatımda ders olmıcak kafamı en çok yordugum zamanlar en akıllı zamanlarımdı. Çünkü artık durdu. okul okumam akıllı olmamıa s ağlıyordu belki de aktif çalıştırdgım için. Ama artık slk gibi hissediyorum. Sizce okula gitmesem de akıllı hissetmek için neler yapmalıyım okul zamanı kadar kafamı yormak istemiyorum ama aşk bidaha okadar yormayacak olmam üzüyor. Akıllı hissetmek için neyapmalıyım? Günlük egzersiz olur, dosya ilişki olur. Akılsız ve sadece ders çalışan biri olduğumu biliyorum. Ama Eskiden okurken en azından biri akılsız diyince derslerde başarı gösterip kendimi avutabiliyordum. ama şuanda eski başarılarım avutmuyır beni. Akılsız dedi biri bu doğru şuanda bunun böyle olmadığnı kendime nasıl kanıtlarım yardım edin ( cidden akılsızım unutmayınsadece derslere adadım ha yatımı yemek yapmak, çamaşır mak çalıştırmak bilmiyorum, ken dı şehrimi bilmiyorum şehirden nasıl çıkılır bilmiyorum. Çoğu şeyi bilmiyorum hayatta. mesela trafikte arabaları durduran tuş varmıs. Ya hayatan haberim yok kısacası

Mantık yok :)

Güncellemeler
+1 yıl
Kitap mı okuyum napiyim bişilerm ı araştırayım var mı burada arastırmacı olanlar? Benle kaynaklarını paylaşabilir mi? :)
Okumuş cahilim var mı böyle olan?