Ben kapalı değilim. Ama yakın arkadaşım kapalı. Kadıköy’de kursa gidiyoruz. O beylikdüzünden ben Üsküdar’dan gidiyoruz Kadıköy’e. Ne zaman yürüsek yolda biri durdurup arkadaşıma yürüyor. Yok bir şey soracağım satıcı değilim bir konu üzerine konuşacağım vs ama bildiğin yürüyor. Bilinçli olarak arkadaşıma yapıyor. Arkadaşım da daha önce de defalarca yaptı istemiyorum konuşmak diyorum yol sonuna kadar benimle yürüyüp ısrarla konuşmak istedi. ( kurs tanıtımı yapıyormuş ama alakası biraz garip. İşini bahane eder gibi bir hali var) ve bunu sadece bir kişi yapmıyor bi kaç Farklı yerden Farklı kişilerden yine yaşamış. Kadıköy için kapalı koz Farklı diye mi böyle davranıyorlar?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Belki beğenmiştir kızı kapalılıkla alakası yok bence
Kadıköy’de çoğu kız güzel zaten çirkin kız pek yok ki. Kapalı kız pek yok ama
Anladım kapalı tercih ediyordur
Bidaha beni rahatsiz ederseniz sizi sikayet ederim de bidahda yapma umarim
Zaten gidişat o. Vapura kadar yürümek nedir yalvararak
Yuh ya ne istiyor ki derdi neymis adamin?
Acik acik sorsaydiniz
Ya dil kursu tanıtımı yapıyormuş 5 dk konuşucaz dedi. Vaktim yok istemiyorum diyor tamam istemeyin 5 dk konuşacağız sadece pek vaktinizi almayacağız diyor. Bir de defalarca yapınca başka zamanlarda huylandı arkadaşımda bende
Durma yolunuzua dvm edin baksa bisey var derdi baska biseydir dinlemeyn polisi ararim de tacizlk resmen yapti
Demi boşuna evham değil bizimkisi
Kadıköy Türkiye'nin en laik ve solcu ilçesidir
Evet dalga mı geçiyor yani? Kapalı diye aklı sıra
Dalga geçiyor ya da uğraşmak istiyor
Uğraşmak istiyor derken
Rahatsız etmek anlamında
Niye rahatsız etmek istiyor kapalı diye mi?
Niyet okuyamam bilemiyorum senin anlattıklarına göre yorumluyorum kesin bir şey söyleyemem
Arkadaşım güzel bir kız. Ama Kadıköy’de herkes manken gibi. Kapalı pek yok. Kapalı olduğu için dikkat çekmiş olabilir mi?
Olabilir ihtimal yani
Neresi ben de kafıköydeyim kalamışta
Neden sordun
Hiç merak ettim @ekler misn
Ekleyemem
Sen bilirsin
yaslarıınız kaçç
24
Ne alaka hocam
Bizde anlamadık ne alaka?
Bişey dicem siz böyle sanıyor olabilirmisiniz
Hayır ya yoksa sorar mıyım. Her sabah kursa gelirken salça oluyorlar. Benim yanımda 3 kere denk geldi. Arkadaşım yalnızken de ısrarla konuşmak istiyorlarmış. Dil kursu için yoldan geçenlere tanıtım. Ama arkadaşım vaktim yok düşünmüyorum dediği halde 5 dk sadece diyip ısrarla konuşmak istiyorlarmış. Yanımda de yaptılar görmesem abartıyorsun derim
E arkadaşın çok güzel demekki
:).
Evet güzel ama ondan mı yapıyorlar yani? Başka sebep var diye düşündük aşırı ısrar vs
Yok be ne olacak ki yolundan mı döndürmeye calisacaklar , yok artık.
Şöyle söyleyeyim benim yanımda yaptılar istemedik zaten arkadaşıma soruyor direkt. Israrla istemediğini söylediği halde devam etti yalvarmaya. Bende of yeter ama istemiyor bu ne ısrar dedim. O da sadece 5 dk lütfen zamanını çok almayacağız. İstemiyoruz! Dedim çektim kolundan arkadaşımın hışımla ilerledik. Anlattı her sabah yapıyorlar böyle istemiyorum dedim yapıştı böyle dedi. 5 dk kursa kadar yürümüş yalvararak normal mi sence?
Tabi normal. Adam her gelen kişi için komisyon alıyor , bu yüzden yalvariyor
Ama bende geçiyorum oradan arkadaşıma yaptığı gibi bana yapmıyor
Demekki kapalı insanları daha fazla ikna edebilecegini düşünüyor olabilir mal
Demekle yalak işte
İşi o 🤣
Yavşamak şahane iş bahane desene
Lan ne yavsamasi adam işini yapıyor. Herkese öyle davranıyordur emin ol.
Bi de arkadaşın güler yüzlü ise daha fazla üstüne gidebilirler
Ya ne işi durduğu yerden ayrılıp 5 dk beraber yürüyerek ısrar etmek ne demek? Güler yüzlü filan değil direkt kestirip atıyor hatta vaktim yok dedikçe çok vaktinizi almayacağız ne olursunuz falan diye yalvarıyor yapışıyor sümük gibi